pina_colada88 16.10.10, 20:36 Matko! Ten głuchoniemy chłopak tańczył super! Bardzo się cieszę, że przeszedł dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duveen Re: Mam talent 16.10.10, 20:40 okropnie tanczyl, zupelnie mi sie nie podobalo. przeszedl z litosci Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Mam talent 16.10.10, 20:54 mi tez się nie podobało. I zgadzam się, że przeszedł z litości. Zapewne jak zaraz będą wybierać tych finałowych uczestników to on nie przejdzie - bo tu już nie będą musieli nikomu powiedzieć w twarz, że nie przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: Mam talent 16.10.10, 21:05 przeszedł z litosci bo wam się nie podobało, a może jednak komuś się podobało ? pina wg. mnie tez fajnie zatanczył. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_75 Re: Mam talent 16.10.10, 22:05 Lubiłam odmienioną, życzliwą Chylińską, ale ostatnio zaczęła mnie troszkę złościć - tak jej się wszystko, wszystko podoba. Całkowicie bezkrytycznie. I ludowe uśki siuśki i zawodzące paniusie i nieudolni tancerze.. Może to hormony? A może ustalona z góry zamian ról - Małgośka ta zła, Agnieszka ta dobra, Kuba neutralny? Pytanie mam: Czy ja dobrze zauważyłam.Czyżby mój faworyt Paweł Ostrovsky śpiewający tydzień temu Davida Bowie "Life in Mars" nie przeszedł dalej??? Czy mi się przywidziało? Odpowiedz Link Zgłoś
nika_75 Re: Mam talent 16.10.10, 22:40 Do bani. Ten chłopak był świetny przecież. Dzięki.. Odpowiedz Link Zgłoś