aniawaw21 12.01.07, 12:15 Witam Chciałabym dowiedzieć się czy jesteśmy jedynymi fanami domisiów. Czy ktoś może mi powiedzieć czy znajdę gdzieś bajki domisiów uwielbiamy je oglądać razem z synem. Pozdrawiam Anna Radlicz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniawaw21 Re: Domisie TVP 12.01.07, 15:02 Mnie nie interesuje strona internetowa bo ja ją znam interesuje mnie tylko gdzie moge kupić bajki pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj101 Re: Domisie TVP 13.01.07, 10:00 A nie możesz ściągnąć z internetu na płytkę.Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
wandalina Re: Domisie TVP 13.01.07, 10:20 My tez z corka jestesmy milosniczkami Domisiów. Mamy jedna płyte z trzema odcinkami, która była dołaczona do "Mamot to ja". Sprawdzalismy, czy nie ma wiecej docinków, ale na arzie nic. Za to te płyte mozna było kupic na allegro, Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: Domisie TVP 13.01.07, 23:27 My też jesteśmy wielkimi fanami Domisiów.Mam tylko tę płytę z gazety z trzema odcinkami.Innych chyba nie było.Dodatkowo ściągnęłam z internetu inne trzy odcinki.Ale więcej też nie mogę znaleźć.A szkoda.Dobrze że teraz lecą częściej w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
fittonia Re: Domisie TVP 15.01.07, 13:33 czesc,moja gwiazda rowniez zamiera przed ekranem jak tylko uslyszy zapowiedz domisiow,ja jej nagrywam na kasete z telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: Domisie TVP 15.01.07, 14:47 ma być ich ponoć więcej w telewizji, we wtorek będą na dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap80 Re: Domisie TVP 17.01.07, 21:50 Mój synek tez jest fanem Domisiow, ale mamy tylko te trzy odcinki z gazety. Teraz są we wtorki o 19 takie piętnastominutowe, w środe o 9 rano, to na TVP1. No i jeszcze na TVP Polonia we wtorki o 8:35 i ok.16. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patrischa Re: Domisie TVP 18.01.07, 08:11 w empiku widzilam plyte...tylko nie wiem czy cd czy dvd.. my mamy taka plyte 70 minut z jakiejs babskiej gazety tiny czy cos podobnego Odpowiedz Link Zgłoś