Dodaj do ulubionych

"Harry Potter"

• judytak Re: "Harry Potter" 22.11.10, 09:36
      córka i dzie w środę w nocy (u nas premiera będzie wtedy), ale nie ze mną ;o)
      chłopaki nie idą, bo książki nie czytali
      a ja pójdę z mamą 10-go grudnia, w ramach wspólnych imienin

pozdrawiam
      Judyta
    • pszczolaasia Re: "Harry Potter" 22.11.10, 14:30
      nieee... nie jedynabig_grin
      sie wybiera ale dopiero w grudniu. osiwieje do tego czasu ale coz...
    • lelija05 Re: "Harry Potter" 22.11.10, 16:20
      A czy ta część może jest bez dubbingu?
      Bo z tego co się orientuję, to film nie jest przeznaczony do dzieci - książkę czytałam wiele razy.
      Więc może chociaż na ostatnia część jest bez? Taką mam nadzieję, nie cierpię dubbingu...
      (poza bajkami animowanymi smile )
      • iwles Re: "Harry Potter" 22.11.10, 17:48

w kinach są 2 wersje: z dubbingiem i z polskimi napisami.
        • lelija05 Re: "Harry Potter" 22.11.10, 18:27
          O, to super.
          Dzięki smile
      • angazetka Re: "Harry Potter" 22.11.10, 19:21
        Każdy film (chyba poza pierwszym) jest w dwóch wersjach: z dubbingiem i z napisami.
    • gorzkasweetie Re: "Harry Potter" 22.11.10, 21:02
      Dołączam się do zacnego grona smile HP lubię bardzo smile Do tego stopnia, że na ostatnią książkę po polsku nie mogłam się doczekać i przebrnęłam dzielnie po angielsku. na film wybiorę się sama w przyszłym tygodniu. Lecz ja zapewne ogólnie skrzywiona jestem i uwielbiam takie bajki i wersje takich bajek dla dorosłych, pasjami czytam i oglądam także historie wampiryczne. Namiętnie czytuję historie o Sookie Stackhouse, Vampire Diaries, i oczywiście osławiony gniot Zmierzch. W pełni zdając sobie sprawę z wątpliwej jakości owej sagi, czytam i oglądam ją jak boską grzeszną przyjemność. Chyba jestem infantylna i git, pasuje wink
      • myelegans Re: "Harry Potter" 23.11.10, 05:40
        Ksiazki czytalam jak wychodzily, pozniej przeczytalam ciegiem jeszcze raz zanim wyszla ostatnia ksiazka i za pare lat dojrzeje chyba do powtorki.
        Film widzialam tylko jeden, nie wciagnal mnie, filmy zawsze psuja mi wrazenia z filmu. Moze jak wyjdzie na DVD, do kina na pewno nie.
    • sylwia11022000 Re: "Harry Potter" 23.11.10, 09:06
      byłam z synem, a co nie można wink
    • angazetka Re: "Harry Potter" 23.11.10, 23:46
      No to byłam smile
      Podzielenie filmu na dwie cześci było ge-nial-ne. Nareszcie nie leci z akcją do przodu na łeb na szyję. Nareszcie widać, co się dzieje między bohaterami i mają szansę wybrzmieć nawet drobne niuanse. Nareszcie jest tak, jakbym to ja kręciła: czyli mniej efektów, więcej psychologii wink
      Za tydzień idę raz jeszcze...
      • iwles Re: "Harry Potter" 24.11.10, 08:56

> Za tydzień idę raz jeszcze...

big_grin

dzięki za fajną recenzję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka