Dodaj do ulubionych

wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inaczej:D

25.10.10, 16:01
mam koleżankę. kiedyś o niej pisałam. to ta, która najpierw sie nad soba uzalala i wymagala pocieszania, a potem odwracala kota ogonem i wbijała szpilę.
mamy dzieci w tym samym wieku i stad chyba moja mimo wszystko sympatia do niej.
wiem - racjonalnie rozumując - ze mi zazdrosci.
drugiego dziecka, o ktore bezskutecznie walczyla najpierw probujac przekonac meza, a potem niestety poroniła.
tego, jak mieszkam, tego jak żyję. wiem to i juz.

no i ostatnio w zwiazku z naszymi problemami ze zdrowiem meza, mamy tez przejsciowe problemy finansowe. nie jakies wielkie, ale mamy gorzej niz mielismy. i na swoje nieszczęscie jej o tym napisalam. i sie zaczelo. codziennie przez miesiac podsylala mi linki do aukcji i sklepow to z hunterami, o ktorych jej kiedys wspomnialam, ze chcialabym miec, to z kaloszami hilfigera, i potem juz sie rozpedzila i to kupila kurtke hilfigera, to buty, to cos tam, to jeszcze cos.
irytujace, bo ja w tym czasie nie wspominalam ani slowem o swoich zakupach. ani wczesniej, zeby nie bylo watpliwosci. kobieta nie zna zupelnie mojej szafy.
ach! pokazalam jej jescze aukcje na all, ktore wystawilam - a tam monnari i zara glownie. na co ona : "bleeee. nic ciekawego nie masz. okropne"
a mnie to autentycznie zaczelo ekscytowac. ta jej nieustanna chec dokopania mibig_grin

no i dzis mi znowu podeslala torbe jaka chce sobie kupic. acha, bo ja jeszcze nigdy nie widzialam jej w tych oslawionych hilfigerach, czy hunterach.

a ze w niedziele dostalam nowy plaszcz - zalilam jej sie ze pewnie w tym roku sobie plaszcz odpuszcze, to stwierdziłam ze nadarza sie okazja zeby ja troche sprowadzic do porzadku.

i wiecie co zrobilam? tak, to zalosne, ale napisalam ze ma sobie kupic koniecznie ta torebke za 6 stow bo to naprawde dobra cena i nie ma sie martwic ze kogos bedzie kluc w oczy, bo hilfiger to marka nieekskluzywna i ze kluc to ja moge swoja torba. na co ona poprosila o zdjecie plaszczyka. i wiecie co? ja sobie to zdjecie zrobilam razem z torbą ktora faktycnzie moze zakłućbig_grin i wysłałam przez gg, po czym poprosiłam o fotke jej w hilfigerach. i zapanowała ciszabig_grin

wiem, ze to glupie i zaraz mnie tu zrypieciebig_grin ale dla mnie to smieszne i tylebig_grin miesiac bylam cierpliwa. i taki maly prztyczek w nos...smile byl mi potrzebny dla zdrowia.
czekam na: "jestes glupsza niz ustawa" albo "żal" albo coś równie dramatycznie pokazującego moje miejsce na drabinie ewolucjibig_grin

Obserwuj wątek
    • attiya Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:08
      no ale dlaczego mam pisać Ci, że to czy tamto smile
      Należało się jej i już
      Choć ja wiem, że typowa ematka to w kółko nadstawia tylko raz jeden raz drugi policzek big_grin
      • morgen_stern Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:10
        Nie attiya, typowa ematka nie zajmuje się może takimi pierdołami i nie ma takich "koleżanek".
        • attiya Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 17:20
          ee tam ja tam lajtowo podchodzę do takich spraw big_grin
          no i każdemu taka zołza może sie trafić, niekoniecznie koleżanka big_grin
        • claudel6 Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 22:20
          no własnie. co to za "kolezanka"? jak mozna kolegowac sie z kims, kto ci nieustannie przysrywa? zadziwiajace.
          no i ta licytacja na to, co ktora ma. załamka.
        • gabi683 Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 26.10.10, 08:35
          morgen_stern napisała:

> Nie attiya, typowa ematka nie zajmuje się może takimi pierdołami i nie ma takic
          > h "koleżanek".
          >

zawsze znajdzie się jakaś nawiedzona smile
          A swoja droga należało się jej ....
    • morgen_stern Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:09
      A ja mam jeden wniosek po przeczytaniu tej historyjki, że sorry, ale jedna warta drugiej, dobrałyście się jak w korcu maku.
    • bweiher Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:09
      Wiesz,uświadomiłaś mi jedno. Albo jestem zacofana albo tak biedna że aż wstyd. Nie mam pojęcia co to "hilfiger, czy hunter".
      • shellerka Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:11
        niekoniecznie - może masz bardziej wyrafinowany gustwink ja do niedawna calkiem tez nie znałam oslawionego juz w polszcze TH big_grin
      • morgen_stern Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:11
        Myślę, że naprawdę nie masz się czym przejmować.
    • gryzelda71 Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:12
      A tam głupie.Jak się ma 15 lat.....
    • changeone Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:13
      surprised
      Ja nie jestem z tej samej planety najprawopodobniej. Przepraszam, ale nie zrozumiałam o co biega big_grin
      • shellerka Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:16
        o to, ze ja bym naprawde chciala byc dojrzala, wyrozumiala dla otoczenia, madrzejsza i ustepliwszabig_grin

ale kurde - siedzi we mnie taki zły duszek dokopywaczek, który uwalnia się jeśli się go zbyt długo łechtabig_grin

mam mega głupawkębig_grin
        • b.bujak Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:21
          shellerka napisała:
          > ale kurde - siedzi we mnie taki zły duszek dokopywaczek, który uwalnia się jeśl
          > i się go zbyt długo łechtabig_grin

on się z nudów uwalnia! znajdź sobie jakieś bardziej pożyteczne czy konstruktywne zajęcie;
      • kropkacom Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:18
        Żeby nie było, marki kojarzę. O co chodzi autorce nie wiem a nie chce mi się jeszcze raz czytać big_grin
      • morgen_stern Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:21
        Ja ci zaraz wytłumaczę, uważaj:

ta laska, wiesz, shellerka z IIc jej nie trawi, co wiesz, tak jej zazdrości wszystkiego, i kasy, i ciuchów, no, wszystkiego, nie, czaisz intrygę, i jak shellerce hajsu trochę brakło, to tamta bladzia zaczęła się robić, że co to nie ona i ą sią, i linki z allegro jej podesłała, żeby nosa podetrzeć, co to sobie nie kupuje, a shellerka spryciula jej fotę z wyczesaną w kosmos torebką podesłała, a co, nie stać jej, co nie? i mówi do niej, ej lala, pokaż, co tam se nabyłaś na allegro, nie, i przytnij kwestię, ta pinda nic nie odesłała i wogle nie wiem, jak ty możesz nie czaić bazy o co sie w tym wszystkim rozchodzi!
        • shellerka Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:26
          morgen, jak ty sie nie znasz wogole na niczym!big_grin
          teraz się mowi "nie kmini" a nie "nie czai"

hello!! wink

poza tym - morgen, przeciez napisałam, ze wiembig_grin wiem wiem wiembig_grin ale to bylo silniejsze odemniebig_grin
          • morgen_stern Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:33
            I co z tego, że "wiesz", skoro nadal zachowujesz się jak gimnazjalistka i jeszcze się tym chwalisz?
            • shellerka Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:40
              och pani profesor, jestem taka zawstydzona smile

mam się wypiąć? czy będzie przez rączki?
              • morgen_stern Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 19:31
                Na klapa z mojej rączki to trzeba zasłużyć.
        • claudel6 Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 22:20
          doskonałe! smile)
        • karola1008 Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 26.10.10, 16:49
          morgen_stern napisała:

> Ja ci zaraz wytłumaczę, uważaj:
          >
          > ta laska, wiesz, shellerka z IIc jej nie trawi, co wiesz, tak jej zazdrości wsz
          > ystkiego, i kasy, i ciuchów, no, wszystkiego, nie, czaisz intrygę, i jak shelle
          > rce hajsu trochę brakło, to tamta bladzia zaczęła się robić, że co to nie ona i
          > ą sią, i linki z allegro jej podesłała, żeby nosa podetrzeć, co to sobie nie k
          > upuje, a shellerka spryciula jej fotę z wyczesaną w kosmos torebką podesłała, a
          > co, nie stać jej, co nie? i mówi do niej, ej lala, pokaż, co tam se nabyłaś na
          > allegro, nie, i przytnij kwestię, ta pinda nic nie odesłała i wogle nie wiem,
          > jak ty możesz nie czaić bazy o co sie w tym wszystkim rozchodzi!

Zlałam się ze śmiechu smile). MOrgen, rozważałaś kiedyś napisanie noweli satyrycznej? Pytam serio
      • mariolka55 Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 26.10.10, 10:40
        > surprised
        > Ja nie jestem z tej samej planety najprawopodobniej. Przepraszam, ale nie zrozu
        > miałam o co biega big_grin

to podobnie jak jawink
        a starałam się czytac dokładnie big_grin
    • woman-in-the-city Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:29
      Znaczy się licytujecie się niczym małolaty. Eeeee dwie dorosłe baby i taki fun. No bez jaj.
      • shellerka Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:38
        errata - ja sie nie licytowałam. ze stoickim spokojem ogladalam kolejne jej "zakupy" i tylko pisałam, ze ładne, ze fajne, ze ach ach i och och, ze do niej pasuja i ze zazdraszczam ogromnie.

raz wspomniałam, po jej naciskach zebym sobie koniecznie kupila jakies oberzyny, ze przecież zna moją sytuację i wie, że but z gumy nie jest w tej chwili moim priorytetem. oraz raz napisałam, ze w tym roku sobie raczej odpuszcze plaszcz - na jej to było jakieś linki z plaszczami hilfigera. ale nie w sensie uzalania sie nad soba, tylko tak racjonalnie i wogole.

no ale ileż można tłumaczyć krowie na rowie, ze sie oszczedza i ze zwyczajnie nie ma sie kasy na zakupy. delikatnie nie rozumiało dziewcze, a jestem w dodatku przekonana swiecie, ze zwyczajnie mi linki podsylala bez kupowania tego całego shitu, ale slowem nie pisnelam o swoich podejrzeniach, bo i po co.

nerw mie wział i popukałam ją tą fotką w zwoje mózgowe.
        mąż mi radził kiedyś, jak mi tak jechała cały czas z czymś, żebym ją zlała ciepłym moczem, bo jest toksyczna i ze mam sobie darować znajomosc nawet netową, ale jakoś tak lubię ją mimo całej jej durnoty i szczerze - jest mi jej żal w jakiś sposób.
        • bri Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 26.10.10, 09:43
          Znakomity przykład na to, że toksyczne osoby nie mogą być "toksyczne" sobie a muzom, muszą się spasować z kimś, kto się na ich "toksyczne" zagrywki nabiera z powodu własnych "toksycznych" kompleksów i ograniczeń. Takie coś udaje się tylko w parze wink

• morgen_stern Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 26.10.10, 09:55
            Bri, strzał w dziesiątkę - do tego tanga trzeba dwojga.
    • magdakingaklara Shellerka ile Ty masz lat???????? 15????????????? 25.10.10, 16:31

• shellerka Re: Shellerka ile Ty masz lat???????? 15???????? 25.10.10, 16:40
        wyglądam na 16. to się liczy?
        • bombowa_zuzia Re: Shellerka ile Ty masz lat???????? 15???????? 25.10.10, 17:07
          to, że wyglądasz, to można poznać po tym wątku, ale ile masz?
        • anulka.p Re: Shellerka ile Ty masz lat???????? 15???????? 25.10.10, 18:00
          shellerka napisała:

> wyglądam na 16. to się liczy?

Shellerka, litości, dawałaś tu swoje foty, jakie 16? Tu żeś pojechała.
          A poza tym, gratuluj, post miesiąca co najmniej.
          • shellerka Re: Shellerka ile Ty masz lat???????? 15???????? 25.10.10, 18:49
            aż tak ci ma twarz w pamięci utkwiła?big_grin
            wow! w wizytowce mam swoj tylek - mozesz se pooceniac.
            • anulka.p Re: Shellerka ile Ty masz lat???????? 15???????? 25.10.10, 18:58
              No żeś pokazywała swojego bloga, niby to szafiarskiego, wiele tam fotek było, to nie obciążyło zbytnio moich zwojów (co może Cię dziwi) zapamiętanie Twojej facjaty.
              Z tym tyłkiem to nie wiem za bardzo o co Ci chodzi, ale rozumiem, że to miała być jakaś riposta, tak?
              • shellerka Re: Shellerka ile Ty masz lat???????? 15???????? 25.10.10, 19:10
                a faktyczniebig_grin
                ale i tak gratuluje, bo mimo poczytywania przeze mnie f moda i przegladania blogow szafiarskich, nie pamietam kto jest ktosmile
                zazdraszczam.
                • anulka.p Re: Shellerka ile Ty masz lat???????? 15???????? 25.10.10, 19:16
                  mimo poczytywania przeze mnie f moda i przegladania blo
                  > gow szafiarskich, nie pamietam kto jest ktosmile

Nie jestem szczególnie zdziwiona.
                  • imasumak Re: Shellerka ile Ty masz lat???????? 15???????? 25.10.10, 19:28
                    anulka.p napisała:

Nie jestem szczególnie zdziwiona.

Anulko, błagam wink
      • majka-9 =magdakinga: 26.10.10, 04:48
        magdakinga:
        po twoich wypowiedziach daje CI 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • asia_i_p Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:40
      A, że się tak głupio i przewidywalnie spytam, na czym polega twoja sympatia do niej? Nie szanujesz jej, ona próbuje ci dokopać, ty jej - nie wiem, nie szkoda ci czasu na tę znajomość?
      • shellerka Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:46
        znamy się ponad 20 lat. poza tym mamy dzieci w tym samym wieku i czasem sluzy mi jakas radą. no i wlasciwie to jedyna osoba ktora znam z dzieckiem w wieku mojego.
        no i wiem, ze to sie wyda smieszne, ale czesto mi tlumaczy rozne zawilosci natury religijnej - jest swiadkiem jehowy, a ja od czasu do czasu mam jakieś pytania.

ogólnie to mądra dziewczyna, tylko jak ją coś weźmie to się wyżywa w taki sposób, a ja jestem z natury ustępliwa wobec osób które lubię. a potem sie nazbiera i musze tak pyk pyk posprzątać podwórko.
    • zonka77 Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:47
      Bardzo staram się zrozumieć ten wątek ale mi nie wychodzi...
      Nie potrafię znaleźć sensu w przerzucaniu się markami, chwaleniu drogimi zakupami, dokopywaniu sobie wzajemnie z powodów finansowych...
      Ale skoro Ci to potrzebne do zdrowia...
      • sonic84 Eh shellerka stara jesteś a głupia jak but WSTYD! 25.10.10, 16:52
      • shellerka Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:56
        zonka77 napisała:

> Bardzo staram się zrozumieć ten wątek ale mi nie wychodzi...
        > Nie potrafię znaleźć sensu w przerzucaniu się markami, chwaleniu drogimi zakupa
        > mi, dokopywaniu sobie wzajemnie z powodów finansowych...

ano właśnie też nie potrafię zrozumieć i nie robię tak. nie chwalę się, co sobie kupiłam i kiedy. napisałam to przecież w moim poście. nie chwalę się niezależnie, czy mam akurat kasę, czy nie mam. zresztą przez ten czas, kiedy ona podrzucała mi linki do kolejnych zakupów, też coś tam kupowałam, ale nie widziałam sensu się tym chwalić. może tym bardziej, że wspomniałam o problemach finansowych i nie chciałam żeby to głupio wyglądało, że niby nie mam pieniędzy, a na zakupy mam.
        ja wogóle nie lubię pokazywania co się ma. serio.

no ale po miesiącu bycia "widzem" pokazu zakupów koleżanki, nie zdzierżyłam.
    • osa551 Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 16:54
      Wybacz shellerka, ale po przeczytaniu Twojego postu nie bardzo rozumiem co zrobiłaś i z jakiego powodu.

Oświeć mnie co okazało się to tak ważne, by się tym pochwalić? Jedyne, co zrozumiałam z Twojego postu, to to że Hilfiger, to marka nieekskluzywna, z czym zresztą w zupełności się zgadzam. Co to jest Hunter - nie wiem, kojarzy mi się z rasą psa. Monnari, już doszłam, że chyba ciuchy.
      • shellerka Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 17:03
        no to wyobraź sobie, że wg mojej koleżanki hilfiger jest ekskluzywny i boi się, że będzie kłuła w oczy torbą tej marki.
      • pade ale to nie chodzi o to jak się nazywa 25.10.10, 19:35
        ale ile kosztujesmile
        po raz kolejny shellerka wychodzi Twój matarialistyczny stosunek do życia
        może Ty po prostu zakompleksiona jesteś?
      • ciociacesia hunter to taka kapela 25.10.10, 22:46
        kupila sobie plyte dvd i sie chwali. tongue_out
    • morekac Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 17:01
      I niektórzy nazywają to kolegowaniem się...
    • eilian Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 17:05
      O ja pierdziu! Ludzie naprawdę żyją takimi sprawami? A ja mam ładniejszą torebkę, a ja płaszczyk, a Ty nie masz... Normalnie wczesna podstawówka. Mnie Twoja złośliwość jakoś nie poruszyła, ale poziom snobizmu i infantylizmu mnie powalił po prostu.
    • ma_dre Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 17:06
      to takie prawdziwie polskie uncertain zarowno ona, jak i ty... beznadziejne zachowanie
      osobiscie splawilabym taka "kolezanke", smierdzi toksyna
    • dynema Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 17:16
      Plaszcz to sie domyslam aby na Wszystkich Swietych sie pokazac. A fryzjer juz zamowiony? Bo wiesz Baska z 5 trwala bedzie robic...
      • shellerka Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 17:21
        a ty czekasz rozumiem na po wszystkich swietych, zeby nikt ci nie zarzucil ze sobie specjalnie kupilas na cmentarz?big_grin

rozczaruję Cię. na cmentarz założę puchowy stary, żeby nie marznąć. w dodatku o zgrozo pojadę bez torebki w obawie przed złodziejami.
        nie mam ciuchów na do kościoła i na dwór jak to kiedyś w dzielnicach robotniczych bywało skarbie.
        • dynema Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 17:46
          Co cie tak zestresowalo, Stefan z parteru leci na AI do Egiptu czy jego zona ma drozszy od twojego lakier do paznokci?

Niezaleznie od tego co napiszesz, prezentujesz dokladnie opisana przeze mnie w poscie wyzej postawe.

• shellerka Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 18:50
            od razu widac ze blokowa kultura jest ci doskonale znana
            • dynema Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 26.10.10, 10:22
              Jak widac trafilam w 10 z rozpoznaniem u ciebie, skoro moj pierwszy post wzielas na serio i zaczelas sie tlumaczyc.

W tym watku pokazalas sie jak na tacy.
    • 18_lipcowa1 wiesz co 25.10.10, 17:44
      jestes zabawna i zazdroszcze ci problemów
    • anmoko SUPER!! 25.10.10, 17:51
      HA ha! Cudnie postapilas!big_grin
      Mialam kiedys taka bratowa, jota w jota jak ta Twoja kolezanka (mialam=nie utrzymujemy kontaktowsmile. Zazdrosnica straszna - wscibska, wszystkowidzaca i wszystkowiedzacabig_grin Wiedziala lepiej jakie mam ciuchy, co kupuje do domu i za ile, niz jasmile Kiedy stosunki zaczely byc napiete, a ona coraz bardziej zlosliwa postanowilam nieco sobie ulzyc: a to oddawalam jej cos tam w torbie firmowej Deni Cler z "przypadkowo" zawieruszonym paragonem w srodku, a to przy stole opowiadalam - och!ach! - co, z kim, gdzie i za ile. Oczywiscie mnozac ceny kilka razybig_grin Wszystko to z promiennym usmiechem na twarzy i w "bialych rekawiczkach"smile Widzialam, jak lasce gul skacze, a ja mialam niesamowita satysfakcje, ze jej troche utarlam nosa.
      • osa551 Re: SUPER!! 26.10.10, 10:47
        Nie do uwierzenia.

To co napisałaś stawia Cię w nie lepszym świetle niż Ty postawiłaś swoją bratową.

Znam ludzi, którzy chodzą w ciuchach Armani, D&G, czy Escada i nigdy w życiu nie przyszłoby im do głowy, żeby komukolwiek dać do zrozumienia w jakich ciuchach chodzą i ile za nie zapłacili.

Co Ci wpadło do głowy, że mogłaś dać się wciągnąć w taką poniżającą gierkę?
    • vivaluna Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 17:58
      A ja kurteczkę roxy w ciuchlandzie kupiłam, zaraz sobie fotę w niej zrobię i na fejsa wstawię, ale będą mi zazdrościć. Tylko chwilunia...Te moje koleżanki, zdziry jedne w samych szanelach, makkuinach i pradach chodzą więc czy im ta roxy podejdzie. Chyba, że ją wypiorę bo jakaś taka obsmarkana na kołnierzu i jeszcze dorzucę polo hilfigera, starą spódnicę czipendszik moskino i może klapeczki hawajanasy a na głowę czapkę z pomponem disla i lustrzanki szanela to im to kością w gardle stanie.
      • alanis11 Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 18:58
        No tak w tych naszych polskich galeryjach handlowych to TH nie dla ubogich faktycznie bo tylko polce można wcisnąć kawałek kolorowej bawełny za kilka stów.
        i przebiegnie sie taka po centrum handlowym, wysuszy zęby do wystawy a pozniej odpala Allegro ... ekskluzywnie jak cholerawink
        Obie jestescie głupie jak ten gumowy but waszych marzeń co się zwie hunter.
        • alanis11 Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 19:14
          nie zrozum mnie zle ,tez lubię siebie i równiez zdaje sobie sprawe ze swej ponad przeciętnej atrakcyjności , noszę nawet dizajnerskie torebki surprised ale rodzaj pie...a jaki ty masz na swoim punkcie to jest extremalny hardcore , jesteś przewrażliwona na punkcie tego co masz posiadasz jak wyglądasz jak jestes odbierana na prawdę bardzo jeżeli w ten desen interpretujesz zachowania ludzi...masakra.
        • szyszunia11 Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 19:20
          > Obie jestescie głupie jak ten gumowy but waszych marzeń co się zwie hunter.

big_grin
        • osa551 Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 26.10.10, 10:50

No padłam wink smile smile
        • lineczkaa Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 26.10.10, 10:56
          alanis11 napisała:

big_grin
          aż się marzy w sygnaturkę to wrzucić wink
    • miska_malcova Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 19:18
      shellerka napisała:

> mam koleżankę. kiedyś o niej pisałam...

spoko... Po sławetnym kompromitującym wątku o karcie kredytowej nic nie zmieni mojej opinii o tobie, nawet tak durny wątek jak ten
      • ciociacesia którym sławetnym? 25.10.10, 22:49
        ja nie pamietam bo mi sie zawsze szelerka z suellen myli
        • shellerka Re: którym sławetnym? 25.10.10, 23:15
          ja to ta od glupszych watkow i przyziemnych sprawbig_grin

wątek to ten, w którym powiedziałam do pewnej pani, która mi struła początek wyjazdu wakacyjnego, że może mnie w du pe pocałować.
        • miska_malcova Re: którym sławetnym? 25.10.10, 23:32
          ciociacesia napisała:

> ja nie pamietam bo mi sie zawsze szelerka z suellen myli

w którym mądra shellerka chciała użyć karty kredytowej męża i zdziwiona była, że kasjerka nie chciała jej skasować. Naubliżała kobiecie i chwaliła się tym na ematce
    • imasumak Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 19:19
      Eee tam zaraz głupia wink
      Należało się babie i tyle wink
    • velluto Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 20:05
      Eeee tam, każdy kiedyś komuś przysrałsmile

Tyle, że nie rozumiem po co zwierzać się z problemów czy utrzymywać częste kontakty z kimś, kto cię irytuje?
      • lacitadelle Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 20:59
        > Tyle, że nie rozumiem po co zwierzać się z problemów czy utrzymywać częste kont
        > akty z kimś, kto cię irytuje?

żeby się dowartościować, a przy okazji móc potem takie super wątki zakładać smile
        • shellerka Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 21:04
          tak. własnie dlatego, zeby ona sie mogla dowartosciowywacsmile a jak juz nie moge wytrzymac tego dowartosciowywania moim kosztem, to wtedy myk myk i ja sie dowartosciowuje. a co. równowaga w przyrodzie musi bycbig_grin
    • angazetka Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 20:17
      O krucafuks. Jesteście w gimnazjum? big_grin
      A od koleżanek, które tylko dokopują, trzymam się z daleka. Nerwy mam tylko jedne.
    • kiira_korpi Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 20:35
      o matko, Shellerka, powiem Ci, że w ogóle nie pojmuję o czym miał być ten wątek.
      Jeeezu, dziewczyno, jak można żyć takimi pierdołami, onanizować się markami i jeszcze dupny wątek zakładać. I zauważ, że nie piszę tego z pozycji ubogiej krewnej, czy wrednej zazdrośnicy, bo sama potrafię na jedne zakupy ciuchowo-torebkowo-obuwnicze ot tak rozpieprzyć niezłą sumkę, jaką niektórzy muszą przez cały miesiąc rozsądnie gospodarować. A jak mnie ktoś zapyta, gdzie się ubieram, to rzucę nazwą i koniec tematu.
      Ale po cholerę o tym gadać? Czy naprawdę tylko takie sprawy Cię zajmują w życiu? Powiem Ci, że ja to się autentycznie zmęczyłam i znudziłam czytając Twój wątek.
      Naprawdę dziewczyno, mocno pracujesz na swój wizerunek pustej lali, a szkoda.
      Ale ja tam wierzę w Ciebie, że kiedyś coś mądrego w końcu spłodziszwink
      • shellerka Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 20:55
        dziekismile za tą wiaręsmile

generalnie powiem tak: współczuję większości pań tutaj, jak i tym wypowiadającym się w wątku o "wpadniętym" po kilku miesiącach 25 letnim bracie.

w obu przypadkach konstruktywnych wypowiedzi, adekwatnych do wątku było raptem ze 3 -4.

Natomiast większość "rad" w waszym wykonaniu moje przemądre, przewszystko wiedzące mamuśki swietoszki wyglada tak:
        "jesteś głupia"
        "jesteście siebie warci"
        "współczuję twojej rodzinie, koleżance, blisckim etc"
        "twoja matka ojciec brat i wogole wszyscy jestescie glupi"

nie wydaje wam się, ze Wasze odpowiedzi bardziej świadczą o Was niż, np. mój - zakładany z dystansem i sporą dozą humoru i autoironii wątek pustej laluni, gdzie po pierwsze chyba ani razu nie napisałam o cenach, po drugie nie napisałam jakiej marki były ubrania i dodatki na fotce wysłanej do koleżanki (wiec gdzie tu masturbacjabig_grin ) po trzecie, cokolwiek nie napisałabym tutaj i tak sobie poszczekacie. takie jesteście. a taka jestem jabig_grin
        i pomyśleć, ze to mi ktos z du py kij kazał wyjąćbig_grin

• urana Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 21:02
      Ty tak zupełnie serio???...
      • shellerka Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 21:05
        ja?
        a emotki czytac umiesz i rozumiesz?

tak. całkiem na serio. wpadłam w depresje i nie wytrzymałam. wysłałam babie foto. niech ma za swoje wredna menda.

bosz... i to ja niby jestem pusta....
        • morgen_stern Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 21:11
          Naprawdę nic nie rozumiesz?
          • shellerka Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 21:20
            morgen, ale tu nie ma co rozumiec na boga. ja nie zakladam filozoficznych watkow i nie kreuje sie na arystokrację intelektualną.

i generalnie swiadoma bylam, jakie wrazenie zrobie, ale strasznie irytuja mnie szczekaczki ktore oczekuja, ze kazdy watek na forum bedzie wydobywal glebie intelektualną założycielek postów, jednocześnie same wypowiadając się w tonie, który raczej świadczy o braku niż posiadaniu jakiegoś obycia.

robi to wrażenie potrzeby dosrania komuś tak o dla zasady - z nudów własniesmile
            a już najbardziej kocham wyciąganie wątków i PAMIĘTANIE o nich.

to coś tak jak ze sławetną Ally, z której cytat masz w sygnaturce.
            ja nie traktuję jej serio. po części to pewnie kreacja, po części tak jej wychodzi a po części ludzie tak ją odbierają i często są nastawieni w odpoiwedni sposob tylko dlatego ze to ona. i przeżywają jak mrówki okres, dopisują sobie coś, czego nie ma i wychodzą sami na kretynów wielkich.

• morgen_stern Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 21:32
              Nie zauważyłam, żeby forum pękało od filozoficznych wątków, ale jakoś nikt nie reaguje tak na tzw. "lajtowe" tematy. Nie chodzi kompletnie o to, że coś tam sobie na luzie chciałaś opowiedzieć, cały myk polega na tym, co można między słowami tej kuriozalnej historii wyczytać o tobie. A ty się wykładasz jak na tacy i potem jesteś wielce zdziwiona, że ci nie klaszczą.
              Zresztą co ja się wysilam, mam dziwne podejrzenie, że i tak nie zrozumiesz i zgrywać teraz będziesz się na "pff mam gdzieś co se tam piszecie, nadęte kwoki". To niestety potwierdza moje przypuszczenia na temat Twojej Osoby smile
        • urana Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 21:15
          shellerka napisała:

> bosz... i to ja niby jestem pusta....

1) co znaczy wyrażenie - bosz???
          2) nie niby tylko bez wątpienia i nie pusta, ponieważ między uszami masz próżnię a nie pusto, a to różnica big_grin
          • shellerka Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 21:22
            big_grin
            jesteś taka zabawna!! jeeeej... chciałabym mieć takie wyrafinowane poczucie humorusmile
            musisz byc prawdziwą duszą towarzystwa! smile
    • anorektycznazdzira Re: wiem, ze to niskie, ale nie potrafiłam inacze 25.10.10, 21:12
      Ja pitole, ludzie to się bawią...!

Kobieto, ja Cię rypać nie zamierzam, bo widać taki macie styl i takie problemy, ale chyba przyznasz, że całość dość pocieszna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka