mama_olusia 19.07.10, 13:35 niepijący facet - wielki problem https://forum.gazeta.pl/forum/w,16,114261557,,Jak_sprawdzic_czy_facet_jest_AA_.html?v=2] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elza78 Re: wątek lajtowy 19.07.10, 14:03 moj maz nie pije w ogole, ale jak siegne pamiecia nigdy nei podejrzewalam go o bycie anonimowym alkoholikiem, chyba musze go sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: wątek lajtowy 19.07.10, 19:16 Ale durny pomysł z dolewaniem wódki do herbaty. Kretynka. Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: wątek lajtowy 19.07.10, 19:27 Próba upicia go faktycznie idiotyczna. Mnie chyba niepokoiłby fakt, że facet unika tematu. Drążyłabym, jeśli facet miałby np. problem alkoholowy, a teraz jest niepijącym alkoholikiem, to ja mam prawo o tym wiedzieć. W rodzinie był taki przypadek, facet pił ostro, w końcu poznał dziewczynę. Przy niej nie pił wcale, cała rodzina ukrywała przed nią to picie, licząc, że po ślubie się zmieni, ustatkuje, etc. Po ślubie przestał się ukrywać. Rozwód w toku, dziewczyna chce też orzeczenie o nieważności kościelnego ślubu uzyskać. Dobrze, że dzieci nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_ala Re: wątek lajtowy 19.07.10, 20:02 pomysl z dolewaniem beznadziejny ale w sumie moze dziewczyna zadawac sobie pytania dlaczego? moj ojciec nie pije w ogole bo...bierze leki.Znajoma nie pije bo nie lubi ale czasami lampke szampana wychyli, natomiast mam znajomego AA i on nawet sprawdza sklad czekoladek czy nie maja likeru, tortu nie zje nasaczonego itd bo to juz dla niego zagrozenie Odpowiedz Link Zgłoś