kami_sia 21.01.10, 15:18 Hej Przeczytałąm właśnie jak Mela pięknie Ci już mówi!!)) Kiedy ona tak zaczeła?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_belle Re: Blue_Belle 22.01.10, 08:36 No hej )) Wiesz co mówi i to całkiem nieźle jej idzie. tak obcy chyba od razu by jej nie zrozumiał bo często nie mówi pierwszych sylab z danego słowa, ale jak my w domu to rozumiemy a ona gada całymi zdaniami. dzisiaj mi rano strzeliła jak wyglądała: jej ale dymią kominy bardzo )) bardzo też wszystko powtarza. A zaczęła chyba tak jakoś po wakacjach. zdaniami od grudnia. ale porażkę mamy z nocnikiem bo nie da rady. nawet usiąść nie chce. od biedy jak usiądzie to ubrana ale jak tylko chcesz zdjąć jej gacie to wyje i koniec. pocieszam się że w podstawówce już się chyba nauczy. No i chce ją dać do przedszkola od września - mam nadzieję że się dostanie. wreszcie będzie trochę spokoju bo się wyżyje. a ona strasznie chce iść do dzieci. nawet jak do pracy idę to mówi: chodź jedziemy do dzieci. Napisz co tam u Ciebie bo jestem bardzo ciekawa. Musimy koniecznie umówić się jakoś jak ta pogoda przejdzie. Ja jeszcze kończę z pracą ale już jestem przy samym końcu więc powinnam na wiosnę być już bardziej czasowa. Pozdrawiamy )) Odpowiedz Link Zgłoś