pati9.78 15.09.09, 07:54 Tak mi naprawdę smutno się zrobiło.Dla mnie to był jeden z najlepszych i najsympatyczniejszych aktorów.A film Dirty dancing to po prostu moja wczesna młodość.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magapaka Re: Patrick Swayze nie żyje 15.09.09, 08:27 Wielka strata.Był wspaniałym aktorem i mam nadzieje ,że choć zmarł to pamięć o nim będzie nadal żyła w filmach z jego udziałem.Kultowe "Dirty dancing" i "Duch" są dla mnie fajnym wspomnieniem młodych lat,kochałam się w nim i długo będę jeszcze go wspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Patrick Swayze nie żyje 15.09.09, 08:35 Smutno mi się zrobiło, kiedy usłyszałam rano w radiu, że nie żyje. Pięknie odchodził - do końca się nie poddawał i ta troska i wsparcie od jego żony... Dirty Dancing - żadnego filmu nie oglądałam tyle razy. Duch - i scena lepienia garnka... jedna z najbardziej zapamiętanych scen erotycznych Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Patrick Swayze nie żyje 15.09.09, 10:07 Smutne bardzo. Śledziłam doniesienia o jego walce z chorobą. A "Dirty dancing" i tak będzie wiecznie żywy... Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: Patrick Swayze nie żyje 15.09.09, 10:22 też poczułam dziwny smutek www.youtube.com/watch?v=0Gbz-Lau5tc Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Patrick Swayze nie żyje 15.09.09, 13:39 wielki szacun dla niego za niesamowita walke z choroba, za nie poddawanie sie... szkoda mi go strasznie, ale cenie go nie za te wszystkie role ktore odegral, tylko za ta ostatnia - czlowieka umierajacego na swoich zasadach, stawiajacego czola strasznej chorobie do samego konca z podniesiona glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Patrick Swayze nie żyje 15.09.09, 13:55 walczyl jak lew, trzymalam za niego kciuki..... Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Patrick Swayze nie żyje 15.09.09, 14:38 A serial "Północ-Południe" ??? Niemal kultowy. Gryzłam palce oglądając go. Jako młode dziewczę co prawda. Ale chętnie obejrzałabym go znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Patrick Swayze nie żyje 15.09.09, 15:20 default napisała: > A serial "Północ-Południe" ??? Niemal kultowy. Gryzłam palce > oglądając go. Jako młode dziewczę co prawda. Ale chętnie > obejrzałabym go znowu. Ja też! Jest na torrenty.org z lektorem. Dzisiaj sobie wciągnęłam "Uwierz w ducha", bo "Dirty dancing" często oglądam. Mój mąż też lubi, zwłaszcza za te stosunki z ojcem Odpowiedz Link Zgłoś
beataa122 Re: Patrick Swayze nie żyje 15.09.09, 20:06 Ja tak samo...Najgorsze ,że walczył ciężko ze straszną wycienczającą chorobą...Naprawdę żal,że nie ma Go już wśród nas.Niech spoczywa w spokoju (*) Odpowiedz Link Zgłoś