katka74 12.07.05, 09:42 I co wygrał ktoś spodenki? Ja tam wchodze od wczoraj i nijak nie ma info o nagrodach w drugim etapie, mimo, że losowanie było wczoraj... Wam sie udało coś znaleźć? Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mygdula Re: Konkurs Gerber II etap 12.07.05, 11:03 losowanie II etapu będzie 22 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
korneliap Re: Konkurs Gerber II etap 12.07.05, 11:14 hm to czemu wczesniej było odliczanie ze zostalo juz iles tam dni do losowania Kiedys wchodzilam i bylo ze 7 dni wczoraj bylo zero a dzis znow odliczaja ze losowanie za 19 dni? Nie rozumiem. Koszulke z 1 etapu juz dostalam i jestem mile zaskoczona bo bardzo dobra bawełna no i w ogole fajnie wyglada ta koszulka Odpowiedz Link Zgłoś
korneliap Re: Konkurs Gerber II etap 12.07.05, 11:15 aha teraz weszlam do zasad promocji i pisze ze losowanie 11 lipca z 2 etapu? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Konkurs Gerber II etap 12.07.05, 11:18 Pewnie tak jak i przy koszulkach system im nie działa i dowiemy sie o nagrodzie dopiero jak ja znajdziemy w skrzynce pocztowej ))) Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Konkurs Gerber II etap 12.07.05, 12:37 Tak napisane ,że nazwiska będą 14 lipca mimo, że losowanie było wczoraj. Pewnie informatyk na urlopie.. A ja jeszcze koszulki nie dostałam... czy juz powinnam interweniować jak myślicie? (jestem z W-wy) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: Konkurs Gerber II etap 12.07.05, 21:38 Ja tez nie dostalam jeszcze koszulki. Co prawda mam troche dalej ( Gdańsk ) ale tez juz sie zastanawiam czy wogole przyjdzie. Czy dziweczyny ktore dostaly moga powiedziec jak to przyszlo polecony kurier czy zwykly list Moze nie bylo mnie w domu i nie zostawili zadnego awizo Odpowiedz Link Zgłoś
magjo Re: Konkurs Gerber II etap 12.07.05, 21:45 Zwykły list w skrzynce.Dmuchana koperta.Koszulka jest sliczna, chociaż trochę inna niż na zdjeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyg Re: Konkurs Gerber II etap 13.07.05, 00:07 a ja wyslalam 3 koperty i nic nie wygralam w pierwszym etapie w drugim tez wlasnie cisza... ehhh moze za trzecim razem sie uda? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Konkurs Gerber II etap 13.07.05, 09:53 A te trzy koperty wysyłałas na różne osoby czy wszystko na jedną - bo jak na jedna to co najmniej dwie odrzucili - dzwoniłam bo tez chciałam tak zrobic i poradzono mi, żeby wysyłac na rózne nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
jollyg Re: Konkurs Gerber II etap 13.07.05, 15:55 ja wyslalam 3 po jednej na kazdy etap. w dniu kiedy sie etap zaczynal - chwile po polnocy. takze na pieczatce na pewno jest godzina "zero i xx minut" ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
korneliap Re: Konkurs Gerber II etap 14.07.05, 11:36 i dzis juz 14 a wynikow dalej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
korneliap Re: Konkurs Gerber II etap 14.07.05, 11:44 wyniki chyba sa ale nic nie rozumiem Jak wpisuje duzymi to wyskakuje ze nie wygrałam a jak małymi to ze moje dane odpowiadaja kilku osobom i mam sie skontaktowac z jakas infolinia Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: Konkurs Gerber II etap 13.07.05, 09:06 Ja już dawno dostałam, Warszawa, i moje dziecko już zdąrzyło kiklakrotnie ją ubrudzic. Jest fajna i łądna.. podoba nam się i moja Ola w niej ślicznie wygląda.... Pozdrawiamy Ania i Olcia (21.05.2004r) Odpowiedz Link Zgłoś
misia311 Re: Konkurs Gerber II etap 14.07.05, 12:06 Pokazuje,że córka wygrała spodenki!! Ale się cieszę, mam nadzieję, że jeszcze w nich pochodzi, bo to rozm.86 a już powoli z niego wyrasta.. Tak czy inaczej - cieszę się ogromnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Konkurs Gerber II etap 14.07.05, 12:16 Ja tez właśnie sie dowiedziałam, że mam spodenki!!! Musiałam potwierdzić dane telefonicznie, bo odpowiadały kilku osobom hihi a myslałam że mam rzadkie nawisko! Moją radość mąci jedynie to, że do tej pory nie dostałam koszulki !!!buu Podobno ostatnią wysyłkę robili 1 lipca więc już dawno powinna być. Kazali poczekać jeszcze tydzień, zobaczymy... Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
korneliap Re: Konkurs Gerber II etap 15.07.05, 10:47 no to po potwierdzeniu telefonicznym tez sie okazalo ze mamy spodenki Odpowiedz Link Zgłoś
joanna023 Re: Konkurs Gerber II etap 17.07.05, 16:02 Ja wygralam koszulke i spodenki bez zadnych problemow pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mygdula Re: Konkurs Gerber II etap 19.07.05, 12:08 nO SPRAWDZIŁAM I WYSKOCZYŁ NAPIS ŻE WYGRAŁAM KOSZULKĘ (JUŻ MAM JĄ W DOMKU) i spodenki bawelniane, ciekawe kiedy dojdą. Czy któraś z was otrzymała już spodenki??. Odpowiedz Link Zgłoś
korneliap dotarly spodenki 23.07.05, 17:32 jak koszulka bylam mile zaskoczona ze taka ladna i porzadna to spodenki sa beznadziejne cienki material byle jakie Odpowiedz Link Zgłoś
jollyg Re: dotarly spodenki 23.07.05, 21:00 te spodenki sa chyba sztuczne... jednak wygralam, ale na stronce pisza, ze bawelniane, a one jakies takie niemile w dotyku, jednakze dla mnie i tak najwazniejsze, ze sa bo sie na nie nie musialam wykosztowac a kazdy ciuszek u mnie mile widziany Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
goskajm Re: Konkurs Gerber II etap 23.07.05, 23:33 Ja dostałam już spodenki,ale jestem bardzo rozczarowana ich jakością Według mnie wyglądają trochę inaczej niż na zdjęciach na etykietach konkursowych-są jakby wyblakłe. Jeśli chodzi o materiał,to owszem-jest miękki,ale dla mnie to, za przeproszeniem,zwykłe prześcieradło ufarbowane na niebiesko. Nie wiem,czy warto było wyścigować się z zakupem soków i innych artykłów.No, ale najważniejsze,że małemu smakowały... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: Konkurs Gerber II etap 25.07.05, 12:18 Zgadzam się, ja też nie jestem zachwycona spodenkami....Może chociaż bluza nam to wynagrodzi...? Odpowiedz Link Zgłoś
ewulka3 Re: Konkurs Gerber II etap 26.07.05, 14:15 Nie dość że kolor wyblakły, to sa strasznie szeroki i mają bardzo krótkie nogawki!Ale są! Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Konkurs Gerber II etap 26.07.05, 14:19 No a do mnie nie dotarły. Ani spodenki ani koszulka, a mieszkam w Warszawie!!! Wkurza mnie to złodziejstwo na poczcie bo jak to inaczej nazwać?! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
korneliap Re: Konkurs Gerber II etap 26.07.05, 17:50 w regulaminie pisze ze wysylaja nagrode do 14 dni od losowania Jezeli nie otrzymalas to napisz do gerbera Pewnie Ci to wynagrodza Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Konkurs Gerber II etap 27.07.05, 09:28 Niestety niczym nie wynagradzają. Dzwoniłam, reklamację przyjęli, przeprosili i.. tyle . Pani przy telefonie nie była w stanie powiedzieć mi czy moge liczyć na ponowną wysyłkę. To zależy od decyzji firmy. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: Konkurs Gerber II etap 27.07.05, 12:34 Witam. Kasiu do mnie rowniez nie dotarla koszulka ani spodenki ( spodenki moze jeszcze przyjda chociac watpie). Dwonilam i Pani to samo mi powiedziala ze jej niezmiernie przykro ale ona nic nie poradzi moze mi tylko zapewnic ze oni wyslali. I co mamy zrobic? Skoro wyslali zwyklym listem to nikt nie udowodni ze ukradziono na poczcie. Jestem wsciekla na to zlodziejstwo. Pozdrawiam Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: Konkurs Gerber II etap 27.07.05, 12:37 A i jeszcze jedno moze ktoras z mam ktora miala to szczescie i jej przesylki nie ukradziono moze mi powiedziec jak to bylo pakowane? Czy w kopercie czy po prostu w folii i bylo od razu widac ze to koszulka?. Odpowiedz Link Zgłoś
korneliap Re: Konkurs Gerber II etap 27.07.05, 12:46 to byla biala koperta babelkowa Nie mozna bylo zobaczc co w srodku ale fakt Powinnien to byc polecony Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Konkurs Gerber II etap do kkkasiaaa1 27.07.05, 13:27 Witaj koleżanko w niedoli )) Możemy sobie podać rękę. Dwie laureatki bez żadnej nagrody... I to się nadaje do prasy... Już mnie to śmieszy, choć nie powiem smutno też trochę a już nie powiem jak jestem wściekła na pocztę polską. Pozdrawiam ciepło, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka_23 Re: Konkurs Gerber II etap do kkkasiaaa1 27.07.05, 18:24 No cóż, ja też wygrałam i nie dostałam koszulki ( Dodatkowo w tym miesiącu zaginęła na poczcie moja gazetka "Dziecko" więc po prostu ręce mi opadają. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Konkurs Gerber II etap do kkkasiaaa1 27.07.05, 19:35 No to kolejna 'ofiara' Gerbera. Witaj w klubie!! Może sie jakos zjednoczymy dziewczyny? Wszak w jedności siła!!! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
iguloo Re: Konkurs Gerber II etap 27.07.05, 19:46 Mieszkam pod Warszawą...i niestety również pomimo wygranej nie otrzymałam spodenek. Nadal czekam może jeszcze dotrą do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
alan101 Re: Konkurs Gerber II etap 27.07.05, 23:11 ja wygrałam koszulkę i spodenki. Spodenki właśnie przyszły (faktycznie, niezbyt udane), ale koszulki dalej nie ma. Podobno ma się ze mną skontaktować ktoś z firmy wysyłającej prezenty, ale nie bardzo w to wierzę. Ja nie winię Poczty (nigdy mi nie zginęła przesyłka), ale Gerbera, bo chcieli zaoszczędzić na przesyłce i wysyłali zwykłym listem, a nie poleconym. A Pani z infolinii mi "bajki" opowiada, że muszą sprawdzić czy ktoś za mnie nie odebrał przesyłki???? (nie wiem skąd weźmie potwierdzenie do zwykłego listu). Gdyby wysyłali poleconym nie byłoby problemu (może pracownikom firmy wysyłającej podobaly się koszulki? nie wierzę, żeby Poczta aż tyle nakradła). Ciekawe co teraz będzie z tymi koszulkami? Ja jestem na liście zwycięzców, więc dlaczego mam być stratna? Odpowiedz Link Zgłoś
niusia1803 Może jakieś wspólne zażalenie 28.07.05, 10:25 Może wyślemy jakieś wspólne zażalenie. Ja dostałam spodenki a koszulki do tej pory nie dostałam!!! Skoro poczta nie ukradła drugiej przesyłki to pierwszej też nie. A to oznacza że firma wysyłająca coś kręci ! To jest firma bodajże o ile pamiętam MEdia House Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Może jakieś wspólne zażalenie JESTEM ZA 28.07.05, 10:56 Pani z infolinni dała mi do zrozumienia że jeśli będzie sporo reklamacji to może zrobią powtórną wysyłkę (tylko czy to coś da skoro ktoś po drodze kradnie). Dlatego dziewczyny musimy coś razem wysmarować. Nie można dać sie okradać! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
niusia1803 Napisałam coś takiego 28.07.05, 11:49 Państwa firma jest dystrybutorem nagród w promocji GERBER. Mam w związku z tym pytanie: wygrała dotychczas dwukrotnie w pormocji Gerbera a otrzymałam jedną nagrodę. Koszulka z Iszego etapu do tej proy do mnie nie dotarła. Wysyłają Państwo przesyłki drogą pocztową listem zwykłym - to błąd - nie ma potwierdzenia odbioru, nie bardzo wiadomo gdzie i do kogo składać reklamację. Proszę o jakąś reakcję i działanie w tej sprawie. P.S. Wiem, że takich osób jak ja jest znacznie więcej i na pewno będą oczekiwały takiego wyjaśnienia. Muszę mieć tylko pewność, że Media-House to jest właściwy adresat. Mam taki namiar: media@media-house.pl Czy ktoś może dobrze pamięta, lub wie z Gerbera jak nazywa sie ta firma wysyłkowa? Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: Może jakieś wspólne zażalenie JESTEM ZA 28.07.05, 12:26 Ja rowniez jestem za wspolnym zazaleniem. Moze nam jednak jakos to wynagrodzą. Dlaczego mamy byc stratne. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: Może jakieś wspólne zażalenie JESTEM ZA 28.07.05, 12:56 To widzę że mam szczęście bo do nas dotarły szczęśliwie i koszulka i spodenki. Ale myslę dziewczyny że nie ma się o co bić, te ciuszki nie są znowu aż takie zeby warto było o nie tracic tyle nerwów. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaady Re: Konkurs Gerber II etap 28.07.05, 11:37 Dostałam te spodenki, są okropnie szerokie i maja taki któtkie nogawki, że moja 15 miesięczna córeczka jakoś tak śmiesznie w nich wygląda... Całe szczęście, że nie są czerwone, bo wyglądałaby jak mały klaun Odpowiedz Link Zgłoś
alan101 zażalenie - jestem za 29.07.05, 15:15 jeśli będziecie coś działać to się dołaczam. Nie chodzi o koszulkę, tylko o fakt (według mnie kręci firma która wysyła nagrody). Wysłałam zgłoszenie, wygrałam to dlaczego nie mam dostać tej nagrody? Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: zażalenie - jestem za 29.07.05, 15:44 Dopisujcie sie 'ofiary Gerbera' wtedy zorientujemy sie ile nas jest i wyślemy coś razem, oki? A poniedziałek losowanie III etapu, hehehe i co znowu nici? Pożyjemy zobaczymy. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: zażalenie - jestem za 29.07.05, 15:52 Zrobiłam listę osób które do tej pory nie dostały nagród w konkursie Gerber : katka74 koszulka i spodenki kkkasiaaa1 koszulka i spodenki karolinka_23 koszulka iguloo spodenki alan101 koszulka niusia1803 koszulka Mam nadzieję że nic nie pokręciłam. czekamy na więcej zgłoszen! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: zażalenie - jestem za 01.08.05, 09:47 Podnoszę może ktoś się jeszcze dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Zażalenie -brak nagród 03.08.05, 09:31 Zrobiłam listę osób które do tej pory nie dostały nagród w konkursie Gerber : katka74 koszulka i spodenki kkkasiaaa1 koszulka i spodenki karolinka_23 koszulka iguloo spodenki alan101 koszulka niusia1803 koszulka agulka04 koszulka Mam nadzieję że nic nie pokręciłam. czekamy na więcej zgłoszen! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
iguloo Re: Zażalenie -brak nagród 03.08.05, 17:11 nadal nie dostaliśmy spodenek - podobno zostały wysłane i mają dotrzeć na poczatku sierpnia......zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
niusia1803 List od gerbera 04.08.05, 09:52 dzisiaj dostałam list od Gerbera ponieważ złożyłam zapytanie o namiary na firmę wysyłkową. Pani zdziwiła się po co mi te namairy. Szczegółowo wyjaśniłam, iz bedę (będziemy) składać zażalenie do tej firmy na ich postępowanie i że zawiodłam się sposób traktowania wiernych klientów przez firmę Gerber. Jestem ciekawa jaki będzie skutek. Koszulki nadal brak. Pozdrawiam. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
agulka04 do niusia1803 05.08.05, 07:24 a moża założyć wątek "kto nie dostał nagrody od Gerbera? " - może zgłisi się nas wtedy więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
curly2 Re: zażalenie - jestem za 05.08.05, 13:17 Ja też czekam na spodenki i jak nie ma tak nie ma (mam nadzieję, że przyjdą nim Mała z nich wyrośnie)) Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: zażalenie - jestem za 05.08.05, 13:26 Zrobiłam listę osób które do tej pory nie dostały nagród w konkursie Gerber : katka74 koszulka i spodenki kkkasiaaa1 koszulka i spodenki karolinka_23 koszulka iguloo spodenki alan101 koszulka niusia1803 koszulka agulka04 koszulka curly1 spodenki Mam nadzieję że nic nie pokręciłam. czekamy na więcej zgłoszen! Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: zażalenie - jestem za 05.08.05, 19:31 hej, my tez do tej pory nie dostalismy koszulki, ktora niby udalo nam sie wygrac wiec jak najbardziej opisuje sie do listy. dziewczyny czy tam naprawde trzeba zadzwonic, zeby zglosic reklamacje? (sorki za brak polskich liter) Odpowiedz Link Zgłoś
alan101 odpowiedź Gerbera 05.08.05, 15:43 dzwoniłam dziś na infolinię, czy wygrałam bluzę (wygrałam!) i zapytałam przy okazji o koszulkę, której nadal nie dostałam. Pani zapytała czy składałam reklamację? Oczywiście składałam, sprawdziła i rzeczywiście reklamacja była złożona i została przekazana jako pierwsza. Stanowisko Gerbara jest takie, że (podobno?) koszulka zostanie wysłana jeszcze raz , ale listem poleconym! Zostałam poproszona o jeszcze trochę cierpliwości, koszulka na 100% ma przyjść. Zobaczymy. Jak dojdzie to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: odpowiedź Gerbera 08.08.05, 09:57 Zrobiłam listę osób które do tej pory nie dostały nagród w konkursie Gerber : katka74 koszulka i spodenki kkkasiaaa1 koszulka i spodenki karolinka_23 koszulka iguloo spodenki alan101 koszulka niusia1803 koszulka agulka04 koszulka curly2 spodenki betty1234 koszulka I co ktoś jeszcze dzwonił do Gerbera? Czyżby się złamali? Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
niusia1803 Re: odpowiedź Gerbera 08.08.05, 13:51 Dokładnie mi to samo powiedzieli - jestem na liście interweniujących i wysyłaja koszulki listem poleconym! Zobaczymy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kobiagni Re: odpowiedź Gerbera 08.08.05, 14:57 i ja się dołączam do listy, bo mnie to wkurza. W końcu chyba te rzeczy tak dużo nie kosztują i skoro ogłaszają konkurs, trzeba zebrać aż 20 etykiet, to chociaz mogliby się w porządku zachować. Ja też do nich dziś zadzwonię, bo e-mailem nie doastałam żadnej odpowiedzi. I powiem Wam jedno: jeśli nie dostanę tych spodenek (chodzi o sam fakt, bo nie wiem czy i tak nie będa za małe) to nie kupię już żadnego produktu gerbera, w końcu jest w czym wybierać kobiagni - spodenki Odpowiedz Link Zgłoś
kobiagni Re: odpowiedź Gerbera 08.08.05, 15:07 katka74 koszulka i spodenki kkkasiaaa1 koszulka i spodenki karolinka_23 koszulka iguloo spodenki alan101 koszulka niusia1803 koszulka agulka04 koszulka curly2 spodenki betty1234 koszulka kobiagni spodenki Odpowiedz Link Zgłoś
alan101 mam koszulkę! 10.08.05, 11:10 dzisiaj przyszła koszulka listem poleconym. super Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: Konkurs Gerber II etap 11.08.05, 08:45 Witam. Po moich telefonach i napisanym meilu do gerbera wczoraj przyszla koszulka listem poleconym. Dzisual dzwonie i psze na temat spodenek. Sprobujcie tez Odpowiedz Link Zgłoś
kate33 Re: Konkurs Gerber II etap 11.08.05, 09:50 A jak można sprawdzic czy wygrało się w III etapie. Przez wyszukiwarkę mnie nie ma, chciałabym jeszcze zadzwonic na infolinię, ale nie wiem jaki numer i czy tam powiedzą mi czy wygrałam czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobiagni Re: Konkurs Gerber II etap 11.08.05, 12:13 odpisali mi na e-maila i mają przysłać spodenki listem poleconym. Cały czas czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Konkurs Gerber II etap 11.08.05, 19:07 Fajnie że Wasze interwencje przynosza skutek i przesyłki docierają. Ja również dzwoniłam i podobno jestem na liście i na spodenki i na koszulkę ale póki co skrzynka pusta. Czekam.. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
niusia1803 Re: Konkurs Gerber II etap 12.08.05, 10:11 Dostałam woczraj koszulkę - bardzo ładna! Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Konkurs Gerber II etap 12.08.05, 14:03 No to i ja się melduję. Jest koszulka! Bardzo fajna, warto było czekać. Teraz lukam na spodenki. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Konkurs Gerber II etap 30.08.05, 10:47 Ja też już mam spodenki ostatnie dni kiedy mała może w nich jeszcze pochodzić. Teraz juz czas reklamować bluzę, bo oczywiście zwykłym listem nie doszła... Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Konkurs Gerber III etap 30.08.05, 11:00 Nasza niani wysłała etykietki i w zeszłym tygodniu przyszła pocztą bluza z kapturkiem - całkiem fajna i jeszcze młoda się w niej mieści Odpowiedz Link Zgłoś
gochna13 Re: Konkurs Gerber III etap 31.08.05, 22:45 no ja też jestem zawiedziona... nie dostałam spodenek, choć bluza z III etapu już doszła. Muszę chyba złożyć reklamację Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Konkurs Gerber III etap do gochna13 01.09.05, 12:03 Zadzwoń i reklamuj to przyslą ci poleconym ja tak dostałam wszystkie nagrody. Ale swoją drogą spodenki to nic szczególnego, więc możesz sobie darować, zwłaszca że są bardzo cienkie i nie wiadomo czy Twoje dziecko zdąży je jeszcze w tym sezonie założyć. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś