Dodaj do ulubionych

Specjalnie dla Pam:-))))

30.01.06, 22:50
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=35898042
Obserwuj wątek
    • kubona Re: Specjalnie dla Pam:-)))) 30.01.06, 22:55
      tylko o kolczykach tam ani słowa..........
      • mmala6 Re: Specjalnie dla Pam:-)))) 30.01.06, 22:56
        no nie ale mozna jakos zgrabie ten temat zarzucicwink
    • viviene12 jak dla mnie to jest extra:-) 30.01.06, 22:59
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=35853993
      • mmala6 Re: jak dla mnie to jest extra:-) 30.01.06, 23:00
        A Ty wiesz ze jesienia jak sie zaczynal sezon rajstopkowy to chyba nawet na
        naszym forum byla dyskusja na ten temat.Cos jest na rzeczy z tymi rajstopkami
        ale nie mam pojecia co.Matek ma trzy pary i ma sie dobrzewink
        • viviene12 pamietam, pamietam :-) 30.01.06, 23:05

• mooh A co wieść gminna ma do rajstopek? 30.01.06, 23:07
            • mmala6 Re: A co wieść gminna ma do rajstopek? 30.01.06, 23:09
              tego nie wie nikt ale cos bylo ze do ktoregos miesiaca nie wolno ale why???
          • kubona Re: pamietam, pamietam :-) 30.01.06, 23:09
            czasem nie mam siły czytać niemowlaka. rewelacja. szkoda że nie pytają z której
            strony najpierw zapinać rzepy w pampersach
            • mmala6 to akurat wszyscy wiedza! 30.01.06, 23:10
              ze TYLKO od prawej!
              • mooh Re: to akurat wszyscy wiedza! 30.01.06, 23:13
                Ależ to niezwykle ważka kwestia, bo niby czemu nie od lewej, skoro czyta się od
                lewej?
                • mmala6 Re: to akurat wszyscy wiedza! 30.01.06, 23:19
                  jest udowodnione emiprycznie, ze zapinanie od prawej strony powoduje lepsza
                  przylepnosc rzepow i mocniejsze trzymanie sie pampersa.Dziala tutaj sila tzw
                  przyczepu a wiadomo, ze wiecej ludzi ma wieksza sile w prawej rece, ktora to
                  reka przypina prawy rzep.Ufff!
                  Naprawde nie zauwazylyscie, ze jak zapniecie najpierw lewy rzep, to pieluszka
                  sie bardziej rusza i przecieka???jestem w szoku.Niby takie madre, oczytane,
                  swiatowe a takich podstawowych rzeczy nie wiedza....i jeszcze dzieci
                  wychowuje....olaboga
                  • kubona Re: to akurat wszyscy wiedza! 30.01.06, 23:22
                    poniważ podczas przewijania moje dziecko stoi tyłem do mnie i ciągle jest w
                    ruchu - ostatnio wyrusza wtedy w świat i nie może poczekać ani chwili zapinam
                    rzepy jak popadnie, czasem od lewej, czasem od prawej, zresztą częśto robię to
                    narazsmile pewnie juz zupełnie wyrodna i niedouczona jestemsad
                    • mmala6 Re: to akurat wszyscy wiedza! 30.01.06, 23:24
                      a najgorzej to juz przyczepiac "naraz" to juz jest kompletny wyraz wyrodnosci i
                      niedouczenia!Co by na Niemowlaku powiedzieli! o zgrozo!
                    • mooh Re: to akurat wszyscy wiedza! 30.01.06, 23:26
                      Kubona, wstydziłabyś się pisać na forum takie rzeczy. Ja rozumiem, że można
                      uznawać wyższość lewego lub prawego rzepa, ale żeby było WSZYSTKO JEDNO?
                      Skandal!
                      • viviene12 skandal i IGNORACJA!!! 30.01.06, 23:31

• kubona Re: skandal i IGNORACJA!!! 30.01.06, 23:35
                          nie jest mi wszystko jedno - to zalezy jak stoi mój mały potworek i w którą
                          stronę idzie zwiedzać światsmilea zapinanie naraz jest rewelacyjne - spróbujcie,

ale zgadzam się ze to skandal. ponadto często sprzedaję go z obsraną dupą tacie
                          lub babci. i potem się śmieję bo nie mogą zapiąć pampka na tej ruchliwej dupci
                          i możęcie mnie za to zlinczowaćsmile)))))
                          • mmala6 Re: skandal i IGNORACJA!!! 30.01.06, 23:37
                            linczujemy!!!a w ogole jak mozna dopusci,zeby dziecko mialo "obsrana pupke" tego
                            to ja juz w ogole nie rozumiem!

ja ostatnio, z racji mega kataru, zostalam bezczelnie oddelegowana do
                            przewijania kup! bo niby nie czuje, hehehe
                            • kubona Re: skandal i IGNORACJA!!! 30.01.06, 23:38
                              kuby byś poczułasmile)) nie wiem jak on to robi ale czuć nawet jakw drugim pokoju
                              zrobi.
                              • mmala6 Re: skandal i IGNORACJA!!! 30.01.06, 23:43
                                a myslisz, ze Matka nie?wink))
                                ale ja mam naprawde mega katar,nawet nie mam ochoty jesc, wiec to juz cos znaczy.
                      • mmala6 Re: to akurat wszyscy wiedza! 30.01.06, 23:34
                        mooh napisała:

Ja rozumiem, że można
                        > uznawać wyższość lewego lub prawego rzepa,

no ja akurat tego nie rozumiem!
                        • guruburu Wszystko jasne! 31.01.06, 08:56
                          Ok, to teraz wiem dlaczego co najmniej raz na dwa dni mała nma kupę na plecach
                          vel na nodze smile)) Muszę się przerzucić na lewy rzep !
    • pampeliszka Re: Specjalnie dla Pam:-)))) 31.01.06, 09:03
      No dzieki, holki. Od razu mi poprawilyscie humor, tak z rana. Bo jestem
      niewyspana jak sto diabłow razem, chyba sie kluje szosty ząb. Nie wiedzialam, ze
      rajstopek nie mozna, w sumie to tez nie wiedzialam, ze w ogole sa takie male,
      pierwsze Malgol dostal jak mial 6 m-cy. Mmala, mialas sie nie odzywac na
      niemowlaku, pamietasz?
      • mmala6 Re: Specjalnie dla Pam:-)))) 31.01.06, 10:28
        no przeciez rzadko sie odzywam, czasem az mnie swierzbi ale sie powstrzymuje a
        czasem cos napisze jak sie nudzewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka