deela 25.04.08, 14:05 zakochalam sie rybce z mini mini nic mi tak skutecznie nie pacyfikuje dziecka jak sie upiera ze spac nie bedzie durna rubka na jakims bablu i dziecior powalony jakby lewym sierpowym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarling Re: rybka pacyfikator!!!! 25.04.08, 16:27 Mój młody też posłucha chętniej argumentu "zobacz, rybka już śpi" niż "dobra, idziemy do łóżka". No, coś w tym jest. Ps. nie dopatrzyłam się słów wartych specjalnych gratulacji, ale to norma, że na tym forum siedzą freaki Odpowiedz Link Zgłoś
artjoasia Re: rybka pacyfikator!!!! 25.04.08, 19:13 upalnydzien napisała: > nudno to prawda a dodatkowo niektórym do tego stopnia że na zadane pytanie odpo > wiadaja kpiną lub ironia pytanie tylko po co??? mozna poczytać co innego niż od > powiadać nie fajnie Ooo, a mnie się zdawało, że to Twoje słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: rybka pacyfikator!!!! 25.04.08, 18:24 U mnie też nic tak dobrze nie działa jak: "rybka poszła spać". Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: rybka pacyfikator!!!! 26.04.08, 00:16 Mój zlewa rybkę. Nie da się tak łatwo w konia zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: rybka pacyfikator!!!! 26.04.08, 07:58 Dla mojego to rybka - hipnotyzer. Nie wiem, co w niej jest, ale jak się wgapi to przemocą muszę go wlec do łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś