ksrebrow 02.09.05, 09:05 Czy ktośzna jakis prywatny zlobek na Uwsynoweie w Warszawie - taki ktory przyjmuje maluchy od 5 miesiaca zycia . Bede wdzieczny za info . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schaapje a w ogole takie sa? 02.09.05, 09:33 myslalam, ze zlobek jest dla troche starszych... Odpowiedz Link Zgłoś
ksrebrow Re: wszystkie żłobki przyjmują dzieci od 4 mca ży 02.09.05, 13:14 Sek w tym ze nie wszystkie . Na ursynowie z 3 panstwowych zlobkow przyjmuje takie maluchy tylko jesen i to jak dziecko skonczy 5 miesiecy , pozostale tylko dzieci , ktore juz chodza samodzielnie . Odpowiedz Link Zgłoś
yoko2 to jakiś koszmar 02.09.05, 14:27 nigdy sie z tym nie spotkałam, również mieszkam w warszawie, a moje dzieci były dziś 2 dzień w żłobku, niebawem skończą 6 miesięcy. jak byłam wcześniej oglądać żłobek pytałam jakie mieli najmniejsze dzieci powiedzieli że około 4 miesięczne, czyli takie których mamy musiały iść do pracy odrazu po urlopie macieżyńskim. pozatym to że nie chcą przyjmować maluchów mija się z powołaniem takiej placówki, bo wydaje mi się że takie instytucje są poto aby rodzice mogli spokojnie pracować a urlop macieżyński trwa tylko 16 tyg (przy pierwszym dziecku)a co potem maluch sam sie sobą zajmie, gdy mama będzie w pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: to jakiś koszmar 02.09.05, 17:29 Bo to polityka prorodzinna jest. A jak kogoś nie stać na chodzenie do pracy (czyt. na opiekunkę), to niech się lepiej ustawia w kolejce do jakiegoś MOPS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje zlobek na Wilczej 24.09.05, 08:40 przyjmuje od 4 m-ca wiem, bo Glizdziol jest na 'liscie rezerwowej'. buuuuuu ((( Odpowiedz Link Zgłoś