Dodaj do ulubionych

prezent dla nastolatki

IP: *.* 11.02.03, 12:54
Hej,Żeby nie powielać wątków wrzuciłam sobie hasło, ale chyba nikt nie szukał prezentu dla 14-latki.Idziemy na jej urodziny i zupełnie nie mam pomysłu. Zresztą zawsze przy okazji np Gwiazdki z nią mam największy problem. Dziewczyna ma dosłownie wszystko, markowe ciuchy, super urządzony pokój.Zupełnie nie wiem co kupić. Nie chcę jej kolejny raz zbywać książką, bo i tak mam opinię cioci od której zawsze się dostaje książki. Czy możecie mi podsunąć jakieś pomysły?Zwłaszcza coś niedrogiego a fajnego? Katasia
Obserwuj wątek
    • Gość: plepla Re: prezent dla nastolatki IP: *.* 11.02.03, 13:26
      Kasiu!Ja mojej 14 letniej chrześnicy kupiłam ostatnio na urodziny srebrny pierścionek - "taki artystyczny". Kobietka wydawała się być bardzo szczęsliwa. Może więc i dla Twoje coś z niedrogiej, ale niepowtarzalnej biżuterii.Poprzednimi razy były: książka, kosmetyki (krem dla nastoletniej skórki, balsam do ciała), bluzeczka, śmieszna koszulka nocna, kalendarz(wydanie specjalne - tylko dla nastolatki)itp.Plepla
    • Gość: beacon Re: prezent dla nastolatki IP: *.* 11.02.03, 14:41
      Może coś z biżuterii? Koraliki lub jakiś fajny wisiorek na szyję.
      • Gość: pienkosia Re: prezent dla nastolatki IP: *.* 11.02.03, 15:07
        Ja na gwiazdke kupilam 15-letniej chrzesnicy meza fajny blyszczyk do ust firmy Pupa. Blyszczyk jest w pojemniczku w ksztalcie aniołka, koszt ok. 39 zl.Byla zachwycona, nie wiem czy uzywa ale opakowanie jest super!
        • Gość: wera6 Re: prezent dla nastolatki IP: *.* 12.02.03, 16:51
          czesc ma w rodzinie 13 latke ostatnio kupilam jej sliczny staniczek w kaphalu z majteczkami.takie male damy lubia kiedy sie zauwaza ze sa malymi kobietkami.Moja kasia byla zachwyconasmile
    • Gość: Agnieszka,mamaAniZosiJulki Re: prezent dla nastolatki IP: *.* 12.02.03, 17:19
      A może ramkę do zdjęcia ? Jest teraz taki wybór,ze sama kupowałabym co chwilę, gdybym miała gdzie stawiać. Znasz ją, więc wiesz jaki styl jej odpowiada.:hello: Agnieszka
    • Gość: Kasia_G Re: prezent dla nastolatki IP: *.* 16.02.03, 20:01
      Mam 15 letnią siostrę, oto prezenty jakie zazwyczaj z różnych okazji jej kupuję:- płyty cd - srebrna biżuteria (kolczyki, łańcuszek, wisorki)- ramka na zdjęcie taka dżinsowa (miała wtedy hopla na punkcie wszystkiego co z dżinsu)- śmieszna skarbonka- drobiazgi z porcelitu lub gliny- piżama w owce- wszystko, co owce przypomina lub zawiera ;) - kosmetyki do pielęgnacji ciała i kolorowe- bilety do kina- dzwoneczki (takie chińskie )Mam nadzieję, że pomogłam :)Pozdrawiam:hello:Kasia
    • Gość: Zilka Re: prezent dla nastolatki IP: *.* 17.02.03, 11:16
      Bilety do kina/teatru/na koncert? Zwłaszcza takie, które trudno dostać - niekoniecznie muszą być drogie.Albo płyta z muzyką, tego chyba nigdy dość tylko musiałabyś wiedzieć czego słucha.zilka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka