yahoo10 11.07.07, 07:40 No i jak sie to skonczylo??? (wytrwalem do 00:05) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss10 Re: Miłość Svanna 11.07.07, 11:05 Skończyło się tak, że Odetta poślubiła Swanna i mieli córkę. W filmie nie było scen z ich ślubu, ani z narodzin. Po prostu reżyser przeleciał jakieś 10 lat do przodu pokazując podrośniętą ich córkę. Film podobał mi się, chociaż nie oglądałam od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
piano00 Re: Miłość Svanna 11.07.07, 18:10 Byla jeszcze scena sugerująca,ze oczywiscie nikt z towarzystwa nie chcial ich przyjmowac.A ostatnia scena z filmu to Odetta idzie sobie w extra ciuchach i kapeluszu a dwoch facetow rozmawia o niej,jeden pyta sie drugiego kto to taki i tem mu wyjasnia jak ta 'nienajmlodsza"dama sie nazywa a jak sie nazywala 10- lat temu i że spal z nia za 500 frankow. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmary Re: Miłość Svanna 11.07.07, 21:28 Ano tak się skończyło, że svann (!) zamienił się w brzydkie kaczątko i odleciał do ciepłych krajów. Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Miłość Svanna 12.07.07, 08:39 Tak mnie ten Svann zniesmaczył i zobleśnił swą osobą, że przestałam oglądać;) Odpowiedz Link Zgłoś