love11113 24.10.09, 11:33 www.youtube.com/watch?v=gvKKuiwkKrc ogladalyscie ten film? tak wlasnie teraz wyglada moje zycie,nie wiem jak z tym skonczyc........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
insomnia0 Re: nowy nik,tajemnica 24.10.09, 13:44 to zalezy czy chcesz z tym skonczyc.. czy nie.. i co Cie sklonilo do takiego wyboru.. nic nie dzieje sie bez przyczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
love11113 Re: nowy nik,tajemnica 26.10.09, 07:26 wiem ze postepuje podle.Nie umiem znalezc przyczyny mojego postepowania,to poprostu stalo sie tak nagle........i jest....... Odpowiedz Link Zgłoś
kasskossk Re: nowy nik,tajemnica 26.10.09, 07:36 love11113 napisała: > wiem ze postepuje podle.Nie umiem znalezc przyczyny mojego > postepowania,to poprostu stalo sie tak nagle........i jest....... Brak mi szacunku do ludzi ktorzy zdradzaja.. okropnosc!dla mnie to zwykłe scierwa a nie ludzie!! za grosz szacunku do partnera/meza(z gory przepraszam za szerosc ale za dobrze pamietam znajome osoby ktore zostały zdradzone-ból jak diabli). Odpowiedz Link Zgłoś
tylna.szyba Re: nowy nik,tajemnica 26.10.09, 08:45 Uspokoj sie, poobserwuj. To, ze spotykasz sie z innym znaczy, ze czegos ci brakuje w zwiazku. Po co to biczowanie sie? Takie rzeczy sa ludzkie. Jezeli wasze malzenstwo ma przetrwac - to i tak przetrwa. Odpowiedz Link Zgłoś