Dodaj do ulubionych

basen dla niemowląt

IP: *.* 21.03.03, 22:24
Cześć,mój Bartuś ma 3,5 mies. Bardzo chciałabym jeździć z nim na basen. Wiem, że są baseny, które mają odpowwiednią temperaturę wody i powietrza, a poza tym są tam proadzone zajęcia dla maluchó, tylko gdzie ich szukać i ile za to trzeba zapłacić? Mieszkam okolicach Warszawy.Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: yoko Re: basen dla niemowląt IP: *.* 21.03.03, 23:11
      Witam serdecznie!Ja chodze na basen na ulicę Potocką (Żoliborz).Za zajęcia raz w tygodniu po 30 minut płacę 240 zł (cena jest za 3 miesiące).Pozdrawiam, Agnieszka mama Cezarka i Kapselka.
    • Gość: annmro Re: basen dla niemowląt IP: *.* 22.03.03, 19:00
      Powiem zaraz coś co się nie spodoba - kup ostatni nr Twojego Dziecka tam są adresy i w ogóle o wizycie na basenie. Ja właśnie kupiłam dla tego basenu i poszliśmy z małą i będziemy raz w tygodniu chodzić mimo, że u nas nie ma szkółki dla dzieciaków, ale basen jest ok. Ty masz lepiej bo w W-wie jest tego sporo.pozdrawiam miłego pluskania
    • Gość: bada Re: basen dla niemowląt IP: *.* 23.03.03, 16:12
      Hej !Polecam basen Le Soleil w Warszawie na Ursynowie. Maleńki basenik w bloku, specjalne dla niemowlaków. Warunki b. dobre, fachowo prowadzone zajęcia przez dziewczynę po AWF. Namiary : Mgr Małgorzata MostowskaTel. kom.0502 652 092Zapytaj o cenę, bo gdy my chodziliśmy z synkiem to było chyba 25 zł. za 1 spotkanie. Grupy są dobrane wiekowo, woda czysta, ciepła, mój Mateusz uwielbiał tam chodzić. Zaczęliśmy, gdy miał 5 miesięcy. Teraz uwielbia wodę, "dorosłe" baseny, mycie głowy. No i nie choruje !!! A ma 19 miesięcy. Tak więc polecam !P.S. I można robić zdjęcia na basenie !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka