reniuta67 01.07.07, 19:26 Mam pytanie: czy waszym dzieciaczkom ( moja Ania ma 14 m-cy) poca sie nozki? Bo moja mala ma je ciagle spocone i smierdza jej jak "stary ser".Czy mozna cos na to zaradzic? Odpiszcie i podpowiedzcie co mam robic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebaga Re: Pocenie sie stopek?! 01.07.07, 22:35 mojemu się pocą, więc chodzi prawie cały czas bez skarpetek, nawet na spacerze, kurtka a stopy gołe. Sam sobie ściąga, więc chyba mu dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa19731 Re: Pocenie sie stopek?! 05.07.07, 13:48 a może ma jakieś zakażenie grzybicze? nasza homeopatka zawsze pyta o stopy, odkąd leczymy sie lekami przeciwgrzybiczymi,nogi jej nie smierdza.Przeczytaj może na temat candida Odpowiedz Link Zgłoś
chotomowianka Re: Pocenie sie stopek?! 06.07.07, 08:07 A może po prostu złe buciki, mojemu się pocą jak chodzi w takich kapciuszkach za 20 zł. Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
reniuta67 Re: Pocenie sie stopek?! 06.07.07, 11:43 Ja mysle ze wszystko sie naklada - upaly, to ciagle bieganie po domu i kaopcie tez robia swoje.A jak zloze skarpetki do kapci to skarpety sa cale mokre.Dzieki za odpowiedzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
krysiao1 Re: Pocenie sie stopek?! 07.07.07, 12:04 Mojemu synkowi też pocą się stópki. Pytałam pediatry i powiedziała, że taka bedzie jego uroda. Kupiłam sandałki Bartka do biegania po domku. Myję nożki i dokładnie wycieram pomiędzy paluszkami, nic się nie dzieje. Często zmieniamy skarpetki. To chyba wszystko co da się zrobić.My dorośli też czasem się pocimy i niekoniecznie pięknie pachniemy. A dziecko to mały człowiek, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ola_ho Re: Pocenie sie stopek?! 06.07.07, 12:51 A ja jak kupowałam sandały mojemu dziecku (BARTEK),to miła pani sprzedawczyni powiedziała mi, ze właśnie chodzenie dziecka w butach (sandłach) i bez skarpetek powoduje pocenie sie stóp. Mój chodzi w sandałkach i skarpetkach(takich cieniutkich) i jak na razie nie mam z tym problemu. Odpowiedz Link Zgłoś