adadob 11.07.05, 14:38 Witam. Maja 4 letnia córeczka uwielbia tańczyć, a jaj marzeniem jest zostać bletnicą. Czy może ktoś z Państwa zna jakieś ognisko na którm Zosia mogłaby się spełnić w roli baletnicy interesuje mnie okolica Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata.za Re: balet dla malucha 12.07.05, 21:14 Witam. Balet to swietny pomysl. Moja 5-letnia córka od roku chodzi na zajęcia baletu, ale niestety w Warszawie. Uwielbia tańczyc i teraz z racji przerwy wakacyjnej nie może doczekac sie wrzesnia. Od połowy roku organizowane były wystepy publiczne, np. w parku Sowińskiego, w marketach, w domu opieki a takze w Cenrum w Międzylesiu dla chorych dzieci. Pochwalic sie musze ,że jest najmłodzszym dzieckiem w tej sekcji i nalezy do głównej reprezentacji grupy. Polecam dowiedziec sie w okolicznych Domach Kultury, my własnie do takiego należymy. Dodam ,że pani prowadząca zajecia to wykfalifikowany nauczyciel baletu.Iza cały czas ćwiczy w domu więc nasza kochana Pani Dorotka nagrała nam płytke utworów przy których jest malej teraz lepiej ćwiczyć. Powodzenia, szukajcie, bo naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
adadob Re: balet dla malucha 13.07.05, 12:00 mam nadzieje, że uda mi się znaleść coś interesujacego dla mojej Zosieńki, wiem że byłaby bardzo zadowolona mogąc uczestniczyc w zajęciach tanecznych (szczególnie w balecie), jednak jest to trudniejsze niz myslałam............ Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: balet dla malucha 13.07.05, 14:16 Wiem, że kiedyś były zajęcia w Szkole Baletowej we Wrzeszczu - tańce dla maluchów i w tym czasie aerobik dla mam Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa w Gdańsku al. Legionów 3 80-441 Gdańsk tel. (058) 341-49-13 fax. (058) 341-49-13 www.republika.pl/szkolabaletowa/ Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe i jeszcze na Oruni: 18.07.05, 11:41 gdansk.naszemiasto.pl/imprezy/39625.html ZAJĘCIE BALETOWE DLA DZIECI W WIEKU 8 - 12 LAT Klub KOS Gdańsk Orunia Górna, ul. Krzemowa 2 (I piętro) poniedziałki i czwartki godz. 17.00 zajęcia BALETOWE dla dzieci od 8 do 12 roku życia • rozwiajanie zdolności muzyczno-ruchowych • ćwiczenia ruchowe przy muzyce stymulujące prawidłowy rozwój Zajęcia odbywają sie dwa razy w tygodniu po 60 min. - w poniedziałki i czwartki o godz. 17.00 w Klubie „KOS” ul. Krzemowa 2 (I piętro) Gdańsk Orunia Górna Dojazd autobusami: 154, 254, 162. cena zależy od ilości zgłoszeń RYTMIKA DLA DZIECI OD 2 ROKU ŻYCIA Klub KOS Gdańsk Orunia Górna, ul. Krzemowa 2 (I piętro) środy i piątki godz. 17:00 Zajęcia RYTMICZNE dla najmłodszych (dzieci od 2 roku życia) - ćwiczenia i zabawy ruchowe przy muzyce stymulujące prawidłowy rozwój dziecka - wzbogacanie wiedzy o otaczającym świecie poprzez naukę piosenek - miła atmosfera sprzyjająca rozwojowi kontaktów z rówieśnikami Zajęcia odbywają się w środy 17.00 i piątki 16.00 w Klubie „KOS” ul. Krzemowa 2 (I piętro) Gdańsk Orunia Górna Telefon organizatora: 306 71 05 w. 38 Cena: miesiąc 30.00 zł Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
a_melia Re: balet dla malucha 13.07.05, 19:42 Podczepiam się pod wątek. Może któraś z mam coś podpowie ? Warszawa lub coś w stronę trasy Warszawa-Grodzisk -- Odpowiedz Link Zgłoś
agata.za Re: balet dla malucha 13.07.05, 21:23 W Warszawie polecam Młodzieżowy Dom Kultury na Ochocie ul. Bialobrzeska 19 tel. 822-28-95.Zajecia odbywały się we wtorki i piątki w dwóch grupach jedna o 17.30 a druga 0 18.15 traja 45 min. Od wrzesnia bedą prawdopodobnie te same godziny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś