Dodaj do ulubionych

Keto machta blue.

22.01.25, 21:11
Ponieważ zbiorowa mądrość ematki jest mądrością wielką, przeto pytam. Znajoma poleca, twierdząc, że przy używaniu tego cuda dwa razy dziennie nie tylko ma energię jak po dopalaczach, ale tez pozbyła się w kilka tygodni blisko 30 kg... Ematka zna, próbowała? Cena dość... Słuszna. Ale jeśliby miało być skuteczne, to może warto rozważyć?
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Keto machta blue. 22.01.25, 21:14
      Nie wiem co to jest, ale 30 kg w kilka tygodni, ekhem🤔
      • kocynder Re: Keto machta blue. 22.01.25, 21:16
        Ja jej na wadze nie widziałam, "na oko" w 30 kg wątpię. Acz faktycznie, sporo zrzuciła.
        • homohominilupus Re: Keto machta blue. 22.01.25, 21:22
          Ale to raczej średnio zdrowe tyle zrzucić w tak krótkim czasie. I chyba jojo gwarantowane
    • asiairma Re: Keto machta blue. 22.01.25, 21:25
      Nie ma szans, po prostu niemożliwe.
      A jak chcesz opinii zbiorowych to wejdź na allegro -jedyne miejsce gdzie jeszcze te opinie są w miarę miarodajne.
      • kocynder Re: Keto machta blue. 22.01.25, 21:28
        Ale na Allegro masz opinie o sprzedawcy, a nie o produkcie. smile
        I, dla jasności - w te 30 kg wierzę tak sobie, by nie rzec wcale. Ale fakt, schudła mocno. Natomiast mnie zaciekawiło jej zdanie o "kopie" energii.
        • mysiulek08 Re: Keto machta blue. 22.01.25, 21:34
          masz opinie i recenzje produktu, u gory przy gwiazdkach

allegro.pl/oferta/keto-matcha-blue-150g-100-efekt-w-1-tydzien-13681842145
    • mysiulek08 Re: Keto machta blue. 22.01.25, 21:31
      widzialas sklad tego cuda? to samo co zawsze w takich cudownie dzialajacych mieszankach

dawno przestalam wierzyc, ze dwie lyzki proszku cie odchudza bez wyrzeczen 🤣
    • alicia033 Re: Keto machta blue. 22.01.25, 21:53
      kocynder napisała:

> ale tez pozbyła się w kilka tygodni blisko 30 kg... Em
      > atka zna, próbowała? Cena dość... Słuszna. Ale jeśliby miało być skuteczne, to
      > może warto rozważyć?

ty tak serio????
    • kk345 Re: Keto machta blue. 22.01.25, 22:00
      Totalnie działa, jasne, właśnie dlatego wszyscy bogacze są szczupli i zdrowi. Oh, wait...
    • pepsi.only Re: Keto machta blue. 22.01.25, 22:06
      Nie wierzę w takie cuda.
    • arthwen Re: Keto machta blue. 22.01.25, 22:12
      Wygooglałam z ciekawości, pomóc nie pomogę, bo nie używałam (ale też niespecjalnie wierzę w takie cudowne specyfiki) - ale dołączę trochę do pytania - czy ktoś wie, czy to naprawdę ma taki śliczny niebieski kolorek?
    • tonik777 Re: Keto machta blue. 23.01.25, 08:42
      Kupując to cudo - myślę - że rzeczywiście można schudnąć, ale co najwyżej w obwodzie portfela.
      Naprawdę wierzysz, że można schudnąć 30 kg w kilka tygodni? Daje to ok. pół kg dziennie.
      A po tej znajomej to widać efekty czy tylko twierdzi?
      • kocynder Re: Keto machta blue. 23.01.25, 08:57
        Schudła faktycznie, acz raczej nie 30 kg.
        Natomiast mnie zaciekawiło raczej, czy serio daje efekt "zastrzyku energii"? Zwykle od drugiej połowy stycznia mam totalny zjazd chęci do czegokolwiek i zapału, przydałby się 'dopalacz". smile
    • szarmszejk123 Re: Keto machta blue. 23.01.25, 08:47
      Jeżeli "coś" pozwala w kilka tygodni zrzucić kilkadziesiąt kg , to ja na to patrzę bardzo, ale to bardzo podejrzliwie.
      O ile w ogóle w to uwierzę:p
    • taje Re: Keto machta blue. 23.01.25, 09:06
      Jeżeli jakiś produkt reklamuje się podając ewidentnie fałszywe informacje co do faktów ("Na początku 2019 roku Matcha Blue została wprowadzona do obowiązkowej diety uczniów w Stanach Zjednoczonych, zmniejszając liczbę otyłych nastolatków o 72% w ciągu zaledwie jednego roku.") to już wystarczające, żeby trzymać się z daleka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka