Dodaj do ulubionych

Promocja GERBER

IP: *.* 23.10.02, 18:03
Witam wszystkich.Bardzo jestem ciekawa czy dużo z nas czyli emam wygrało jakieś prezenty w promocji GERBER - dzięki mamie mam mieszkanie.Może podzielicie się radością.Bo tak skrycie /wysłałam parę zgłoszeń do ostatniej promocji - czapka i rękawiczki/ myślałam, że może w tej dopisze mi szczęście bo jeszcze nic nigdy nie wygrałam.Ale to chyba złudne nadzieje.Tak więc chwalcie się SZCZĘŚCIARY!!!!!!!Jestem bardzo ciekawa i czekam z niecierpliwością na Wasze posty.Pozdrawiam Basia niestety "NIESZCZĘŚCIARA".
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Promocja GERBER IP: *.* 23.10.02, 18:19
      Ja też wysłałam juz sporo zgłoszeń i..... nic :(pozdrawiamulcik
    • Gość: zeta Re: Promocja GERBER IP: *.* 24.10.02, 07:24
      Ja wysłałam i wygrałam. Czapkę i rękawiczki .Jeszcze ich nie dostałam ale jestem na liście wygranych . Renata
    • Gość: agata25 Re: Promocja GERBER IP: *.* 24.10.02, 08:05
      wygrałam czpeczke i rękawiczkipozdrawiam i życze szczęścia w następnym losowammuAgata
      • Gość: guest Re: Promocja GERBER IP: *.* 24.10.02, 08:16
        A ja wygrałam 4 kocyki na raz ! ! ! Ja NIGDY nic nie wygrałam (jeśli nie przegrałam) a tu ...Hahaha Ania
    • Gość: barbaraw Pocieszyłyście mnie IP: *.* 24.10.02, 08:56
      Witam Was.No to bardzo sie cieszę , że to jednak nie tzw. "pic na wodę" te promocje tylko jednak coś wygrac można.Gratuluję i zbieram następne etykiety do wysłania.Życzę sobie i Wam powodzenia w losowaniu poduchy itp. no nie wspomnę o MIESZKANIU /ale to już chyba jednak nierealne/. BAsia
    • Gość: Brenda Re: Promocja GERBER IP: *.* 24.10.02, 09:28
      Mnie się ta promocja nie podoba od czasu, kiedy zauważyłam, że jedno nazwisko pojawia się na liście zwyciężców kilka razy podczas jednego losowania. Na cholerę komu trzy kocyki albo poduszeczki? Chyba tylko po to, żeby nimi handlować.Ilośc nadesłanych zgłoszeń powinna mieć znaczenie, owszem, ale przy losowaniu końcowym (im więcej zgłoszeń tym większa szansa). A tak, powinno się dać szansę innym czekającym na wygraną. Jedno losowanie - jedno nazwisko, a reszta do puli końcowej...Brenda (która też nigdy nic nie wygrała)
      • Gość: Misia_ Re: Promocja GERBER IP: *.* 26.10.02, 11:26
        Znalazłam jedną taką agentkę która wylosowała SIEDEM (!!!)kocyków!Na chorobę jej tyle!No chyba na handel.A co z tymi,którzy wysłali jedno zgłoszenie...Troszkę nie fair.
        • Gość: guest Re: Promocja GERBER IP: *.* 26.10.02, 11:39
          Pewnie jej nie potrzebne do szczęścia 7 kocyków. Ale zabawa polega na tym, że kto więcej wyśle ma większe szanse wylosowania czegoś tam a w końcu nagrody głównej (cóż rachunek prawopodobieństwa). A żeby więcej wysłać trzeba kupić więcej produktów Gerbera. Przecież tu o to chodzi. Firmie przecież zależy na sprzedaży a, że ktoś wylosuje 5 par rękawiczek w nieznanym rozmiarze czy koszulkę rozmiar 80 a jego dziecko nosi 92 no cóż ... Nie rozumiem o jaką sprawiedliwość chodzi.Ania
    • Gość: Madziarek Re: Promocja GERBER IP: *.* 25.10.02, 08:41
      ja też już sporo tego wysłałam i...... nadal nic... :-(Ale cierpliwie czekam i nadal wysyłamPozdrawiam.Madzia
    • Gość: guest Re: Promocja GERBER IP: *.* 25.10.02, 20:34
      hej!Ja również wygrałam czapę i rękawiczki, ciekawa jestem tylko w jakim rozmiarze...Pozdrawiam i życzę szczęścia
      • Gość: guest Re: Promocja GERBER IP: *.* 25.10.02, 22:32
        Ja wylosowałam cieplutki kocyk(właśnie grzeję sobie nim nóżki hihi) a Kacperek dostał go dokładnie w swoje urodzinki do domku i miał prezencik :D.Wysyłam na każde losowanie po jednym zgłoszeniu ale czapki juz nie było...Liczę na kolejne tongue_out
    • Gość: guest Re: Promocja GERBER IP: *.* 25.10.02, 23:26
      Ale skąd macie tyle etykiet Gerbera, mnie ledwo udaje się uzbierać 15 przez dwa tygodnie. Pewnie macie więcej malych dzieci, bo chyba z jednego nie da się tyle uzbierać?Renata
      • Gość: guest Re: Promocja GERBER IP: *.* 26.10.02, 07:42
        Mam tylko jednego malucha - Damianka. Codziennie soczek, obiadek i deserek i dziennie mam 3 etykiety. Wystarczy 5 dni żeby zebrać 15, a jak mu sie zachce 2 deserków, to mam więcej. Nie trzeba tu wielu dzieciaczków.Pozdrawiam Kasia
    • Gość: mamamaxa Re: Promocja GERBER IP: *.* 31.10.02, 11:54
      No wlasnie....jak na razie nc jeszcze nie wygralam choc wyslalam juz oj sporo sporo....zgloszen. Ale na co mi tam kocyki, rekawiczki i inne duperele. Ja po prostu mam zamiar wygrac mieszkanie dla moich najslodszych facetow (Maksa i Chrisa ;)))Wy tez?PozdrawiamAneczka
      • Gość: guest Re: Promocja GERBER IP: *.* 31.10.02, 12:02
        Nie, nie Moja Droga. Nie tak szybko...Mieszkanie będzie moje ;). Już ja to załatwię :)Czekająca cierpliwie Brenda
        • Gość: mamamaxa Re: Promocja GERBER IP: *.* 01.11.02, 18:48
          Hola hola droga Brendo....nie napalaj sie bo bedzie mojesmile))
      • Gość: ulcik Re: Promocja GERBER IP: *.* 31.10.02, 12:46
        A ja jednak wygrałam - czapkę i rękawiczki :)ulcik
        • Gość: guest Re: Promocja GERBER- ja też wygrałam czapkę i rękawiczki IP: *.* 31.10.02, 13:19
          Ola też chodzi w nowej czapce Gerbera, mimo iż nieco maława. Ale śmiesznie wygląda z tymi uszkami!, wysłałam dziś trzeci raz nalepki - pozdrawiam - maria
          • Gość: AniamamaOli Re: Promocja GERBER- wygrałam poduszeczkę IP: *.* 31.10.02, 13:59
            :) :) :)
    • Gość: guest Re: Promocja GERBER IP: *.* 31.10.02, 12:57
      Słuchajcie,Czy wkładacie tę kartkę z imieniem do koperty razem z etykietami czy po prostu piszecie swoje nazwisko na kopercie.Może tu tkwi błąd?Brenda
      • Gość: wyroślaczka Re: Promocja GERBER IP: *.* 01.11.02, 10:31
        HejKartkę z imieniem, nazwiskiem i adresem wkładam do koperty razem z etykietami, a dodatkowo piszę też na kopercie. Wygrałam czapeczkę z rękawiczkami i poduchę.PozdrawiamKasia
        • Gość: guest Re: Promocja GERBER IP: *.* 01.11.02, 10:43
          witaj, skąd wiesz, że wygrałaś poduchę ? gdzie jest lista ? bo ja chodzę na www.gerber.pl ale tam jeszcze listy nie ma :(pozdrawiam I.
          • Gość: guest Re: Promocja GERBER IP: *.* 01.11.02, 12:05
            HejLista była już we wtorek wieczorem. Trzeba kliknąć na "sprawdź listę zwycięzców" i tam wpisać swoje imię, nazwisko i miejscowośc. PozdrawiamKasia
            • Gość: guest Re: Promocja GERBER IP: *.* 01.11.02, 14:49
              witajciesmiledzięki za wskazówki, oczywiscie znalazłam, ale nie wygrałam... a poduszka z tych wszystkich gadżetów podobała mi sie najbardzie :)))nic to, nie poddaje się i jutro znów wysyłam etykiety :)pozdrawiam i dziękuję za info I.
          • Gość: AniamamaOli Re: Promocja GERBER-do Ifony IP: *.* 01.11.02, 12:21
            Ifona,We wtorek rano w pracy weszłam na www.gerber.pl i lista zwycięzców sama wyskoczyła. Nic nie musiałam wpisywać :):hello:Pozdrawiam i życzę szczęścia w losowaniuAnia
            • Gość: guest Re: Promocja GERBER-do Ifony IP: *.* 01.11.02, 20:47
              ja też jeszcze nic nie wygrałam, ale... czekam na mieszkanie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka