Dodaj do ulubionych

Zabawne chwile z życia maluchów

08.02.07, 18:20
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • deratyzacja41 [...] 08.02.07, 18:21
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • pisaczek nagrody? 08.02.07, 18:59
        1. Gdzie jest "film" który dostał pierwsze miejce i nagrodę w postaci kamery? Był to właściwie pokaz
        slajdów, więc w ogóle nie powinien być rozpatrywany... Skoro został zdyskwalifikowany to co z
        nagrodą? Co mam o tym myśleć jako zdobywca drugiego miejsca?

2. Do dziś nie dostaliśmy obiecanych "gazetowych" upominków pocieszenia smile

Niby nic, ale troche niemiło...
        • chinique Nawiedzeni rodzice ... 08.02.07, 20:18
          ... zawsze znajdą sposób aby zmusić wszystkich do oglądania fotografii i
          filmików o swym potomstwie które nałogowo produkują. Zupełnie jak na filmie ...

www.youtube.com/watch?v=4Wms1tFXHAY
        • krakow_biezanow_drozdzownia Do Pisaczka 09.02.07, 01:52
          1. "Film" jest dostępny przez link na dole strony.

2. Był konkurs, to pewnie był regulamin, który zaakceptowałeś/~aś biorąc w nim
          udział. W sprawie ew. złamania regulaminu lub pozyskania należnych gadżetów pisz
          do Gazety - forum nie pomoże więcej, niż dobrym słowem.
    • boski_odys Zabawne chwile z IKEA 08.02.07, 19:34
      Zwróćcie uwagę - na prawie wszystkich filmikach są sprzęty i meble z IKEA.
      Wyjątkiem filmik ze skrzypkiem - bidermajer wink.
      Czy:

- Szwedzka taniocha staje się wyznacznikiem polskiej klasy średniej?
      - To tylko estetyka czytelników Gazety będących w wieku produkcyjnym?
      - Jesteśmy za biedni (finansowo) na różnorodność?
      - Mamy za mało czasu na różnorodność?
      - Mamy ubogi smak (czy mamy smak w ogóle)?
      - Ikea jest bezkonkurencyjna jeśli chodzi o proporcje jakość/estetyka/cena?

Czy jedyną alternatywą dla skandynawskiej masówki jest estetyka XIXwieczna
      (pomijam post PRLowskie meblościanki ławo-stoły i wersalki)?

Zadaję sobie te pytania bez złośliwości. Moje dzieci też występują w takich
      wnętrzach. Ja również wszystkie meble kupuję w szwedzkim sklepie.
      • pisaczek Re: Zabawne chwile z IKEA 08.02.07, 19:56
        Lepiej kiedy mój synek maluje po meblach z IKEA niz mialby to robic po czyms np. z Vitry smile
        Porysuje, trudno. Jak sie nie da wyczyscic to kupimy nowe. Niech sie chlopak rozwija smile
        • framp Re: Zabawne chwile z IKEA 08.02.07, 20:27
          Taniość, prostota, wygoda, bezpieczeństwo, estetyka - to główne powody.
          Ja wszystkie cenne meble ostatnio zastępuję IKEA, bo właśnie moja 2 - letnia
          córeczka ozdobiła rysunkiem orzechowy secesyjny sekretarzyk bo przodkach, co
          raczej nie wyszło mu na dobre ... Więc póki pozostajemy w bardzo młodocianym
          wieku inne meble muszą poczekać!
    • marusia100 Te filmy to dno i rozpacz 08.02.07, 21:14
      należałobymieć trochę wyobraźni, zanim sie każe komuś zachwycać takimi
      pierdołami
      • pisaczek Re: Te filmy to dno i rozpacz 08.02.07, 21:26
        Kto Ci każe się zachwycać?
        Ty w wieku 2 lat czytałaś Szekspira w oryginale zajadając z gracją kawior?
        Pomyśl chwilę zanim popiszesz się kulturą.
      • qweqwe30 Re: Te filmy to dno i rozpacz 09.02.07, 01:29
        Jednak portal gazeta.pl krzyczy wielkim napisem na głównej stronie "Zabawne filmy z życia szkrabów",
        nagabując wszystkich do obejrzenia. A te filmy - nie podważam - że mogą być zabawne dla rodziców.
        Szczególnie dla każdego rodzica jedynie jego własne dziecko. ;>

Co mi nie odpowiada, że takie jednolite, jeśli chodzi o pochodzenie społeczne te dzieci. Sama
        burżuazja z obładowanymi sprzętem mieszkaniami no i oczywiście - bo to niezbędne do konkursu -
        rodzina operująca kamerą. Żadnych "puszczonych samopas kajtków z osiedla" czy "pięciorga bijących
        się, bo muszą koczować w jednym pokoju".

No ale żeby dogodzić swoim potrzebom różnorodności bez problemu jeszcze biedniejsze dzieci z
        Afryki mogę znaleźć w Internecie do obejrzenia. ;P
    • cover_wielki nudne kino 08.02.07, 21:59
      Obejrzałem trzy, więcej nie dałem rady strawić, nuda i wogóle nie wiem o co
      chodzi. Raczej kino dla zapaleńców gatunku.
      • zielonka16 Re: nudne kino 08.02.07, 22:35
        A mnie się wszystkie dzieciaki na filmikach podobały.Fajnie że są takie radosne
        to ich najfjniejsze lata.Pozdrawiam wszystkie dzieciaki i ich rodziców.
    • mtat powinno 08.02.07, 22:43
      powinno byc głosowanie czytelników/internautów, bo faktycznie wybór na
      zwyciezce "pokazu" slajdów jest co najmniej dyskusyjny, przy wielu ciekawych
      filmikach w których grają główne role dzieci (tak jak miało być) a nie ich
      fotografie
    • dinde hmm 09.02.07, 00:43
      Chyba nie mam poczucia humoru, albo te filmy takie zabawne
      • qweqwe30 Re: hmm 09.02.07, 01:33
        Gazeta na siłę używa nowego ficzeru załączania filmów do artykułów? Zajynwestowali i gdzie się da
        chwalą się swoją web-2.0-wością.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka