kiniasek 02.03.06, 22:58 Głupio mi sie tak chwalić ale moja Julka skończyła dziś o 20:15 9 miesięcy...i tak sie zastanawiam...gdzie mi sie te wszystkie dni podziały...))) tyle chwalenia i szampanik urodzinkowy dla Was i ciasteczko ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek11 Re: się chwalę :)) 03.03.06, 07:59 Ależ bardzo dobrze, że się chwalisz... Buziaki dla Julki Prawda jak ten czas leci? Sama jak patrzę na moje dziecko, mam nieodparte wrażenie, że czas biegnie jakoś szybciej odkąd Michu jest z nami. hmmm a na szampana i ciacho nie jest za późno (albo za wcześnie -szczególnie na szampana)? bo ja bym chętnie się skusiła... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: się chwalę :)) 03.03.06, 09:06 o właśnie! właśnie! szampan dobry o każdej porze doby! Ucałuj Julkę od cioci Wenus P.S Kiniasek, a czy moja pamięć nie płata figli i Ty jesteś z Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek wenus 03.03.06, 09:19 wenus pamięć masz ok, jestem z Nowej Huty ) i dzięki za buziaki dla Julki Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: wenus 03.03.06, 09:21 i sorki...mi się Wenus napisało z małej literki...to tylko nieuwaga Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: się chwalę :)) 03.03.06, 09:40 wszystkiego najlepszego dla anielskiej Julci, jakoś Ci nie wierzę, że to mały diabełek Załapię się na siastecko? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: się chwalę :)) 03.03.06, 10:33 ona tylko wyglada jak aniołek...charakterek ma jakby na odwrót anielskości...a ciasteczko juz podaje Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: się chwalę :)) 03.03.06, 09:45 To już czas o roczku myśleć Gratulujemy córci i przyłączamy się do ciasteczek Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: się chwalę :)) 03.03.06, 10:36 O tak - roczek za pasem! Wszystkiego dobrego dla 9-miesięczniaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: się chwalę :)) 03.03.06, 20:47 Kiniasek, my sie tu przeciez w kolko chwalimy, jak w porzadnej sekcie, wiec nie miej oporow. Jak cos zostalo, to szampana bym sie napila. Wszystkiego dobrego dla Twojego aniołka. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: się chwalę :)) 03.03.06, 22:10 Pampeliszka szampan już stoi i pączki z Cracovii ) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: się chwalę :)) 04.03.06, 08:50 Alez sie milo sobota zaczela- szampanem i paczkami. A z roza te paczki? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: się chwalę :)) 04.03.06, 10:23 z wszystkim na co masz ochotę i kawka dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś