matylda301 22.02.06, 16:26 I jak mi wyjdą przylecę tu z przepisem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kangur4 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 17:53 Ty tu nie leć z przepisem, ale z pączkami. Po co mi przepis? Ja chcę pączka Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 17:56 Kangur, Ty leniuchu... A ja chce i paczki i przepis. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 18:11 --No pycha, rewelacja itp. muszę sąsiadce za przepis podziękować. Prosty w obsłudze i tani przepis. Wyszło mi 35szt pączków zdecydowanie smaczniejszych niż ze sklepu, różni je to, że moje nie są polane lukremi nie maja polepszaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 18:44 No tak. Nie mam: szklanki, stolnicy, wałka ani dużego gara do smażenia. Wiedziałam, że ten przepis mi się nie przyda... Ale smaku to mi narobiłaś ogromnego. A z jaką konfiturą smażyłaś? Powiedz, to sobie zrobię taką wizualizacjo-organoleptację. I może żołądek i zmysły dadzą się oszukać... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 19:35 mialam upiec, czy usmazyc raczej.Jeszcze nic rano mialam chec ale jak znalazlam przepis to mi sie odechcialo.Mam za mala kuchnie na takie wygibasy Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 20:02 ja bym musiała mieć pistolet do głowy przyłożony, zebym coś upiekła poza tym pączki to akurat wole sklepowe! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 20:10 Wiolka, mam przepis na mega latwe i mega szybko robiace sie ciasto, naprawde robi sie 5 min, potrzebne tylko dwie miski i mikser.I piekarnikjak bedziesz chciala kiedys zaskoczyc rodzine WYPIEKIEM to daj cynk. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 20:16 dzieki, ale nie ma mowy! ja nienawidze pieczenia ciast! jeść, a i owszem, ale piec never! Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 20:46 --Kupiłam marmolade wieloowocową, jest dosyć twarda i nierozłazi się po całym pączku. --No dziewczyny, normalnie poczułam się jak jakaś kuchta, a co mi tam- zapraszam na pączki!!!!Jak się któraś odchudza to jutro(w tłusty czwartek nie tuczą), a jak nie to dzisiaj! --Odkąd przeczytałam będzie ze dwadzieścia lat temu(!!!)"Idę Sierpniową" zawsze mi się marzyło, żeby w moim domu pięknie pachniało słodkimi wypiekami. No i pachnieniestety tylko ze dwa razy w miesiącu. Ale dzisiaj za to wyjątkowo słodko Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 20:51 ja tez ale schowam sobie na jutro.Bo dzis sie odchudzam a jutro w koncu nie tucza, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 21:04 tym bardziej dzisiaj, bo do jutra franca odparuje Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Uwaga...piekę pączki... 22.02.06, 21:27 alkohol? nie da rady, niestety, hermetycznie go zamknij! Odpowiedz Link Zgłoś