misia21k7 08.04.09, 17:10 -Bartusiu chodź się ką;pać bo jesteś brudny -Ty chyba sobie ze mnie żartujesz??Nie obrażaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia21k7 Re: Bartuś 3 lata 08.04.09, 17:20 Bartuś przylatuje do domu i woła na cały głos -mamusiu dziadek sobie ze mnie chyba żarty stroi bo mi powiedział że musi się położyć po pracy a przecież takie stare dziady jak on już nie pracują!!Powiedz mu żeby nie kłamał!! -Bartusiu ile masz lat -sieśnaście siedzimy na lawce i bartuś do mnie podchodzi a ja opod nosem do siebie mówie... -Boże jaka ja jestem chuda na to Barcio głaskając mnie po głowie dla pocieszenia -Mamusiu nie jesteś chuda!jesteś piękna,piękna i stara(mam 25 lat) M.kazał małemu jeść śniadanie na które B.nie miał ochoty i nie chciał jeśc sam..W końcu po kilku próbach nakłonienia m.do nakarmienia go,Bartek podchodzi do mnie i mówi -mamusiu powiedz coś tatusiowi bo on się na de mną znęca i robi mi na złość bo każe mi jeść i nie chce mnie nakarmić Odpowiedz Link Zgłoś
misia21k7 Re: Bartuś 3 lata 09.04.09, 11:29 -Bartusiu jaknie będziesz jeść to zajączek z prezenetem nie przyjdzie do ciebie kapiszi(tzn rozumiesz)?? -Mausiu ale ja nie chce jesć kapiśki -Bartusiu nie mówi się kapiśki tylko kapiszi -Mamusiu ale nic nie kapie ci Odpowiedz Link Zgłoś