dirta 02.08.08, 11:36 nosze sie z zamiarem kupna klockow dla swojego synka...uwielbia sie nimi bawic, mamy mega blocks, ale wydaje mi sie ze juz sa dla niego za duze..jakie polecacie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bast3 Re: jaki klocki dla 2,5 latka 02.08.08, 11:44 mój 2 latek lui się bawić klockami drewnianymi najbardziej, ale te z serii lego duplo też mu odpowiadają ( i inne tego typu odpowiedniki). Małe klocki mu nie podpasowały, miał okazję popróbować u znajomych, i nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
isabell75 Re: jaki klocki dla 2,5 latka 02.08.08, 11:45 Ja zdecydowanie polecam lego duplo.Mój synek właśnie na roczek dostenia mega kolejkę.Kopletuję już teraz, z uwagi na wysokie ceny tych klocków.Ale można też kupić na Allegro z drugiej ręki.Te klocki są tak solidne,że dziecku na pewno nie zrobi różnicy czy są nowe czy używane.Ja inwestuję tylko w Lego i mój mały już teraz tylko nimi chce się bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: jaki klocki dla 2,5 latka 02.08.08, 12:45 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=583 Odpowiedz Link Zgłoś