aniau1 07.12.06, 16:39 Czy wiecie coś o takiej formie opieki dla przedszkolaka (Warszawa i bliskie okolice)? Chodzi mi o profesjonalną opiekę i miłą zabawę dla dziecka, kiedy ja z mężem będziemy na balu - pierwszym od 4 latMoże znacie też ceny takich imprez dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ibulka Re: Sylwester dla dzieci 07.12.06, 23:11 Pewnie chodzi jej o to, że jakaś opiekunka podejmie się opieki na przykład nad trójką maluchów. Pobawią się, a potem pójdą spać. Przecież nie ma imprez dla maluchów :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniau1 Re: Sylwester dla dzieci 08.12.06, 18:49 Wyobraźcie sobie, że znalazłam kilka miejsc gdzie można zostawić dziecko pod dobrą opieką w sylwestra. I nie chodziło mi o opiekunkę, tylko o profesjonalnie przygotowaną zabawę dla dzieci z tańcami, konkursami i innymi atrakcjami (o 21 wyznaczona została symbolicznie północ i dzieciaki idą spać). Okazało się, że znajoma z pracy podsunęła taki pomysł pani dyrektor w przedszkolu jej syna i nasze dzieci pójdą tam razem. To sprawdzone miejsce, więc jestem o spokojna. A jak powiedziałam dziecku o pomyśle to do tej pory nie może przestać o tym gadać Cena też całkiem, całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Sylwester dla dzieci 09.12.06, 23:52 no dobra tylko ja jakoś słabo to sobie wyobrażam idą spać - jak rozumiem - w tym klubie rano się budzą (zszokowane, że nie są u siebie) powinny zjeść śniadanie, a potem zostać odebrane... przez skacowanych rodziców? nie wiem, czy dla przedszkolaka to jest optymalna forma spędzania sylwestra i nowego roku, prawdę mówiąc Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Sylwester dla dzieci 08.12.06, 19:20 wiem, ze cos takiego organizuje klubik na mokotowie www.pluszowy.pl _______ pozdr., patyk Odpowiedz Link Zgłoś