Dodaj do ulubionych

To teraz ja!

23.12.10, 15:07
Czytając posty dot. wyjazdów lub przyjazdów teściów,szwagierek,bratowych,sióstr,braci na święta oraz związanych z tym "problemów". Nosz kurna naszło mnie a co mi tam.
Mam dość że nie pojadę do teściowej na święta gdyż moja spędza ten czas z flachą.
Mam dość że przyjdzie do mnie siostra która nawet nie wie że są święta(dłuuga historia).
Mam dość że przyjdzie do mnie tato którego życiem i miłością jest działka i potrafi godzinami o niej mówić,nawet w święta.
A najbardziej mam dość tego że są to czwarte święta bez mojej ukochanej,najdroższej Mamy.
Dziękuję za uwagę i wesołych świąt.
Obserwuj wątek
    • czar_bajry Re: To teraz ja! 23.12.10, 15:11
      Wesołych Świąt basiksmile
      Nie łam się przetrwamy, u mnie do tej pory było ok ale tegoroczne święta zapowiadają się koszmarniesad
      Może jak już będzie po- to się wewnętrznie jak na razie nawet na to nie mam sił i ochoty.
      • skanke Re: To teraz ja! 23.12.10, 15:15
        aj nie ma co biadolić, ja też nie wiem jak to wszystko wyjdzie-oczywiście flacha, ale synek musi widzieć, że jest dobrze, że warto było być grzecznym, że ... Wesołych Świąt!
    • myelegans Re: To teraz ja! 23.12.10, 15:14
      Basik, to kazdy cos ma co go je, jakos z tym zyjemy na codzien, w swieta wylazi. Tesciowa, duza dziewczynka, woli flaszke od rodziny, nie bardzo mozesz cos zrobic jezeli sama sobie nie chce pomoc.
      Siostra, nie kazdy musi swieta zuwazac, nie ma obowiazku.

Tata. Ciesz sie, ze ma zajecie i hobby, to jest terapeutyczne i zdrowe, lepsza alternatywa, od tej ktora tesciowa wybrala. A wysluchaj, co Ci szkodzi, moze czegos nowego sie dowiesz jak podczytasz. Ja co roku wysluchuje, tych samych opowiesci z dziecinstwa roznych ludzi, z lampka wina, nawet robia sie znosne.
      Tez mam pierwsze swieta bez Taty, to boli, ale jest zupelnie ponad nasza kontrola.

Wesolych Swiat mimo wszystko big_grin
      • basik32 Re: To teraz ja! 23.12.10, 15:19
        Tak fajnie że ma hobby ale on ma jakąś schize że jego to nalepsze nikt w całym tym szanownym związku nie ma lepszego.Ma typ zresztą ciężki charakter i tylko mój małż jest w stanie go słuchać.No cóż magia świątsmile)
        • skanke Re: To teraz ja! 23.12.10, 15:23
          nich tatuś przwodniczącym zostanie tego związku! Krety i walka z nimi to kwestia pracy, a nie gadania! Niech mąż słucha.!
          • basik32 Re: To teraz ja! 23.12.10, 15:28
            kochana on pewnie by chciał ale oni osiwieliby jeszcze bardziej przez niego!Mój tatuś to naprawdę ciężki przypadek(aż wstyd tak o tacie pisać)Ach życiee
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka