mamajestem 17.06.10, 20:06 nigdy nie dawałam pościeli do magla (zwykle mam z kory) ale kupiłam bawełnianą i nie chce mi się jej prasować więc pomyślałam że dam do magla nie wiem czy powinnam obracać poszwy na lewą stronę czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworski Re: Magiel 17.06.10, 20:49 Musisz. W dodatku u magla jest taki zwyczaj, że za pierwszym razem musisz przynieść w ofierze gęś nadziewaną jabłkami, kadzidło o zapachu szczawiu i paczkę LM-ów mentolowych. Następnie czeka cię inicjacja=ogolą ci włosy na rękach i będziesz musiała przejść braterstwo krwi z drewnianym borsukiem, który u każdego magla stoi na telewizorze. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Magiel 17.06.10, 21:21 potworski napisał: *********** > slowna sraczka Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Magiel 17.06.10, 21:21 Dobra=bo ty pewnie czekasz z poszwami nad klawiaturą na odpowiedź a tu ci zaraz magla zamkną. Nie=nie musisz wywracać na lewą stronę. Przynajmniej kiedyś tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Magiel 17.06.10, 21:22 lepiej wywrocic nie bedziesz musiala tego robic przed zmiana raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś