sweet.joan Re: czym wczyścić pomazane ściany kredką świecową 29.09.06, 13:24 Dorzucę jeszcze stolik (ten ikeowski mamut). Też kredka świecowa. Przetestowałam już wodę, wodę z mydłem, pronto, zmywacz do paznokci, spirytus - nic. Czym to zmyć? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
asiamamusia Re: czym wczyścić pomazane ściany kredką świecową 29.09.06, 13:27 Może zeskrobać tą ostra stroną czyścika ze zlewozmywaka? Odpowiedz Link Zgłoś
krystekb3 Re: czym wczyścić pomazane ściany kredką świecową 29.09.06, 13:42 skrobałam tą szorstką stroną gąbki ale zostaje (((( aż strach co na to powie mój meżulek jak wróci brrrrrrrrrrrr bedzie "jak ty go pilnujesz!!!!!, blebleble" ) Odpowiedz Link Zgłoś
dzemma Re: czym wczyścić pomazane ściany kredką świecową 29.09.06, 14:30 u mnie tez pozazane ściany kredka swiecową ale nic z tym nie robię, ustaliłam z mezem ze to będzie jego problem przy kolejnym remoncie. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: czym wczyścić pomazane ściany kredką świecową 29.09.06, 14:48 ze scianami nic nie robie - mam tuszem do rzes wysmarowan, az do remontu w przyszlym roku (acha w pokoju dziecinnym a nie w głównym) Z wykładziny zeszlo mi zwykla szmatka i woda, a z taboretu gąbka plus cif. Kupuje tylko swiecowe bo wygladaloby u mnie nieciekawie. Acha z tapety zmywalnej tez zeszlo z cif-em, w niektorych miejscach użyłam pasty "sama" :_) Odpowiedz Link Zgłoś