Dodaj do ulubionych

implast - kilkuletni model

31.08.05, 20:46
Dostaliśmy używany kilkuletni wózek implast - jest super tylko mamy problem -
jak to cudo się składa by zmieściło się do samochodu? Może któraś z Was
użytkowała lub użytkuje taki wielofunkcyjny wózek (nosidło plus spacerówka)...
Proszę pomóżcie bo nie chcemy uszkodzić go a nie bardzo mamy kogo spytać...
Obserwuj wątek
    • morelee Re: implast - kilkuletni model 31.08.05, 20:55
      Jaki to Implast? Roy? Mam taki i składa się świetnie. W czym masz problem, bo
      opis całego procesu może byc dłuuuuugi.
      • milka1974 Re: implast - kilkuletni model 31.08.05, 21:15
        niestety nie wiem jaki to model... nie jest to żaden teraz produkowany... ma na
        pewno kilka lat... Mogę go opisać może to pomoże: duże pompowane koła, na dole
        metalowy kosz, do tego torba na rączce... jak już pisałam wcześniej nosidło
        plus spacerówka... rączka jest przekładana, można ją ustawiać na wiele
        sposobów... Z tyłu na budce jest jeszcze jedna kieszeń... Ogólnie wózek jest
        dość nisko zawieszony ale rączkę można ustawić tak że nawet bardzo wysokie
        osoby bez problemu go poprowadzą. Zawieszenie na paskach - jedzie się super
        płynnie nawet bo strasznych wertepach. Aha! Jest dość cięzki ale to dla nas
        akurat nie ma większego znaczenia. Kolor granatowy z elementami granatowo-
        białej kratki.
        Nie wiem czy to cokolwiek wyjaśniło ale tak właśnie wygląda nasz wózek...
        Z wszystkim sobie bez problemu radzimy - podnoszenie oparcia, przekładanie
        rączkiwypinanie poszczególnych elementów - tylko to składanie stanowi dla nas
        zagadkę smile Domyślamy się że to pewnie banalne ale w żaden sposób nie umiemy do
        tego dojść smilesmilesmile
      • milka1974 Re: implast - kilkuletni model 31.08.05, 21:22
        Wydaje mi sie podobny do tego: www.allegro.pl/show_item.php?
        item=62135567 lub tego www.allegro.pl/show_item.php?item=62358657
        • morelee Re: implast - kilkuletni model 31.08.05, 21:41
          To mój jest inny. Bez przekladanej rączki. Koleżanka ma chyba taki j ak Twuj,
          jak ja spodkam to zapytam.
        • deczka Re: implast - kilkuletni model 02.09.05, 10:39
          Miałam taki sam model. Nie dokońca pamiętam kolejność procesu składania, ale
          idea jest taka, że najpierw należy przełożyć rączkę do pozycji za budką, potem
          nacisnąć nogą taki czarny plastik z boku poniżej gondolki i jest jeszcze taki
          metalowy pręt który też należy nadepnąć.
          Popróbuj może się uda smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka