soilew 01.08.09, 19:58 Dziewczyny,chce kupic synkowi cistoline.Właczyłam internet i wyskoczyło tego pełno.Chodzi mi o to zeby miał fajna zabawe,czyli duzo mozliwosci.Przegladałam i jakos np dentysta nie przemawia do mnie.Prosze o rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosolka Re: Jaka ciastolina ? 01.08.09, 20:17 Sama ciastolina - na pewno Play-Doh. Ale np. lodziarni nie polecam - kicha jakich mało, dentysta też szału nie robi.. Może ośmiornica jest fajniejsza, ale nie mieliśmy. Fajny jest taki zestaw że sa osobno np. skrzydełka, nóżki, oczka - można lepić różne stworki i zwierzątka i przyklejać różne części ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
jagabaga92 Re: Jaka ciastolina ? 01.08.09, 22:20 Po długich "poszukiwaniach" zdecydowaliśmy sie kupić synkowi zestaw SAFARI Play-Doh. Moim zdaniem ma najwięcej mozliwości manualnych, dużo form do lepienia i wyciskania, a i foremki zwierzątek można wykorzystać do wyciskania ciasteczek z normalnego ciasta i tak oto mamy ciasteczka-żyrafy, lwy, orły itd Odpowiedz Link Zgłoś
marleniorka Re: Jaka ciastolina ? 01.08.09, 22:48 Ośmiornica bardzo fajna, dużo różnych zwierzaków można zrobić. Dentystą mój synek też się równie chętnie bawi. Odpowiedz Link Zgłoś