Dodaj do ulubionych

Internetowy pediatra

IP: *.* 01.09.01, 22:00
Hej dziewczyny. Plećcie mi jakąś stronę, gdzie działa jakiś szybki, pracowity pediatra. Na Bajbusie bardzo się leni.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Internetowy pediatra IP: *.* 03.09.01, 08:59
      Wprawdzie nie korzystałam z porad internetowego pediatry ale za to dzwoniłam do dyżurnych pediatrów z "Twojego Dziecka". Odpowiadają na nawet najbardziej banalne pytania i można do nich dzwonić przez cały tydzień.Numery telefonów oraz kto kiedy dyżuruje znajdziesz w Twoim Dziecku.Pozdrawiam, Agnieszka
      • Gość: guest Re: Internetowy pediatra IP: *.* 03.09.01, 09:43
        ja też nie raz korzystałam z porad lekarzy z Twojego Dziecka i jestem bardzo zadowolona, polecam
    • Gość: guest Re: Internetowy pediatra IP: *.* 03.09.01, 11:31
      Milo mi ze doceniacie nasza konkurencje - jej istnienie motywuje nas do rozwoju i szukania jeszcze lepszych pomyslow. Poniewaz jednak goscicie na naszych lamach - pzypominam ze rowniez w "Dziecku", w kazdy czwartek, pod telefonem 60 77 664 dyzuruje pediatra - najczesciej jest to dr Piotr Albrecht, specjalista z kliniki gastroenterologii na Dzialdowskiej.Codziennie, pod telefonem 663 12 05 dziala nasze pogotowie laktacyjne, w którym Monika Staszewska udziela rad dotyczacych nie tylko karmienia piersia. Pytanie do specjalisty mozna rowniez zadac za posrednictwem maila lub zwyklej poczty.Z zyczeniami zdrowiaJustyna Dabrowskared. nacz. Dziecka
      • Gość: guest Re: Internetowy pediatra IP: *.* 03.09.01, 15:26
        może podpadnę Ci Justyno ale ja w żaden sposób nigy nie mogłam się dodzwonić do dyżurującego pediatry Dziecka... może dlatego że on jest jednen, a w konkurencji większy wybór jeśli chodzi o wszelakich lekarzy dziecięcychale może to i dobry znak - w Dziecku zawsze zajęte a tam łatwo się dodzwonić :)pozdrawiam
      • Gość: guest Re: Internetowy pediatra IP: *.* 03.09.01, 17:53
        Pediatra na edziecko dyżuruje tylko w czwartki, a czasami potrzebna mi jakaś porada natychmisat, dlatego szukam jakiegoś szybkiego lekarza.
      • Gość: guest Re: Internetowy pediatra IP: *.* 07.09.01, 09:38
        Niestety kilka razy próbowałam się dodzwonić do pani Moniki ale zawsze bezskutecznie, cały czas była zajęta linia. Może redakcja pomyśli o uruchomieniu dodatkowego telefonu.PozdrawiamUla
      • Gość: guest Re: Internetowy pediatra IP: *.* 17.09.01, 09:32
        Mimo że bardzo lubię "Dziecko", zwłaszcza forum internetowe, przyznaję, że dyżur telefoniczny "Twojego Dziecka" jest bez porównania lepszy. Sam fakt różnorodnosci specjalistów, powoduje, że łatwiej i szybciej można znaleźć odpowiedź. Poza tym kilku pediatrów, każdy o innym podejsciu (klasyczne, homeopata, lekarz leczący z pomocą "przepisów babuni"), pozwala na porównanie odpowiedzi i wybór najbardziej odpowiadającej własnym przekonaniom. To w tamtym poradniku znalazłam wspaniałych lekarzy, którzy zajęli się moimi dziećmi. Polecam takie rozwiązania, jak widać nie tylko ja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka