Gość: olaola IP: *.* 12.02.03, 15:07 USILNIE CHCE KUPIC DZIECKU KLOCKI KOSTKI TAKIE DO BUDOWANIA I BURZENIA NIE W STYLU LEGO CZY INNE NACZEPIANE. MOZE WIECIE GDZIE DOSTANE TAKIE COS W KRAKOWIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eBeata Re: KLOCKI IP: *.* 13.02.03, 12:21 Ikea - nie wiem czy jest w Krakowie? Klocki drewniane made in Poland zresztą .Nasze w sklepach są jakości zerowej. Źle obrobione, drzazgi itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemma Re: KLOCKI IP: *.* 13.02.03, 15:12 Ola, pisałam do Ciebie maila - Twoje poprzednie posty z tymi samymi pytaniami zostały przeniesione na forum małopolskie - bo tam jest miejce na pytania dotyczące Krakowa. Proszę nie pisać tutaj ciągle tego samego, tylko zajrzeć na Małopolskie. Jeśli mimo wszytsko będziesz pisała tutaj, posty będą usuwane.W razie problemów służę pomocą.gemma, moderator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaola Re: KLOCKI IP: *.* 15.02.03, 17:59 a tak przy okazji jak szybko znalezc odpowiedzi na zadane pytania musze przeszukiwac wszystkie posty az dojde do swojego czy jest jakis prostszy sposob nie wiem dlaczego odpowiedzi nie przychodza mi na e-mail zaznaczam ze chce byc powiadomiona ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemma Re: KLOCKI IP: *.* 15.02.03, 19:07 Ola, najprostsza odpowiedź: coś jest nie tak z Twoją skrzynką mailową. Skoro zaznaczasz, że chcesz dostawać odpowiedzi mailem, a nie dostajesz, skoro nie dostałaś także mojego maila, pisanego na ten sam adres, który masz w profilu (a więc ten, na który powinny przychodzić "zamówione" posty), to jest prawdopodobne, że skrzynka nie działa tak, jak powinna.POzdrawiam gemma Odpowiedz Link Zgłoś