duramgama 08.09.05, 21:35 Ale u Was miło. Nikt się nie kłóci. Chyba się przykleję, jesli nie macie nic przeciwko temu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 hihihi, wiedzialam, pamietam Cie z Niemowlat:-) 08.09.05, 21:38 kiedys nawet pomyslalam, ze POWINNAS tutaj byc) W I T A M Y!!D faktycznie nikt sie tutaj nie kloci... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: hihihi, wiedzialam, pamietam Cie z Niemowlat: 08.09.05, 21:43 mmala6 napisała: > kiedys nawet pomyslalam, ze POWINNAS tutaj byc) > W I T A M Y!!D Mmala6, dziękuję za miłe powitanie Uściski Odpowiedz Link Zgłoś
aada100 Witamy, witamy! 08.09.05, 22:07 Przyklejaj się! Przyda się trochę świeżej krwi!! Będzie weselej. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Hej dziewczynki, wpadłam do Was:-) 08.09.05, 22:51 Witamy i tutaj, Duramgamo i Srajdzinko Odpowiedz Link Zgłoś
kama72 Re: Hej dziewczynki, wpadłam do Was:-) 08.09.05, 22:55 To i ja się poszarogęszę i powiem, że fajnie, że jesteś, bo też Cię pamiętam z Niemowląt. Odpowiedz Link Zgłoś
kama72 Re: A dlaczego nazywasz to szarogęszeniem??!! 09.09.05, 10:05 ..bo nie ja moderuję to fantastyczne forum i też nie jestem najaktywniejsza, ale bardzo się cieszę, że tu wpadam... i poza tym miło, jak ktoś kogoś mile wita i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: ja tez Cie pamietam 09.09.05, 10:29 Ależ miłe kobietki tu grasują Jeszcze raz dzięki za dobre słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 no dosc juz tej wazeliny, bo przeslodzimy!;-))) 09.09.05, 12:02 hihi, ale musze "obiektywnie" przyznac, ze tutaj jest naprawde niezwykle milo, chyba nie bylo zadnej klotni jeszcze, o ile sie nie myle Sa chwile ciszy zazwyczaj w porze spacerowej i usypiania dzieciaczkow.Tak poza tym to : -szampan na kazda kolejy tysiaczek) -czasem jakas kawa i ciastko -jak jakas mama cos pysznego gotuje (camembert z borowkami!!!) to "czestuje" pozostale -caly czas zadna nie wpdala na pomysl jak wyjsc na nalogu "forumowego") -niektore maluszki juz wyswatane, hihihi I tak w ogole jest po domowemu Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: no dosc juz tej wazeliny, bo przeslodzimy!;-) 09.09.05, 12:52 mmala6 napisała: > -niektore maluszki juz wyswatane, hihihi > Tak??? No to ja chyba zacznę szukać kawalera dla Srajdzinki... Już próbowałysmy poderwać Michałka Kasiulki11, ale gdzieś nam zniknął z pola widzenia Hej chłopaczki, który na zięcia..? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka No jak to, dla Olenki tylko Olinek;-) 10.09.05, 23:25 tym bardziej ze lubi starsze Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: No jak to, dla Olenki tylko Olinek;-) 11.09.05, 11:02 mama_olka napisała: > tym bardziej ze lubi starsze Nie miałabym nic przeciwko temu, żeby The beściOlek został moim zięciem) Zapewne Olence się spodoba...Jak się obudzi pokażę jej zdjęcia Olinka... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Hej dziewczynki, wpadłam do Was:-) 09.09.05, 22:21 Hej, Duramgamo-Sokole Oko, ja też Cię pamiętam Zajrzałam tu na chwilę, po zaproszeniu Wenus - milutko! Pozdrawiam Was wszystkie! Zona Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Hej dziewczynki, wpadłam do Was:-) 10.09.05, 11:52 Och, Zona...Gdybyś mnie nie pamiętała, złamałabyś mi serce. Miło Cię tutaj widzieć. Mam nadzieję, że będziesz tu wpadać (zwolniona z ciężkiego obowiązku moderowania Owszem, bardzo tu przytulnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Hej dziewczynki, wpadłam do Was:-) 10.09.05, 13:10 A zaglądasz czasem do skrzynki gazetowej? Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Hej dziewczynki, wpadłam do Was:-) 10.09.05, 13:55 A zaglądam czasem... Odpowiedz Link Zgłoś
patimal Re: Hej dziewczynki, wpadłam do Was:-) 10.09.05, 13:36 No to ja też witam - tez raczej nie jestem jakas super aktywna (raczej czytacz niz pisacz). Ale przywitać się trzeba ) Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek hehehe, tu jesteście... 15.09.05, 21:08 tuście się pochowały ! (Mmala6, Duramgama...jak miło Was tu spotkać) ja tez po zaproszeniu Wenuski zajrzałam tutaj i ...bardzo mi się tu podoba! Wenus - DZIĘKI! Jesli nie macie nic przeciwko temu....chciałabym zakotwiczyć. Ale jęzor miewam niewyparzony, musze to uczciwie wyznać Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: hehehe, tu jesteście... 15.09.05, 21:28 Łał! Pancerniczek! Jak cudownie, że się pojawiłaś! Brakowało tu Ciebie)))) Naprawdę bardzo, bardzo się cieszę!! I to na dodatek szczerze... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 no prosze, prosze, kogo moje piekne oczy widza:-)) 15.09.05, 22:40 pamietam ten jezyczek, pamietam) Widze, ze forum Niemowlaki i Maluchy zgarnia "najlepsiejsie" mamusie na forum Agory!! (moja skromna osobe wliczajac,ups) Witaj, witaj razem ze swoja piekna Marysia!! W imieniu moderatorek wnosze o AKTUALNE zdjecia ww. (Wenus,Sylwiawm wybaczcie ze wchodze w Wasze kompetencje) Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: Hej dziewczynki, wpadłam do Was:-) 15.09.05, 23:25 ło jeżu, najszczerzej sie cieszę, że Was tu znalazłam! I jakie miłe forum, bez czerwonych ptaszków przy postach (hłehłehłe). Tu mi dobrze, tu mi ciepło, tu się będę rozmnażać ))) (cytat z bakterii) będą tez nowe foty panny Marysi, ale moja lepsza połowa musi je wskanować, bo ja nie cyfrówkuję (ale chyba to zmienię). Idę spać, bo na stołku trzyma mnie tylko grawitacja i ciężar garba dociskający mnie do tegoż. dobłanoc Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu to teraz mamy chyba komplet? 16.09.05, 09:01 tzn. sam kwiat macierzyństwa i niemowlęctwa, jaki kiedykolwiek zawitał na fora gazety Witaj Pancerniczku i rozgość się u nas! Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: to teraz mamy chyba komplet? 16.09.05, 09:43 "kwiat niemowlęctwa" )))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 >>> barbi1 16.09.05, 10:46 WITAMYYYYYYYYYYYYYY WITAMYYYYYYYYYYYYYYYY WITAMYYYYYYYYYYYYYYYYY Lepiej pozno niz wcale, jak to powidziala baba spozniwszy sie na pociag A Ciebie tez pamietam, z takiego tekstu (nie denerwuj sie teraz, plizzzzzzzz: ooo jakie coreczka ma wloski)) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Jeszcze nic straconego :-) 16.09.05, 10:46 Barbi!!! Jak miło Cię widzieć na tym forum )) Super, że do nas zawitałaś! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 łeeeee a mnie to juz w ogole NIKT, bo 16.09.05, 10:50 ja zrobilam pierwszy wpis na forum((((((i bylo puuuuuustoooooo .... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 No co Ty! 16.09.05, 10:55 O Tobie to możnaby jak o Mickiewiczu: My z niego wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu To ja też chcę, żeby ktoś mnie miło przywitał! 16.09.05, 10:59 A co, tylko ja mam być poszkodowana??!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: To ja też chcę, żeby ktoś mnie miło przywitał 16.09.05, 11:04 No to ja Cię witam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Witam wszystkich, ktorych nie powitalam!!:-)) 16.09.05, 11:11 choc staralam sie na bierzaco Wy tu gadu gadu a ja w miedzyczasie dziecko uspilam, ha!nie ma to jak dobra organizacja "czasu pracy") Mickiewicz, powiadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Mmala, nasz forumowy Mickiewicz :-) 16.09.05, 11:12 nieźle to brzmi, prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Mickiewicz sie w grobie przewraca!!;-) 16.09.05, 11:14 ze co? ze ja niby epopeje narodowe pisze?) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Mickiewicz sie w grobie przewraca!!;-) 16.09.05, 11:15 Śmiem zauważyć, że to dla wieszcza miła odmiana tzn. to przewracanie się w grobie Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mickiewicz sie w grobie przewraca!!;-) 16.09.05, 11:18 pewnie, czasem warto sie poobracac a nie tak sztywno lezec tyle lattoz to mozna jakies przykurczu dostac....(pewnie sie jeszcze bardziej obraca!!moze wstanie??!!) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: No to mamy wieszcza! 16.09.05, 11:21 Pytia jakaś czy inna Sybilla? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 o matko.... 16.09.05, 11:23 dobrze ze to watek Duramgama, ona polonistka jest, o ile dobrze kojarze, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Barbi 16.09.05, 11:21 a o ktorej urodzilas Ninke? bo ja o 14stej, ciekawe czy sie meczylysmy w tym samym czasie Czy Ninka juz siada sama? Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Urodziłam swego grzdyla o 22.25 16.09.05, 11:30 Trwało to od rana, więc o 14 jak Twój Matek był na świecie, miałam już skurcze i chciałam umrzeć!! Nina bardzo ładnie i bardzo długo siedzi posadzona, co mnie czasem przeraża, bo potrafi w wózku ze 2 godziny na siedząco być i za Chiny Ludowe nie można jej położyć. Dziś udało jej się 2 razy usiąść samodzielnie z leżenia na plecach! No i wcześniej udawało się jej to zrobić, ale zawsze w wózku (nie wiem, czy działa jakaś specjalna siła podczas pchania wózka i było jej jakoś łątwiej to zrobić, no nie mam pojęcia, fizyk ze mnie żaden, bo ja też po polonistyce). Poza tym pełza, zwłaszcza do tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 no to Matus starszy w takim razie:-))) 16.09.05, 11:43 Matek sam nie siedzi, w wozku tak ale opiera sie raczkami o porecz, wiec to inna historia.Matek robi namietnie mrowkojada tj nos w podloge, pupa do gory, nogi wyprostowane i sie wscieka bo sie wcale nie przesuwa w ten sposob (chyba to logiczne, ze jak ma nos w podlodze to sie nie przesunie)).W wozku tez czasem sam usiadzie ale pewnie dlatego, ze latwiej sie odepchnac od oparcia. Nie pelza, obraca sie dokola wlasnej osi, turla, wyciaga rece do przodu i fika nogami i robi mrowkojadaale jak chce sie dostac do zabawki do sie dostanie, zrobi kilka obrotow pod roznym katem i siegnie w koncu Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek a czy ja juz nabyłam... 16.09.05, 11:33 .....prawo witania??? czy mam jeszcze status szczawia na tym forumie? Bo jesli tak to chciałabym serdecznie powitać....wszystkie dotychczas nie powitane gwiazdy macierzyństwa (parafrazując Wenus) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Jasne, że nabyłaś! 16.09.05, 11:35 nie ukrywam, że głównie za sprawą odniesienia do moich mądrych słów )) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 no prosze, tak krotko na forum a juz 16.09.05, 11:39 wazelina w strone moderatorki)) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu E, Mickiewicz! Coś Ci się nie podoba?! 16.09.05, 11:40 bo jakoś nie zauważyłam, żebyś Ty mnie cytowała )) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 oooo, przepraszam Jasnie Pania Moderator 16.09.05, 11:45 ja unizona sluga, zwykla szara forumowiczka nie smiem cytowac slow Jasnie Pani, gdzie mi do tego wysublimowanego jezyka...ja nawet nie rozumiem taich trudnych slow a i zdania dla mnie za skomplikowane... Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: no prosze, tak krotko na forum a juz 16.09.05, 16:48 wiesz, na "tamtym" forum moderatorka miała ze mna ciężko, to na tym merdam ogonem )) nowe forum, nowa jakość życia ) Odpowiedz Link Zgłoś