z1mka 27.02.06, 12:06 na prośpe PAM! to wontek bedzie dla opieki spolecznej, ktora nie zabierze nam dziecka poprzez pasjanse zaczynamy: ja pierwsza. Jest poniedzialek dzis to mam humor zepsuty i nic mnie nie cieszy zaoknem snieg nawet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolkak Re: wontek problemofy 27.02.06, 12:08 ja mam najbardziej od ciebie zepsuty ten humor bo mie wnerwia wszysko a najbardziej wolny internet w sensie powolny a nie uwienziony Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: wontek problemofy 27.02.06, 12:14 ja o nic nikogo nie prosilam wypraszam to sobie jak to ja nic nie robie? jestem nieszczesliwa bo nie mam kostiumukompielowego a one mowia ze jest dwuczesciowy jakbyl kiedys jedno co one wiedza a moze on jest dwuczesciowy ale jak to sprawdzic moze ktos go podmienil w pralce i gdzie ja kupie kostium w zimie w olomoucu? Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: wontek problemofy 27.02.06, 12:16 tfuj kostium na pewno byl dwuoczesciowy tylko pranie dalas na gotowanie i sie stopil w jednoczesciowy! a ja se kupilam kostium na allegro i jestem bardz zadowolona,kostium shepa czy jak tam temu i plywalam w nim nawet mi nic nie wyskoczylo plywalam w piontek. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: wontek problemofy 27.02.06, 12:18 ale jak kupie na aalegro to zanim tu dojdzie to bedzie za 3 tygodnie a basen mamy w srode i chyba nie pojde bo nie bede miec w czym a moze okres bede miec to i tak bym nie poszla co sie bede martwic gópim kostiumem Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: wontek problemofy 27.02.06, 12:19 okej to zamów se na allegro okres to moze dojdzie do środy! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: wontek problemofy 27.02.06, 12:28 no ja niewiem jak moglas to napisac ja sie chce przyjaznic a ty se jaja robisz teraz bede musiala byc smutna az do wieczora i jeszcze mi opieka spoleczna zabierze dziecko i to wsztstko ptrzez ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: wontek problemofy 27.02.06, 12:28 a frótka oglonda krecika i las mu wycieli i przyszli panowie z szampanem i krecik placze, ale panowie dali mu papier i krecika nie scieli, ale krecik juz byl w miescie bo i amochody jezdzom i bloki som. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: wontek problemofy 27.02.06, 12:31 a frótka sie cieszy jak jada spychacze i las likwiduja. czy to znaczy, ze moja curka nie ma swiadomosci ekologicznej i brakuje jej wpolczucia dla biednych zwierzatek, kture muszom teraz mieszkac w miescie zamiast w lesie? pomuszcie dziewczyny, bo sie martwie bardzo- nie chce miec aspolecznikowskiego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 wenós 27.02.06, 12:40 Nie bąć gupia - Frótka ma siem do wyścigu szczóróf szykować by potem rekinem biznesu zostać, a Ty jej hcesz przyszłość jakimiś społecznikowskimi gupotami marnować! Zobaczysz, że Ci jom zabiorom jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: wenós 27.02.06, 12:42 a iska muwi, ze jestem gópia. buuuuuu ((( Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: wenós 27.02.06, 12:46 i skarrzypyta na dodatek, nie bawiem siem z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: wontek problemofy 27.02.06, 12:32 a rano nie było Teletubisiuf a nowe na allegro są holernie drogie poza tym musze pracowac a mi sie kce do domu i nie dostałam podwyrzki (nawet sie nie spodziwałam) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: wontek problemofy 27.02.06, 12:34 a teletóbisie jusz nam sie znudzily, bo wkólko oglondamy jednom plyte i teraz jest krecik, ale ja mysle ze to nie jest bajka proekologiczna bo te spychacze i wogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: wontek problemofy 27.02.06, 12:40 A ja se musze kópić jakeś cióchy na wiosne. I nic mi sie nie podoba. A jak mi sie podoba to jest za drogie. A jak mi sie podoba i nie jest za drogie, to mi do niczego nie pasuje. Wiem, że się powtarzam, bo już wczoraj o tym pisałam, ale nadal mnie to boli i wkuża. Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: wontek problemofy 27.02.06, 14:19 a co myslicie jak sadzam dziecko i karmie przed telewizorem, bo ono akurat wtedy gymbe rozdziawia i mozna cos do niej wiecej wlozyc, to to nie zaszkodzi? tylko sie ja boje ze na trawinie zle to dziala, bo dzis naprzyklad karmilam Ją przy Detektywi, to na trawienie troche to niekorzystne, ale ona akurat wtedy ladnie je, w kuchni nie lubi jesc, chyba ze papuga do niej zagada,albo wszyscy jemy razem.a w dnie powszednie nie jemy razem, bo monż pracuje, to jak may jesc razem? Odpowiedz Link Zgłoś
be-ko Re: wontek problemofy 27.02.06, 16:54 Kobieto! Przy Detektyfach dziecko karmisz? @#%*^#"!!!!! Co NAJWYRZEJ przy Klanie albo MjakMiłość można. A jak przyjdom z opieki i zobaczom,że z wami terz papóga je, to wam ja zabiorom! Yyyy... tylko niemwiem czy papuge czy Marysie yyy... Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: wontek problemofy 28.02.06, 10:10 Tasz kurde, jaki ten internet do dupy od wczoraj, nic nie da sie normalnie ponapisywac na forumie a mi takl zle jest bom sie dowiedziala ze nie lubie tesciowej od menza sie dowiedzialam, ale mam humor zrypany doslownie sieczka uczuc i klembowisko emocji pejoratywnych Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: wontek problemofy 28.02.06, 10:34 z1mka napisała: > bom sie dowiedziala ze nie lubie > tesciowej od menza sie dowiedzialam, No to chyba nie nowość, Zimka. To już wiedziałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: wontek problemofy 28.02.06, 11:29 jak myslicie napiszcie czy ta opieka to tez po niemcach chodzi bo ja sie zaczynam bac ze jak one pszyjda i zobaczom u mnie komputera ze wlonczony i chodzi caly dzien i do tego na dodatek tv to czy oni mi Mysza zabiorom? Napszcie co myslicie bo sie denerwuje i spac nie mogie Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 viv 28.02.06, 11:33 tam wiencej chodzom, niz tó, bo wiencej kasy na to majom. Strzerz siem kobito i wyłonczaj ten kompóter i tv ale jósz. A w ogule to dlaczego ty gdzies u niemcuf siedzisz, zamiast nasz narodowy pszyrost natóralny wspierać co? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka a ja nie mam 28.02.06, 13:35 problemóf dzis, bo mam okres i nie musze kupowac kostiumu jednoczesciowego bo dwuczesciowego to noscic nie bede bo mi brzuch wystaje a wczoraj na masazu to mi pani postawila banki najpierw ja sie pytam co to za pomysl ide na masaz a banki mi stawiaja dziwne te czeszki sa mozemnie nie lubi no ale w sumie pomoglo te banki i masaz i sie dobrze czuje a moja corka spi to mi jej nikt nie zabierze bo by ja musiala obudzic a ja mu nie pozwole Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: a ja nie mam 28.02.06, 17:28 toś se jednak zamówiła na allegro ten okres? Odpowiedz Link Zgłoś