Gość: Basiaczek
IP: *.*
09.10.02, 11:54
Jestem mamą 3,5-letniego Przemusia, który w tym roku miał pójść do przedzkola, tzn poszedł, ale szybko stamtąd uciekliśmy, bo nawet w połowie nie było ono tym czego szukaliśmy. Ani odpowiednie podejście do dzieci(brak zrozumienia, najważniejsza dyscyplina ), ani dobra opieka, duże grupy, małe pokoiki itd itp. Na szczęście szybko sie zorientowałam, że Przemka trzeba jak najszybciej zabrać z tego miejsca aby nie miał jakiegoś urazu do przedszkola. Nadal więc zostaje z Babcią , choć ja chciałam aby chodził, chodziaż na 3 -4 godziny do fajnego, wesołego i bezpiecznego przedszkola, gdzie mógłby się nauczyć wiecej pozytecznych rzeczy niż w domu. Teraz jest OK, ale za rok, dwa znowu będziemy szukać. A teraz do rzeczy. Pewnie wiele z Was, Drogie Mamusie, ma podobne doświadczenia jak my, ale też na pewno znacie takie właśnie wymarzone przez nas i nasze dzieci przedszkola. Mam propozycję stwórzmy więc BANK SUPER PRZEDSZKOLI nie tylko dla mnie dla nas wszystkich, dzielcie sie informacjami gdzie nasze dzieci mogą być szczęśliwe bez mamy i taty i opisujcie te miejsca. Aby później łatwiej było szukać takich info proponuję wpisywać w temacie, lub na początku postu nazwę miejscowości lub województwo, gdzie przedszkole się znajduje. Dziękuję z góry i pozdrawiam bardzo gorąco Basia