agaala 15.01.07, 21:49 Czy któraś z mam walczyła z ospą u takiego malucha, jak maluszek to znosił. Chyba zbyt dużo na ten temat się naczytałam i teraz boję się komplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bomba001 Re: ospa u 7 msc malucha 15.01.07, 22:49 u nas 4,5 msc. bardzo dobrze przeszła, nie miała gorączki, trochę plamek, suma sumarum nawet nie smarowałam. przed upływem tygodnia byliśmy na zewnątrz, a zima ostra w tamtm roku była.... tak jakby tej ospy nie było. ale ja karmiłam piersią, co prawda miała się nie zarzić, ale się zaraziła. niestety dzieciaki różnie przechodzą Odpowiedz Link Zgłoś
agaala Re: ospa u 7 msc malucha 16.01.07, 17:36 Ja mojego maluszka też cały czas karmię piersią i również miałam nadzieję, że się jednak nie zarazi ale systematyczny kontakt ze starszą siostrą przechodzącą ospę to chyba trochę za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
aga031 Re: ospa u 7 msc malucha 16.01.07, 19:57 Nacza córeczka miała niecałe 9 miesięcy jak miała ospę przeszła super nie miała gorączki nie drapała się.Super Odpowiedz Link Zgłoś