Dodaj do ulubionych

Jak się wam podoba eDziecko?

IP: *.* 18.01.01, 18:46
Fajnie, że jest. Ładnie wygląda, ale:\n\nZe wstępniaka naczelnej Dziecka wnoszę, ze to internetowa wersja miesięcznika. Szkoda tylko, że tej informacji nie ma w logo.\n\nA gdzie okładka pisma i choćby spis treści następnego numeru, o bieżącym nie wspomnę. Nie chcecie podpromować miesięcznika w Necie? Nadmiar skromności. \n\nTrzecia uwaga: logo powinno byc aktywne, tzn. przenosić na stronę główną serwisu.\n\nCzwarta: po kie licho te imieniny, skoro nie ma nawet daty? Wiem, że macie broszurki ze zbiorami imion. To dopiero niezły hit. Może by go tak podpiąć pod imiona solenizantów na głównej stronie serwisu? \n\nPiąta: serwis fajnie się zapowiada. Tak trzymać.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Podoba się, a i owszem... IP: *.* 19.01.01, 11:34
      Krotko odpowiem:\n\nUwagi 1,2,4: to kwestia najbliższej przyszłości, pracujemy nad tym. Skąd wiedziałeś, że chcemy umieścić imiona? smile\n\nUwaga 3: sam nie wiem, czemu jeszcze tego nie zrobiłem\n\nUwaga 5: nie dziękuję smile)\n\nMarcin webmaster
    • Gość: guest Re: Podoba się, a i owszem... IP: *.* 19.01.01, 15:27
      Imiona? Bo to logiczne. Zresztą korzystalismy z tych broszurek.\n\nTrzymajcie się!
    • Gość: guest Re: Podoba się, a i owszem... IP: *.* 09.02.01, 23:44
      Strona ta sie nie podoba. Bardziej przypomina czasopismo z duza iloscia artykulow a mniejsza iloscia konkretnych porad. W takim wypadku wole kupic gazete, ktora mniej kosztuje albo (co wszystkim proponuje) zajrzec na lepsze strony takie jak www.dzieckook.pl.\n\nAnia
    • Gość: guest Re: Podoba się, a i owszem... IP: *.* 16.02.01, 17:18
      Jestem Ci bardzo wdzięczna za tego maila a w szczególności za nowy adres strony internetowej. dzięki!
    • Gość: guest Re: Podoba się, a i owszem... IP: *.* 21.02.01, 15:27
      A WŁAŚNIE, ŻE FAJNO. JEST BARDZIEJ DOSTĘPNE I CZYTELNE NIŻ DZIECKOOK. JESTEM FANKĄ "DZIECKA" ODPOWIADA MI KLIMAT I TEMATYKA. JEST ŚWIETNYM PISMEM I STRONA TEŻ JEST OK. JEST OTWARTE NA NOWOŚCI. MYŚLĘ, ŻE POMYSŁ UTWORZENIA TEJ STRONY JEST EKSTRA. CZEKAM TYLKO NA NOWE TEMATY, BO GDY KUPUJE SIĘ PISMO OD 2-3 LAT, TO NIESTETY WIELE RZECZY SIĘ POWTARZA. ROZUMIEM, ŻE JEST TO PISMO O CIĄŻY, PORODZIE, KARMIENIU PIERSIĄ, ITD. I TEMATYKA MUSI SIĘ POWTARZAĆ, ALE DOBRZE, ŻE JEST TO JAKIEŚ NOWE UJĘCIE. POZDRAWIAM......
    • Gość: guest Re: Podoba się, a i owszem... IP: *.* 21.02.01, 21:52
      Dzieckook może byłoby i OK, ale ten język... Jak z podręcznika akademickiego do położnictwa. W sam raz dla sudentów medycyny. Ja tam wolę Dziecko i jego internetowe edziecko.pl
    • Gość: guest Re: Podoba się, a i owszem... IP: *.* 22.02.01, 10:48
      Chyba zbyt szybko ucieszyłam się na widok nowej (dla mnie) witrymy o dzieciach - rzeczywiście dzieckoOk jest gorsze od edziecka - mimo że zaglądam też do gazety Dziecka stronę tą chętnie zaczęłam odwiedzać, jest OK.
    • Gość: guest Re: Jak się wam podoba eDziecko? IP: *.* 22.02.01, 10:50
      Dokładnie! Dlaczego w piśmie nie ma wzmianki o jego internetowym odpowiedniku?!!!
    • Gość: guest Re: Jak się wam podoba eDziecko? IP: *.* 22.02.01, 11:21
      Witam! Bardzo lubie "dziecko. Moge z czstym sumieniem powiedziec, ze jest to moje ulubione, obok pism kynologicznych pismo polskie smile. Mam tez propozycje dla Redakcji, bardzo by sie przydala lista dyskusyja dotyczaca dzieciakow, co Panstwo nato? smile\nZapraszam www.briardy.com
    • Gość: guest Re: Jak sie wam podoba eDziecko? IP: *.* 22.02.01, 12:10
      Blagam, zakonczcie juz ten watek. Kadzicie tej witrynie, a to nikomu nie wychodzi na dobre.\nSajt jest taki sobie, widac ze sie rozwija.\nPowodzenia\nKawaler (kids mode off)
    • Gość: guest Re: Jak sie wam podoba eDziecko? IP: *.* 22.02.01, 17:31
      Jak na początek podoba się. Myślę tylko, że dobrzeby było, gdyby było więcej informacji niż w miesięczniku.\nPozdrowienia\nAgnieszka
    • Gość: guest Re: Jak sie wam podoba eDziecko? IP: *.* 22.02.01, 18:44
      Jestem za !!! Oby tak dalej rozwijajcie sie. Czytac was bede w obydwoch wersjach. A moze byscie zrobili cos a"la biuletyn rozsylany do wszystkich zainteresowanych co nowego na waszej stronie np. co miesiac. Patrzcie www.pampers.pl.\nAle rozwijajcie sie tak jak rozwijaja sie male dzieci czyli coraz szybciej. Powodzenia
    • Gość: guest Re: Jak sie wam podoba eDziecko? IP: *.* 23.02.01, 14:32
      eDziecko jest fantastyczne ,bardzo a bardzo mi się podoba ,grafika jest super ,tekst pisany jak dla ludzi(bardzo to cenię w gazetach.JESTEŚCIE OPARCIEM DLA MNIE I MOJEJ ŻONY W SPRAWACH NASZEGO KACPERKA. dziękuję za eDziecko!!!!
    • Gość: guest Re: Jak sie wam podoba eDziecko? IP: *.* 26.02.01, 19:24
      Podoba mi sie forum w edziecko. Natomiast nie podoba mi sie sonda: Czym straszysz dziecko. Nie ma tam odpowiedzi ?niczym?. Czyzby autor uwazal, ze wszyscy w jakis sposob strasza dzieci? Brak odpowiedzi ?niczym? sugeruje jakby rzeczywiscie to bylo normalne, ze sie czyms dziecko straszy. A to nie jest normalne. Straszenie dzieci przynosi im szkody psychiczne, a poza tym jest przejawem jakichs porazek wychowawczych (nie potrafie czegos wyegzekwowac od dziecka, wiec uciekam sie do straszenia go).\nPozdrawiam\nWojtek
    • Gość: guest Re: Jak sie wam podoba eDziecko? IP: *.* 26.02.01, 21:07
      jest super
    • Gość: guest Re: Jak sie wam podoba eDziecko? IP: *.* 27.02.01, 09:56
      eDziecko jest super, ale chyba wolę bardziej bezpośredni kontakt z Wami czyli "Dziecko". Uwielbiam tę gazetę, pomogła mnie i mojemu mężowi w wielu sprawach. Nawet nasz Filip ją czyta (o dziwo bardzo ostrożnie - chyba czuje jak ważna jest dla rodziców).Jeśli chodzi o witrynę to mam jedną sugestię. A mianowicie chętnie zakupiłabym całościowy zbiór bajeczek, które można przeczytać w eDziecku.\nBardzo gorąco pozdrawiam i życzę b.wielu czytelników.\nEwa
    • Gość: guest Re: Jak sie wam podoba eDziecko? IP: *.* 06.03.01, 12:28
      Dopiero zaczynam korzystać z tego typu stron, a już mnie zdążyli zdenerwować. A konkretnie dzieckook. Poprosiłam o poradę lekarza (pediatrę). Mó synek ostatnio strasznie "świrował" przy zasypianiu. Za nic nie chciał ze mną (wielki płacz), za nic nie chciał beze mnie (wielki płacz), w końcu usypiał u taty na rękach (ale mająć mnie w zasięgu wzroku). Dodam, że niedawno poszłam do pracy, a synek w tym samym czasie odstawił się od piersi. Zapytałam lekarza, czy poleca naukę zasypiania wg książki "Każde dziecko może nauczyć się spać". Oto jego odpowiedź:\n\nDziecko jest pozbawione poczucia bezpieczeństwa, odstawione od piersi, do tego nieobecność matki spowodowana powrotem do pracy zawodowej. Są to wystarczające powody tłumaczące rozdrażnienie dziecka i jego zachowanie. Myślę że w Państwa przypadku wskazana byłaby rozmowa z psychologiem. Problem jest złożony gdyż dotyczy także państwa. Natomiast wcielanie w życie zasad wyłożonych w książkach tego typu często kończy się niepowodzeniem\n\nNo i jak wam się podoba? Gdyby się do tego zastosować, to gabinety psychologów byłyby oblegane przez rodziców małych dzieci.\nZaczynam powątpiewać, czy to jest w ogóle odpowiedź lekarza.
    • Gość: guest Re: Jak sie wam podoba eDziecko? IP: *.* 08.03.01, 06:46
      strona jest super lecz mam jedno pytanie jak zapisac sie na tom liste dyskusyjnom pozdrawiam wszystkich czytelnikuw dziecka mama 13 miesiwencznej wiktori i 4 miesiencznego dzidziusia ktury mieszka u mnie w brzuszku
    • Gość: guest Re: Jak sie wam podoba eDziecko? IP: *.* 15.03.01, 08:19
      Pytanie do webredaktora. Czy edziecko przewiduje zainstalowanie linków do innych stron o podobnej tematyce? Może to działanie nie w swoim interesie, ale jakże wygodne dla odwiedzających...
    • Gość: guest Re: Jak sie wam podoba eDziecko? IP: *.* 16.03.01, 22:21
      eDziecko jest super! szczegolnie forum ...i tu moja uwaga-przydałaby sie kawiarenka! tak często brakuje mi rozmowy z kims kto ma podobne do moich problemy...
    • Gość: guest Re: Jak się wam podoba eDziecko? IP: *.* 11.04.01, 11:38
      Kochani,bardzo dziekuje za wszystkie dobre i cieple slowa od Was o naszej pracy - to naprawde dodaje nam skrzydel. Bedziemy starali sie odpowiadac na Wasze oczekiwania tak szybko jak to tylko bedzie mozliwe, ale nie gniewajcie sie jesli cos nam nie wyjdzie - dopiero uczymy sie robic poradnik w Internecie. To co dla nas jest najcenniejsze to poczucie ze sie Wam do czegos przydajemy. To naprawde nadaje sens naszej pracy. Czujemy ze robimy cos wiecej niz tylko gazete ktora raz w miesiacu pojawia sie w kioskach. Dzieki ze jestescie i ze nas czytacie!Wszystkiego dobrego przed Swietami,Justyna Dabrowskaredaktor naczelny Dziecka
    • Gość: guest Re: Jak się wam podoba eDziecko? IP: *.* 20.04.01, 21:14
      ...weszlam przez przypadek i jestem zadowolona...,plus jest taki,ze zawsze mozna sie rozlaczyc...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka