Dodaj do ulubionych

terrorystka

21.08.05, 01:15
uslyszalam dzisiaj, ze sterroryzowalam caly dom i jak Glizdeczka spi,to nawet
oddychac nie mozna... ladnie... od zawsze mialam hopla na punkcie snu (nie
tylko mojego). po prostu mnie jest tak latwo obudzic, ze uwazam, ze wszyscy
tak maja...
ech - szkoda slow - smutno mi i juz. nie chce byc terrorystka sad
Obserwuj wątek
    • sylwiawm Nie martw się 21.08.05, 01:39

• joakal Re: terrorystka 21.08.05, 08:30
      na szczęście Karolina śpi dosyć mocno i nie przeszkadzaj jej normalny dzienny
      hałas w mieszkaniu, nie budzi się nawet jak dzwoni telefon albo domofon smile
      tak więc nie musimy chodzić na paluszkach i czasami nawet organizujemy sobie
      wieczorem małą imprezkę smile
    • viviene12 jak Owieczka 21.08.05, 09:10
      mozte byc terrorystka??
    • aniab28 Re: terrorystka 21.08.05, 09:11
      Hi hi-ja podobnie jak schaapje terroryzuje domowników jak Dawid śpi-taki
      człowiek popełnił błąd jak synek był malutki i teraz najdrobniejszy hałas go
      przebudza..eech
      Pozdrawiam-Ania
      • viviene12 ja unikam takich 21.08.05, 09:15
        "ostrych" halasow jak oproznianie zmywarki do naczyn np. Ale wieczorem ogladamy
        telewizje, gotujemy, rozmawiamy normalnie. W ciagu dnia troche latwiej Mysza
        zbudzic, bo nie spi tak mocno jak w nocy, ale jak mam cos do zrobienia, to
        robie. domofon go nie budzi, dzwonki telefonow wyregulowalismy na wszelki
        wypadek ciszej.
        • mmala6 myslalam, ze to o Glizdeczce terrorystce;-) 21.08.05, 10:41
          jak Owca moze byc terrorystka?wink)
          ja kiedys uslyszalam ze "odbilo mi na punkcie dziecka i jestem histeryczka" smile
          czy to takie dziwne, ze jak w koncu dziecku udalo sie zasnac, to nie chcemy zeby
          go byle halas obudzil?
          W dzien staram sie zyc normalnie ale wieczorem chce zeby mial spokoj, bo poki
          mocno nie zasnie, to latwo sie wybudza.Wczoraj przy Sopocie to mi sie trzy razy
          obudzil!!wink
    • aada100 Re: terrorystka 21.08.05, 12:24
      Ja też jestem "terrorystką". Łukasz od pierwszych dni miał bardzo "czujny" sen.
      I wiem,że jak się obudzi nie będę mogła nic zrobić. Dlatego jak usypia w pokoju
      włączam mu muzykę z wieży (wcale nie tak cicho) i zagłusza ona wrzaski Kingi
      dochodzące z kuchni - tam urzędujemy jak mały śpi bo mamy tylko pokój z
      kuchnią. Ale i tak cały czas wszyscy słyszą "ciszej, bo Łukasz śpi". Także nie
      martw się, kochana, nie Ty jedna terroryzujesz otoczenie.POzdr.
      • domii Re: terrorystka 21.08.05, 12:35
        jeszcze jedna "terrorystka" sie melduje!
        kurka! jak uda mi sie smarka uspac, to dlaczego ktos swoim glosmym gadniem, czy
        czymkolwiek innym ma ja budzic? Niech sam taki madry sprobuje ją uspac, to od
        razu bedzie chodzic "na palcach"!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka