ciuforek 14.11.05, 17:57 proponujecie dla 3 latka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nefretete11 Re: co na mikołaja 15.11.05, 09:16 Moja córcia zażyczyła sobie "dzidziusia" co miało znaczyć lalke typu baby-born. Myslimy również o rowerku 3-kołowym,bo na wiekszego nie jest jeszcze w stanie pojąć... Odpowiedz Link Zgłoś
ciuforek Re: co na mikołaja 15.11.05, 09:31 mojego jak sie zapytałam to wzioł gazetkę z reklamami zabawek i wybierał wszystki pokolei zabawki- już głupieje. rowerek zamierzamy mu kupic na 3 urodzinki. lalkami sie nie bawi- bo jak mówi jest maleńskim mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: co na mikołaja 15.11.05, 10:34 Mój mały chce tylko duży traktor Wadera z przyczepką - ciągle chodzi z ulotką Wadera i pokazuje mi go. Mały już ma. Odpowiedz Link Zgłoś
msto05 Re: co na mikołaja 15.11.05, 12:05 Myślę, że najlepiej jak byś posłuchała sugestii dziecka lub zwróciła uwagę co go najbardziej interesuje i czym najchętniej się bawi. Moja młodsza córeczka (ma 2 latka) najchętniej np. bawi się malutkimi misiami i maleńkimi klockami Lego - i to pewnie przyniesie jej Mikołaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ciuforek Re: co na mikołaja 15.11.05, 12:38 tyle że mój chce wszytsko- a i bawi sie wszytskim praktycznie- moze jakies pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
asia_asica Re: co na mikołaja 15.11.05, 13:46 Moja 3,5 letnia córka uwielbia bajki o Kubusiu Puchatku - woli ich słuchac niż bawić się zabawkami. W tym roku na Mikołaja kupię jej nowy tom bajek. VANILIOWE FORUM DLA KOBIET - Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete11 Re: co na mikołaja 15.11.05, 15:13 Jeszcze przyszedł mi do głowy pomysł, by może kupić zestaw lekarski, zestaw małego majsterkowicza, dla dziewczynki - zestaw do makijażu, kolejkę - nie koniecznie elektryczną, kredki, i chyba tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
kin2 Re: co na mikołaja 16.11.05, 15:42 u nas hitem były w zeszłym roku: odkurzacz, kolejka drewniana, zestaw majsterkowicza, w tym roku życzeniem jest posiadać: wózek z lalką i zestaw lekarza Odpowiedz Link Zgłoś