Gość: pianeczka IP: *.* 06.03.02, 14:28 Jutro tzn. 7 marca 2002 roku o 5.40 moja Ola skonczy roczek. Jak to było jak jej nie było Nie pamiętam i nie chce pamietac. Tak jest wspaniale i niech tak bedzie zawsze Jutro wielki tort i zabobonne zabawy Chodzi mi o położenie przed dzieckiem róznych przedmiotów (ksiązki,ołówka, kalkulatora itp.). I który wybierze, to bedzie "oznaczało kim bedzie w przyszłości" Czy to ma jakis sens chyba nie Czy Wy robiłyście takie zabawy? Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AniamamaOli Re: PIERWSZE URODZINKI IP: *.* 06.03.02, 16:05 Witaj Pianeczko !!! STO LAT !!! STO LAT !!! dla Oleńki !!!!! Niech rośnie duża i zdrowa.I daj sobie spokój z tymi bzdurnymi zabawami - przecież i tak będzie z niej księgowa PozdrawiamyAnia i mała Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katrin Re: PIERWSZE URODZINKI IP: *.* 06.03.02, 20:46 Aloha My też życzymy z okazji urodzinek dużo miłości i radości w całym życiu Oli!Nie wiem czy ta "wybieranka" ma jakiś sens, ale my też będziemy się w to bawić 17 marca w niedzielę podczas pierwszych urodzin Alexa Na stole będzie: różaniec, pieniądze-monety i banknoty, kieliszek, książka, długopis......o kalkulatorze nie pomyślałam, ale Tato-komputerowiec położy pewnie coś ze sprzętu jeszcze raz STO LAT! STO LAT!Katrin&Alex Odpowiedz Link Zgłoś