Dodaj do ulubionych

Uwaga...piekę pączki...

22.02.06, 16:26
I jak mi wyjdą przylecę tu z przepisemsmile
Obserwuj wątek
    • kangur4 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 17:53
      Ty tu nie leć z przepisem, ale z pączkami.
      Po co mi przepis? Ja chcę pączka wink
      • pampeliszka Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 17:56
        Kangur, Ty leniuchu...
        A ja chce i paczki i przepis.
        • matylda301 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 18:11
          --No pycha, rewelacja itp. muszę sąsiadce za przepis podziękować.
          Prosty w obsłudze i tani przepis. Wyszło mi 35szt pączków zdecydowanie
          smaczniejszych niż ze sklepu, różni je to, że moje nie są polane lukremsmilei nie
          maja polepszaczy.
        • matylda301 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 18:26

• kangur4 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 18:44
            No tak. Nie mam: szklanki, stolnicy, wałka ani dużego gara do smażenia.
            Wiedziałam, że ten przepis mi się nie przyda...

Ale smaku to mi narobiłaś ogromnego. A z jaką konfiturą smażyłaś? Powiedz, to
            sobie zrobię taką wizualizacjo-organoleptację. I może żołądek i zmysły dadzą
            się oszukać...
            • mmala6 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 19:35
              mialam upiec, czy usmazyc raczej.Jeszcze nic rano mialam chec ale jak znalazlam
              przepis to mi sie odechcialo.Mam za mala kuchnie na takie wygibasywink
              • wiolkak Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 20:02
                ja bym musiała mieć pistolet do głowy przyłożony, zebym coś upiekławink
                poza tym pączki to akurat wole sklepowe!
                • mmala6 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 20:10
                  Wiolka, mam przepis na mega latwe i mega szybko robiace sie ciasto, naprawde
                  robi sie 5 min, potrzebne tylko dwie miski i mikser.I piekarniksmilejak bedziesz
                  chciala kiedys zaskoczyc rodzine WYPIEKIEM to daj cynk.
                  • wiolkak Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 20:16
                    dzieki, ale nie ma mowy! ja nienawidze pieczenia ciast! jeść, a i owszem, ale
                    piec never!
                    • matylda301 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 20:46
                      --Kupiłam marmolade wieloowocową, jest dosyć twarda i nierozłazi się po całym
                      pączku.
                      --No dziewczyny, normalnie poczułam się jak jakaś kuchtawink, a co mi tam-
                      zapraszam na pączki!!!!Jak się któraś odchudza to jutro(w tłusty czwartek nie
                      tuczą), a jak nie to dzisiaj!
                      --Odkąd przeczytałam będzie ze dwadzieścia lat temu(!!!)"Idę Sierpniową" zawsze
                      mi się marzyło, żeby w moim domu pięknie pachniało słodkimi wypiekami. No i
                      pachniesmileniestety tylko ze dwa razy w miesiącu. Ale dzisiaj za to wyjątkowo
                      słodkosmile
                      • wiolkak Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 20:47
                        no to ja poproszę
                        • mmala6 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 20:51
                          ja tez ale schowam sobie na jutro.Bo dzis sie odchudzam a jutro w koncu nie
                          tucza, prawda?wink
                          • wiolkak Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 20:54
                            jutro bedą już suche!
                            • matylda301 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 20:58

• wiolkak Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 21:04
                                tym bardziej dzisiaj, bo do jutra franca odparujesmile
                                • mmala6 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 21:20
                                  zamroze!!!
                                  • wiolkak Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 21:27
                                    alkohol? nie da rady, niestety, hermetycznie go zamknij!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka