Gość: Agnessx IP: *.* 03.09.02, 09:43 Mam małe pytanko. Od jakiego wieku można podawać dziecku soki typ Kubuś lub tym podobne. Niestety na etykiecie nic nie znalazłam, albo nie zauważyłam Agnessx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwo1 Re: Soki Kubuś od kiedy? IP: *.* 03.09.02, 12:29 My podawalismy Kubusie od 3-go roku życia a wczesniej tylko Gerbery ale nie wiem czy takie są normy,jakoś bałam się wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Soki Kubuś od kiedy? IP: *.* 03.09.02, 12:54 Wg danych, o których czytałam wszelkie soczki nie mające atestu IMiDz powinny być podawane po 3rż, do tego czasu: gerberki, BoboVity i Hippa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaz Re: Soki Kubuś od kiedy? IP: *.* 03.09.02, 13:24 Przyjmuje się,że produkty na których nie ma wyraźnego innego opisu IMiD można podawać dzieciom powyżej 3 roku życia. Przynajmniej takie są moje wiadomości na ten temat.Pozdrawiam ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Soki Kubuś od kiedy? IP: *.* 03.09.02, 15:05 Soki Kubuś są od 3 roku życia. Ja dawałam od 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGUSIAM Re: Soki Kubuś od kiedy? IP: *.* 03.09.02, 19:47 Dla mnie soki Kubuś jak i inne, to nie soki tylko woda z cukrem i konserwantami. Ale to tylko moje zdanie...Zresztą co obecnie w sklepach jest bez konserwantów?Dlatego najlepiej żeby dzieci jadły i piły jak najdłużej to co jest dla nich rzeczywiście przeznaczone.Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnessx Re: Soki Kubuś od kiedy? IP: *.* 05.09.02, 12:01 Dzieki za odpowiedzi Zatem zostajemy z Mateuszem przy Gerberze)) Agnessx Odpowiedz Link Zgłoś