Dodaj do ulubionych

Zlote mysli

19.12.10, 20:31

Pamietacie zlote mysli?Zeszyt w ktorym zapisywalo sie pytania i podawalo przyjaciolo,kolegom?Oni odpowiadali.Taki rodzaj pamietnika.
Wpadlam na genialny pomysl,aby zrobic cos takiego ponownie.Z tym,ze pytania beda bardziej "dorosle".Co sadzicie?
Obserwuj wątek
    • kali_pso Re: Zlote mysli 19.12.10, 20:34

Zacznij od szlagieru forumowego - "Widziały gały co brały"....
    • iza232 Re: Zlote mysli 19.12.10, 20:41
      Pamiętam. Miałam taki. A teraz moja 9 letnia córka sobie założyła i nosi do szkoły
      • fajny-zuzia Re: Zlote mysli 19.12.10, 20:44
        ...ale jak myslicie z jaka reakcja moge sie spotkac?Czy pomysl wam sie podoba?Wpisalybyscie sie?
        • iza232 Re: Zlote mysli 19.12.10, 20:48
          Nie wpisałabym się. Dla mnie to dziecinada.
        • kali_pso Re: Zlote mysli 19.12.10, 20:48

Ja w ogóle mam słabośc do dziwakówwink więc pewnie bym nie odmówiła, ale strzeż się dam z piórkiem w tyłku...
        • marychna31 Re: Zlote mysli 19.12.10, 21:23
          Odnoszę nieodparte wrażenie, że chodzi ci o zadanie bardzo konkretnych pytań jednemu bardzo konkretnemu panu.... a nie możesz z nim po prostu porozmawiać?
          • fajny-zuzia Re: Zlote mysli 19.12.10, 21:26
            marychna31 napisała:

> Odnoszę nieodparte wrażenie, że chodzi ci o zadanie bardzo konkretnych pytań je
            > dnemu bardzo konkretnemu panu.... a nie możesz z nim po prostu porozmawiać?

Nie mam nikogo konkretnego na mysli.Pytania zyciowe.
    • deodyma Re: Zlote mysli 19.12.10, 21:38
      mialam cos takiego, jak i pamietnik, ale mnie szybko takie rzeczy nudzily i szly w kat.
      • fajny-zuzia Re: Zlote mysli 20.12.10, 12:05
        A moze przychoadza wam do glowy pytania,ktore warto byloby umiescic w czyms takim?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka