mika_782 23.05.10, 08:31 Czy ma któras z Was moze?? Jestem na etapie kupna i mam kilka pytan czy jestescie zadowolone??? no i czesto jakies usterki sie pojawiaja?? z góry dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna.pio Re: Opel Corsa C 23.05.10, 10:56 Niestety, sprzedałam rok temu. A Corsunia to był najlepszy, bezawaryjny, niezawodny samochód, jakim jeździłam. Odkupiłabym go z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
christiea Re: Opel Corsa C 23.05.10, 11:07 Witam Mam corsę C z 2004 roku, ja nią jeżdżę od 2006. Tylko naprawy przewidziane w książce serwisowej, czyli olej, filtry, klocki hamulcowe, ogólny przegląd. Na początku rozpięły się 2 razy kości od napinaczy pasów, które są pod fotelami z przodu, ale można to raz a porządnie zlutować i jest spokój. W niektórych egzemlarzach się to zdarza, ale to jest pikuś, bo w 5 minut można zrobić i zero kosztów. Moja corsa to 1.2 benzyna, wersja 5-drzwiowa. Jakbyś miała pytania to napisz PW, bo rzadku to zaglądam. Odpowiedz Link Zgłoś