Dodaj do ulubionych

II URODZINY MICHASIA

IP: *.* 07.04.02, 11:29
Dziewczyny, dzisiaj rano moje słoneczko skończyło dwa latka :bounce:Na dodatek obudził się z tak pięknym uśmiechem jakby wiedział co się dzieje :)Minęły te dwa latka niewiadomo kiedy i mam już małego mężczyznę w domu a nie chłopczyka :love:A poza tym od tygodnia znów pracuję i jak na razie wszystko układa się całkiem dobrze :), :), :)Z urodzinowo-wiosennym pozdrowieniem :hap:Kasia B.
Obserwuj wątek
    • Gość: dorsi Re: II URODZINY MICHASIA IP: *.* 07.04.02, 11:38
      Najserdeczniejsze buziaki dla Michasia przesyła Bianka.....Jej mama macha rączka do mamusi :hello: i obiecuje wreszcie odpowiedz na priva (mamy straszne problemy z łączem telbankowskim :-( niestety )Dorsi mama BiankiP.s. A jaki torcik upiec dla Michasia ? Może z masą czekoladową, a może taki bezowy.a może.......Oj rozmażyłam się ..... Pieknie mieć dwa lata.......:-)
      • Gość: tygrys Re: II URODZINY MICHASIA IP: *.* 07.04.02, 12:40
        Dorsi, torcik najchętniej malinowy z bitą śmietaną (ale bardziej dla mamusi :), bo Michaś takich smakołyków jeszcze nie jada :( )O problemach już wiem :) i niecierpliwie czekam na poprawę...Dzięki za życzenia,pozdrowienia dla Bianki :bounce:Kasia B.
    • Gość: AnitaP Re: II URODZINY MICHASIA IP: *.* 07.04.02, 21:26
      Serdeczne życzenia dla Michasia! Mój Maksiu dwa tygodnie temu też skończył dwa latka. Nie wiem, kiedy to zleciało!Anita.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka