agagaby Re: Pomylki:)Sorki 05.04.06, 17:06 <Wyszedl mi 4ty zab i wychodzi 5ty . BRRRRRRRRRRRRRR pa Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Rok temu o tej porze:) 05.04.06, 17:13 Agagaby - takie opowieści nigdy mnie nie nudzą. Byłaś bardzo dzielna. Naprawdę. Jak pomyslę sobie, że w czasie porodu najbardziej przeszkadzało mi rzyganie, to śmiech pusty mnie ogarnia. Dama z pretensjami, zażyczyłam sobie ZZO zanim na dobre poczułam skurcze. Kiedy czytałam o Gabrysiu, który płakał ciągiem 30 godzin to serce mi się kroiło. Biedaczek, i Ty też biedna. Życzenia złożę jutro. Na razie całuję mocno Ciebie i Synka. PS. naprawdę, mogliby jakieś podpórki na nogi zainstalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Rok temu o tej porze:) 05.04.06, 18:10 No wlasnie, ja tez moge czytac i czytac o porodach znajomych, a panny na emamie uwazaja, ze takie tematy sa nuuudne i ze unikaja piaskownic, bo tam sie tocza takie opowiesci. Zamiast, podejrzewam jak by chcialy, o najnowszej powiesci np. Coello... Aga, Gabrys plakal, bo byl owiniety pepowiną i sie poddusił?Czy dlatego, ze byl w inkubatorze? Dzielna byłas jak diabli. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: Rok temu o tej porze:) 05.04.06, 18:29 --Malutki, czemu on tak płakał? Ustalono chociaż przyczyne? Poród to interesujące przeżycie. Ja miałam dwa różne. Jedną cesarke i drugi naturalny. Mati Mikołaj 2000.12.07 Zuza 2005.08.31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=30822410&a=30822410 Suzi ma... Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Rok temu o tej porze:) 05.04.06, 18:30 Biedny Gabrys! A Ty bylas bardzo dzielna! No i powtorze za dziewczynami: mnie tez takie opowiesci nie nudza Zyczenia zlozymy jutro (Szafka jutro tez ma swieto - 9 miesiecy) Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Rok temu o tej porze:) 05.04.06, 23:30 aguś, myszko kochana więc już jestem tak jak obiecałam i czytam z zapartym tchem opowieśc o dzielnym Pikeno, dzielniejszym niz wszyscy dzielni bohaterowie bajek wszytskich bajkopisarzy. ty tez jesteś i byłas bardzo dzielna, zresztą dobrze o tym wiesz))) gaby jest ślicznym chłopczykiem czasem nawet piękniejszym niż mój własny syn, zwłaszcza gdy tak pieknie patrzy w obiektyw...... ach ta jego karnacja...... i wiesz gdy to czytałam miałam przed oczami gabrysia z tymi rurkami i innymi rzeczami i tego ślicznie uśmiechającego się do obiektywu na swoim przyjęciu urodzinowym. zrobił ogromne postępy. możesz być z niego bardzo dumna. no to tyle, Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Rok temu o tej porze:) 06.04.06, 12:57 przeczytam z zainteresowaniem a nie nuda!!niesmaowita opowiesc. Mateuszowi tez tetno spadalo, szykowali mnie na wszelki wypadek na CC.Ty parlas 40min????ludzie kochani, skad Ty mialas tyle sily???U mnie to byly ze 3-4 parcia, wiecej bym chyba nie wydolila A co to za zastrzyk w noge?? No i dlaczego Gabi tak dlugo plakal??biedactwo w inkubatorku.Rozumiem ze wylas, ja mialam tak samo mimo ze Matek byl tylko naswietlany przez trzy doby po 10h, to i tak wylam ze on taki malutki, sami, buuu( A Gabi jest piekny i najbardziej 'egoztyczny' na forum)To moj ulubiony meski typ; ciemna karnacja, ciemne wlosy, ciemne oczy, ah, beda dziewczyny szalaly Wszystkiego najlepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś