deratyzacja41 08.02.07, 18:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deratyzacja41 [...] 08.02.07, 18:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pisaczek nagrody? 08.02.07, 18:59 1. Gdzie jest "film" który dostał pierwsze miejce i nagrodę w postaci kamery? Był to właściwie pokaz slajdów, więc w ogóle nie powinien być rozpatrywany... Skoro został zdyskwalifikowany to co z nagrodą? Co mam o tym myśleć jako zdobywca drugiego miejsca? 2. Do dziś nie dostaliśmy obiecanych "gazetowych" upominków pocieszenia Niby nic, ale troche niemiło... Odpowiedz Link Zgłoś
chinique Nawiedzeni rodzice ... 08.02.07, 20:18 ... zawsze znajdą sposób aby zmusić wszystkich do oglądania fotografii i filmików o swym potomstwie które nałogowo produkują. Zupełnie jak na filmie ... www.youtube.com/watch?v=4Wms1tFXHAY Odpowiedz Link Zgłoś
krakow_biezanow_drozdzownia Do Pisaczka 09.02.07, 01:52 1. "Film" jest dostępny przez link na dole strony. 2. Był konkurs, to pewnie był regulamin, który zaakceptowałeś/~aś biorąc w nim udział. W sprawie ew. złamania regulaminu lub pozyskania należnych gadżetów pisz do Gazety - forum nie pomoże więcej, niż dobrym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
boski_odys Zabawne chwile z IKEA 08.02.07, 19:34 Zwróćcie uwagę - na prawie wszystkich filmikach są sprzęty i meble z IKEA. Wyjątkiem filmik ze skrzypkiem - bidermajer . Czy: - Szwedzka taniocha staje się wyznacznikiem polskiej klasy średniej? - To tylko estetyka czytelników Gazety będących w wieku produkcyjnym? - Jesteśmy za biedni (finansowo) na różnorodność? - Mamy za mało czasu na różnorodność? - Mamy ubogi smak (czy mamy smak w ogóle)? - Ikea jest bezkonkurencyjna jeśli chodzi o proporcje jakość/estetyka/cena? Czy jedyną alternatywą dla skandynawskiej masówki jest estetyka XIXwieczna (pomijam post PRLowskie meblościanki ławo-stoły i wersalki)? Zadaję sobie te pytania bez złośliwości. Moje dzieci też występują w takich wnętrzach. Ja również wszystkie meble kupuję w szwedzkim sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
pisaczek Re: Zabawne chwile z IKEA 08.02.07, 19:56 Lepiej kiedy mój synek maluje po meblach z IKEA niz mialby to robic po czyms np. z Vitry Porysuje, trudno. Jak sie nie da wyczyscic to kupimy nowe. Niech sie chlopak rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
framp Re: Zabawne chwile z IKEA 08.02.07, 20:27 Taniość, prostota, wygoda, bezpieczeństwo, estetyka - to główne powody. Ja wszystkie cenne meble ostatnio zastępuję IKEA, bo właśnie moja 2 - letnia córeczka ozdobiła rysunkiem orzechowy secesyjny sekretarzyk bo przodkach, co raczej nie wyszło mu na dobre ... Więc póki pozostajemy w bardzo młodocianym wieku inne meble muszą poczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
marusia100 Te filmy to dno i rozpacz 08.02.07, 21:14 należałobymieć trochę wyobraźni, zanim sie każe komuś zachwycać takimi pierdołami Odpowiedz Link Zgłoś
pisaczek Re: Te filmy to dno i rozpacz 08.02.07, 21:26 Kto Ci każe się zachwycać? Ty w wieku 2 lat czytałaś Szekspira w oryginale zajadając z gracją kawior? Pomyśl chwilę zanim popiszesz się kulturą. Odpowiedz Link Zgłoś
qweqwe30 Re: Te filmy to dno i rozpacz 09.02.07, 01:29 Jednak portal gazeta.pl krzyczy wielkim napisem na głównej stronie "Zabawne filmy z życia szkrabów", nagabując wszystkich do obejrzenia. A te filmy - nie podważam - że mogą być zabawne dla rodziców. Szczególnie dla każdego rodzica jedynie jego własne dziecko. ;> Co mi nie odpowiada, że takie jednolite, jeśli chodzi o pochodzenie społeczne te dzieci. Sama burżuazja z obładowanymi sprzętem mieszkaniami no i oczywiście - bo to niezbędne do konkursu - rodzina operująca kamerą. Żadnych "puszczonych samopas kajtków z osiedla" czy "pięciorga bijących się, bo muszą koczować w jednym pokoju". No ale żeby dogodzić swoim potrzebom różnorodności bez problemu jeszcze biedniejsze dzieci z Afryki mogę znaleźć w Internecie do obejrzenia. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki nudne kino 08.02.07, 21:59 Obejrzałem trzy, więcej nie dałem rady strawić, nuda i wogóle nie wiem o co chodzi. Raczej kino dla zapaleńców gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka16 Re: nudne kino 08.02.07, 22:35 A mnie się wszystkie dzieciaki na filmikach podobały.Fajnie że są takie radosne to ich najfjniejsze lata.Pozdrawiam wszystkie dzieciaki i ich rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
mtat powinno 08.02.07, 22:43 powinno byc głosowanie czytelników/internautów, bo faktycznie wybór na zwyciezce "pokazu" slajdów jest co najmniej dyskusyjny, przy wielu ciekawych filmikach w których grają główne role dzieci (tak jak miało być) a nie ich fotografie Odpowiedz Link Zgłoś
dinde hmm 09.02.07, 00:43 Chyba nie mam poczucia humoru, albo te filmy takie zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
qweqwe30 Re: hmm 09.02.07, 01:33 Gazeta na siłę używa nowego ficzeru załączania filmów do artykułów? Zajynwestowali i gdzie się da chwalą się swoją web-2.0-wością. Odpowiedz Link Zgłoś