pina_colada88 14.02.10, 20:55 Oglądacie? Na kogo głosujecie? Ja jak na razie na Leszczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Eurowizja 14.02.10, 20:59 Jednym okiem patrzę, jednym uchem słucham. Głosowałam na Mrozińskiego. Poza nim i Leszczami nie znam tam nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
maks_olo :( nikt mi sięnie podoba 14.02.10, 21:07 jedyny występ, który mi się w miarę podobał, to Edzi :p reszta tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Eurowizja 15.02.10, 09:15 aaa ogladalam mapet szoł normalnie mnie powalila gruba tleniona ZoSia ktora chciala pokazac jak sie eurowizje wygrywa i po prostu kretynki drace morde na widowni na widok starszego grubiutkiego pana na cienkich nozkach z zespolu Vir ktory dodatkowo falszowal tak ze wiedly uszy finalu nie doczekalam, bo mnie srednio ciekawil ale widze ze wygral mrozinski daj mu Panie Boze przynajmniej ladny chlopak i spiewal dobrze a ze piosenka byla jaka byla z ghowna gwiazdki nie ukrecisz Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Eurowizja 15.02.10, 09:33 moofka napisała: > > aaa ogladalam > mapet szoł normalnie > mnie powalila gruba tleniona ZoSia ktora chciala pokazac jak sie > eurowizje wygrywa > i po prostu kretynki drace morde na widowni na widok starszego > grubiutkiego pana na cienkich nozkach z zespolu Vir > ktory dodatkowo falszowal tak ze wiedly uszy. Ty chudzino nie gadaj tyle bo się spocisz A wracając do teamty oglądałm i glosowałm na Mrcina i wygrał to była najlepsza piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Eurowizja 15.02.10, 10:00 spoko, to mi niestraszne bys sie czasem troche spocila, to tez bys chudsza byla Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Eurowizja 15.02.10, 10:30 moofka napisała: > > spoko, to mi niestraszne > bys sie czasem troche spocila, to tez bys chudsza byla hehhehe bidulko ,zabawna jestes i oceniasz kogos po wygladzie a sama pewno jak taki zakpiorek co lusterka w domu nie ma hehhehehheczerepichahehhehhe Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Eurowizja 15.02.10, 10:41 moofka napisała: > jo > zakpiorek > tak jak mowisz A co Ty do mnie wczesniej powiedziałas? Ja zartowałm a Ty sie zgotowalas hehehh tylko po co ,Ja Ciebie nie znam Ty mnie nie znasz.A jakies testy zucasz i sie gotujesz.To ze wyła ale wyglada to chba nie był plebiscyt na najpiękniejsza co?A pozatym czy kazdy musi byc szczupły ?Takie to chamowate ocenianie Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Eurowizja 15.02.10, 10:44 znajdz sobie inna kolezanke gabi, bo nam sie jak widac nie tylko rozmiar rozni Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Eurowizja 15.02.10, 11:02 moofka napisała: > znajdz sobie inna kolezanke gabi, bo nam sie jak widac nie tylko > rozmiar rozni Ja nie szukam ,a skad wiesz jakego rozmiaru jestem Ja hehhehehh widzisz w kompie hehhehehe dobr jestes .Powiedz kto Ci taka krzywde zrobił ? A Ja zaczorwalam swój monitor i myśle sobie ze britka jestes i lustra w domu nie posiadasz ,oj nie posiasz Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Gabi muszę Cię zmartwić 15.02.10, 12:29 Osobiście widziałam na swe cztery oka ... no, niestety ... dziewczyna absolutnie do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Gabi muszę Cię zmartwić 15.02.10, 15:51 lila1974 napisała: > Osobiście widziałam na swe cztery oka ... no, niestety ... dziewczyna absolutni > e > do rzeczy O Ty nie dobra zdradzilas mnie hiI jeszcze widzialas na wlasne czwarte oko Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Gabi muszę Cię zmartwić 16.02.10, 06:03 Lila Wzruszylam sie, naprawde ale powiedz mi, dzie te druga pare ok nosisz, bo kurde nie widzialam, moze z moimi cos nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Gabi muszę Cię zmartwić 16.02.10, 08:08 Toć noszę ... przeważnie w etui Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Gabi muszę Cię zmartwić 16.02.10, 15:57 to tak jak ja ale niestety dzisiaj odebralam prawo jazdy z wbitym obowiazkiem noszenia i w aucie Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Eurowizja 15.02.10, 10:50 > i po prostu kretynki drace morde na widowni na widok starszego > grubiutkiego pana na cienkich nozkach z zespolu Vir > ktory dodatkowo falszowal tak ze wiedly uszy Kretynki jakby wyjścia nie miały, piszczały przy każdym, bo taka była ich rola. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Eurowizja 15.02.10, 10:56 E, myślę, że się przykładały tak z głębi dobrych serduszek No wiesz, pan sterujący widownią daje znak, żeby piszczeć - to piszczą z całych sił. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Eurowizja 15.02.10, 10:11 No ja na nikogo nie głosowałam.. W sumie Mroziński mi się chyba najbardziej podobał, ale myślałam, że wygra ta wulgarna kanadyjka. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Eurowizja 15.02.10, 10:16 prawda, ze wulgarna? tez odnioslam takie wrazenie i jeszcze jak krzyczala z kiepskim akcentem 'jeszsze polska nie skinela' w nawolywaniu smsesow to chyba sie nawet urazona poczulam Odpowiedz Link Zgłoś
monikatra Re: Eurowizja moje wnioski 15.02.10, 12:24 Ja własnie na nia głosowałam, na ta Anie kanadyjską Nie podoba mi sie jej wizerunek, stanik jej wystawał, a biust... no cóz. Włosy za jasne, i ten okrzyk "jeszcze Polska... ". Sukienke źle dobrała, aż prowadząca nie mogłą oprzec sie pokusie by nie zerknąc, czy jej sutki nie wylazły Ale wizerunek da sie zmienic! Głos ma super, piosenka wystrzałowa. Fajnie by było, gdyby wykurzyła Dode z rynku Maricn tez ok, ale piosenka jakas taka z bałaganem w tle, gdyby nie Panie z Mazowsza, które dodały patriotycznej nutki, chyba jednak Ania by wygrała. A tak na marginesie... wydaje mi się, ze większość "artystów" isnpiruje się angielskimi wykonawcami. A Vir zakochany w U2? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Eurowizja 16.02.10, 16:00 Niezmiennie mnie zadziwia, że ktoś to goowno ogląda i jeszcze smsy wysyła.. rozrywka rozrywką, ale to jest przecież jakiś dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Eurowizja 16.02.10, 22:11 To powinno jechać: www.youtube.com/watch?v=myTktAvNM1w Uwaga - nie przy dzieciach Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Eurowizja 17.02.10, 08:49 osobliwa reklama sklepu z czyscicielami do protez Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Eurowizja 17.02.10, 14:07 Moofko, ja zgłosiłam piosenke, nie teledysk. A swoja drogą - to nie czyściciele (?) do protez, tylko pasta do zębów dla osób noszących stały aparat ortodontyczny. Mniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś