Gość: guest IP: *.* 01.09.01, 22:00 Hej dziewczyny. Plećcie mi jakąś stronę, gdzie działa jakiś szybki, pracowity pediatra. Na Bajbusie bardzo się leni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Internetowy pediatra IP: *.* 03.09.01, 08:59 Wprawdzie nie korzystałam z porad internetowego pediatry ale za to dzwoniłam do dyżurnych pediatrów z "Twojego Dziecka". Odpowiadają na nawet najbardziej banalne pytania i można do nich dzwonić przez cały tydzień.Numery telefonów oraz kto kiedy dyżuruje znajdziesz w Twoim Dziecku.Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Internetowy pediatra IP: *.* 03.09.01, 09:43 ja też nie raz korzystałam z porad lekarzy z Twojego Dziecka i jestem bardzo zadowolona, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Internetowy pediatra IP: *.* 03.09.01, 11:31 Milo mi ze doceniacie nasza konkurencje - jej istnienie motywuje nas do rozwoju i szukania jeszcze lepszych pomyslow. Poniewaz jednak goscicie na naszych lamach - pzypominam ze rowniez w "Dziecku", w kazdy czwartek, pod telefonem 60 77 664 dyzuruje pediatra - najczesciej jest to dr Piotr Albrecht, specjalista z kliniki gastroenterologii na Dzialdowskiej.Codziennie, pod telefonem 663 12 05 dziala nasze pogotowie laktacyjne, w którym Monika Staszewska udziela rad dotyczacych nie tylko karmienia piersia. Pytanie do specjalisty mozna rowniez zadac za posrednictwem maila lub zwyklej poczty.Z zyczeniami zdrowiaJustyna Dabrowskared. nacz. Dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Internetowy pediatra IP: *.* 03.09.01, 15:26 może podpadnę Ci Justyno ale ja w żaden sposób nigy nie mogłam się dodzwonić do dyżurującego pediatry Dziecka... może dlatego że on jest jednen, a w konkurencji większy wybór jeśli chodzi o wszelakich lekarzy dziecięcychale może to i dobry znak - w Dziecku zawsze zajęte a tam łatwo się dodzwonić pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Internetowy pediatra IP: *.* 03.09.01, 17:53 Pediatra na edziecko dyżuruje tylko w czwartki, a czasami potrzebna mi jakaś porada natychmisat, dlatego szukam jakiegoś szybkiego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Internetowy pediatra IP: *.* 07.09.01, 09:38 Niestety kilka razy próbowałam się dodzwonić do pani Moniki ale zawsze bezskutecznie, cały czas była zajęta linia. Może redakcja pomyśli o uruchomieniu dodatkowego telefonu.PozdrawiamUla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Internetowy pediatra IP: *.* 17.09.01, 09:32 Mimo że bardzo lubię "Dziecko", zwłaszcza forum internetowe, przyznaję, że dyżur telefoniczny "Twojego Dziecka" jest bez porównania lepszy. Sam fakt różnorodnosci specjalistów, powoduje, że łatwiej i szybciej można znaleźć odpowiedź. Poza tym kilku pediatrów, każdy o innym podejsciu (klasyczne, homeopata, lekarz leczący z pomocą "przepisów babuni"), pozwala na porównanie odpowiedzi i wybór najbardziej odpowiadającej własnym przekonaniom. To w tamtym poradniku znalazłam wspaniałych lekarzy, którzy zajęli się moimi dziećmi. Polecam takie rozwiązania, jak widać nie tylko ja. Odpowiedz Link Zgłoś