mmala6 30.01.06, 22:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=35898042 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubona Re: Specjalnie dla Pam:-)))) 30.01.06, 22:55 tylko o kolczykach tam ani słowa.......... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Specjalnie dla Pam:-)))) 30.01.06, 22:56 no nie ale mozna jakos zgrabie ten temat zarzucic Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 jak dla mnie to jest extra:-) 30.01.06, 22:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=35853993 Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: jak dla mnie to jest extra:-) 30.01.06, 23:00 A Ty wiesz ze jesienia jak sie zaczynal sezon rajstopkowy to chyba nawet na naszym forum byla dyskusja na ten temat.Cos jest na rzeczy z tymi rajstopkami ale nie mam pojecia co.Matek ma trzy pary i ma sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: A co wieść gminna ma do rajstopek? 30.01.06, 23:09 tego nie wie nikt ale cos bylo ze do ktoregos miesiaca nie wolno ale why??? Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: pamietam, pamietam :-) 30.01.06, 23:09 czasem nie mam siły czytać niemowlaka. rewelacja. szkoda że nie pytają z której strony najpierw zapinać rzepy w pampersach Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: to akurat wszyscy wiedza! 30.01.06, 23:13 Ależ to niezwykle ważka kwestia, bo niby czemu nie od lewej, skoro czyta się od lewej? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: to akurat wszyscy wiedza! 30.01.06, 23:19 jest udowodnione emiprycznie, ze zapinanie od prawej strony powoduje lepsza przylepnosc rzepow i mocniejsze trzymanie sie pampersa.Dziala tutaj sila tzw przyczepu a wiadomo, ze wiecej ludzi ma wieksza sile w prawej rece, ktora to reka przypina prawy rzep.Ufff! Naprawde nie zauwazylyscie, ze jak zapniecie najpierw lewy rzep, to pieluszka sie bardziej rusza i przecieka???jestem w szoku.Niby takie madre, oczytane, swiatowe a takich podstawowych rzeczy nie wiedza....i jeszcze dzieci wychowuje....olaboga Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: to akurat wszyscy wiedza! 30.01.06, 23:22 poniważ podczas przewijania moje dziecko stoi tyłem do mnie i ciągle jest w ruchu - ostatnio wyrusza wtedy w świat i nie może poczekać ani chwili zapinam rzepy jak popadnie, czasem od lewej, czasem od prawej, zresztą częśto robię to naraz pewnie juz zupełnie wyrodna i niedouczona jestem Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: to akurat wszyscy wiedza! 30.01.06, 23:24 a najgorzej to juz przyczepiac "naraz" to juz jest kompletny wyraz wyrodnosci i niedouczenia!Co by na Niemowlaku powiedzieli! o zgrozo! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: to akurat wszyscy wiedza! 30.01.06, 23:26 Kubona, wstydziłabyś się pisać na forum takie rzeczy. Ja rozumiem, że można uznawać wyższość lewego lub prawego rzepa, ale żeby było WSZYSTKO JEDNO? Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: skandal i IGNORACJA!!! 30.01.06, 23:35 nie jest mi wszystko jedno - to zalezy jak stoi mój mały potworek i w którą stronę idzie zwiedzać świata zapinanie naraz jest rewelacyjne - spróbujcie, ale zgadzam się ze to skandal. ponadto często sprzedaję go z obsraną dupą tacie lub babci. i potem się śmieję bo nie mogą zapiąć pampka na tej ruchliwej dupci i możęcie mnie za to zlinczować))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: skandal i IGNORACJA!!! 30.01.06, 23:37 linczujemy!!!a w ogole jak mozna dopusci,zeby dziecko mialo "obsrana pupke" tego to ja juz w ogole nie rozumiem! ja ostatnio, z racji mega kataru, zostalam bezczelnie oddelegowana do przewijania kup! bo niby nie czuje, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: skandal i IGNORACJA!!! 30.01.06, 23:38 kuby byś poczuła)) nie wiem jak on to robi ale czuć nawet jakw drugim pokoju zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: skandal i IGNORACJA!!! 30.01.06, 23:43 a myslisz, ze Matka nie?)) ale ja mam naprawde mega katar,nawet nie mam ochoty jesc, wiec to juz cos znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: to akurat wszyscy wiedza! 30.01.06, 23:34 mooh napisała: Ja rozumiem, że można > uznawać wyższość lewego lub prawego rzepa, no ja akurat tego nie rozumiem! Odpowiedz Link Zgłoś
guruburu Wszystko jasne! 31.01.06, 08:56 Ok, to teraz wiem dlaczego co najmniej raz na dwa dni mała nma kupę na plecach vel na nodze )) Muszę się przerzucić na lewy rzep ! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Specjalnie dla Pam:-)))) 31.01.06, 09:03 No dzieki, holki. Od razu mi poprawilyscie humor, tak z rana. Bo jestem niewyspana jak sto diabłow razem, chyba sie kluje szosty ząb. Nie wiedzialam, ze rajstopek nie mozna, w sumie to tez nie wiedzialam, ze w ogole sa takie male, pierwsze Malgol dostal jak mial 6 m-cy. Mmala, mialas sie nie odzywac na niemowlaku, pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Specjalnie dla Pam:-)))) 31.01.06, 10:28 no przeciez rzadko sie odzywam, czasem az mnie swierzbi ale sie powstrzymuje a czasem cos napisze jak sie nudze Odpowiedz Link Zgłoś