Dodaj do ulubionych

Mała piękność...

28.12.10, 21:55
Przypadkiem trafiłam dziś na program o konkursie piękności dla dzieci i przyznam szczerze, że jestem w ciężkim szoku surprised Jak można zrobić z dziecka taką kukłę??
Obserwuj wątek
    • ity88 Re: Mała piękność... 28.12.10, 21:57
      dramat, też to oglądałam nie raz. A najgorsze jest to, że te dzieci mają już i będą miała w głowach większe szambo niż te cudowne mamusie...
    • kawka74 Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:00
      Niezrealizowane marzenia matek plus przekonanie, że uroda wszystko załatwi i jest wieczna - jako i wieczna ondulacja.
      • pani_kasia Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:14
        Po obejrzeniu tego programu zrozumiałam skąd biorą się te puste, zapatrzone w siebie słodkie piaskowe idiotki uncertain
        Powinni tego zakazać!!! Przecież te dziewczynki mają na twarzy tyle szpachli że już same pewnie nie wiedzą jak wyglądają...
    • marzeka1 Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:07
      Mnie powaliło, gdy raz oglądałam taki program:bardzo zaniedbana, gruba mamuśka + dziecię, które wygląda jak mokry sen pedofila.
    • shellerka Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:10
      też to oglądam od czasu do czasu jako rozrywkę w stylu "bruno". podobnie jak programy typu "moje słodkie urodziny" albo "króliczki playboya"
      głupota ludzka jest niezmierzona.
      najbardziej lubię akcje, kiedy dziecko się buntuje, a rodzic przed kamerą dalej twierdzi, ze te konkursy to tylko dlatego, ze dziecko chce, a potem probuje przekonac na sile to dziecko do udzialu.
      • heca7 Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:33
        Kiedyś już oglądałam podobny program. Były tam mamuśki które z tego szoł uczyniły stały element życia. One nic innego nie robiły tylko jeździły z konkursu na konkurs. Jedna pamiętam była żona bardzo dobrze zarabiającego dentysty. Nie pracowała tylko furgonetką z córką jeździła po Stanachwink
        A Wy tu sie zastanawiacie czy dziecku przekłuć uszywink W tym programie matka o mało co nie zrobiła córce drugiej dziurki. Widzieliście te obcasy, tipsy, sztuczne rzęsy???
        Rzeczywiście większość matek jest mocno otyła ale to chyba popularna przypadłość amerykanów?
        • shellerka Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:38
          mnie i tak najbardziej powalały nakładki na zęby. takie niby protezy robione na zamówienie, zeby nie było widac że dziecko ma szczerby?
          i jeszcze te seksowne pozy tych kilkulatekuncertain
    • malgosiek2 Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:40
      Kiedys oglądałam odcinek,gdzie kobitka do konkursu zgłosiła bodajże 4 czy 6 tyg.niemowlę na małego mistera,a i chyba też miała starszą córkę w konkursieuncertain
    • echtom Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:45
      To dla równowagi obejrzyjcie sobie "Małą miss" wink
      • malgosiek2 Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:48
        echtom napisała:

> To dla równowagi obejrzyjcie sobie "Małą miss" wink
        >

Ale chyba tu o tym własnie mowa,tylko inny tytuł.
        • morgen_stern Re: Mała piękność... 29.12.10, 09:32
          Cytat> echtom napisała:
          >
          > > To dla równowagi obejrzyjcie sobie "Małą miss" wink
          > >
          >
          > Ale chyba tu o tym własnie mowa,tylko inny tytuł.

W wątku jest mowa o programie, "Mała Miss" to film fabularny.
    • fajka7 Re: Mała piękność... 28.12.10, 23:11
      Widziałam kilka miesięcy temu program o koloniach/obozach letnich dla dziewczynek pragnących zostać "miskami", modelkami czy kim tam. Podobny klimat jak opisujecie, z tymże rzecz działa się w Polsce, a matki wcale nie były jakieś niezrealizowane urodowo, normalne kobiety, no ale coś tam w głowach miały poprzewracane jak na mój gust.
      W każdym razie dziewczynki niesamowicie oblatane stylistycznie, dzielnie i owszem, chętnie ćwiczyły poruszanie się po wybiegu i naprężanie w pozach, makijaże itd. No ale żałośnie to wyglądało niesamowicie, one miały z 8-10 lat może.
      • matsuda do autorki: 29.12.10, 09:37
        "Przypadkiem trafiłam dziś na program o konkursie piękności dla dzieci i przyznam szczerze, że jestem w ciężkim szoku Jak można zrobić z dziecka taką kukłę?? " sygnaturka jest bardzo na miejscu, tak jaby obrazowała cały post. Powiedz mi jak można, w dobie pedofilów umieszczać zdjęcie swego dziecka na publicznym forum?
        • pani_kasia Re: do autorki: 29.12.10, 10:48
          A jaki związek z durnymi konkursami piękności ma zdjęcie w sygnaturce??
          • lilly_about Re: do autorki: 29.12.10, 10:51
            Taki, że wystawiasz dziecko na pokaz.
            • pani_kasia Re: do autorki: 29.12.10, 10:58
              Nijak się to ma do chorej rywalizacji i niespełnionych ambicji rodziców...
              • bukacz Re: do autorki: 29.12.10, 11:22
                duza glowe ma, czy wpisuje sie w wymagania na konkursach?
                • matsuda Re: do autorki raz jeszcze: 29.12.10, 14:49
                  1 - rozumiesz pojęcie: zilustrować? , 2- każdy ekshibicjonizm nie jest naturalny, tym bardziej jeśli mamusia tylko twarz dziecka wystawia, a swojej nie.
                  • heca7 Re: do autorki raz jeszcze: 29.12.10, 15:28
                    Myślę, że autorce trochę się dostało na wyrostwink Na tym forum jest od cholery matek z suwaczkami z twarzą dziecka i to nie jednegowink
                    • matsuda Re: 29.12.10, 17:51
                      ale nie każda widzi drzazgę w oczach innych nie widząc belki we własnym...
    • mynia_pynia Re: Mała piękność... 29.12.10, 18:23
      Też to oglądam czasem.
      Lubię to oglądać, czasem nie mogę wyjść z podziwu jak taka zapuszczona mamuśka spełnia kosztem dziecka swoje aspiracje.
      Niektóre dziewczynki są świetne (niektóre mamy są świetne), wygadane odrazu widać, że w przyszłości sobie poradzą.
      W którymś odcinku matka mówiła ile jej córka zarobiła w ciągu roku i byłam w lekkim szoku.
      One mają sponsorów lokalnych, są twarzą jakiegoś produktu w swoim regionie, grają w reklamach w lokalnych telewizjach i za to mają sporo gotówki, na stroje konkursowe, opłaty za wzięcie udział w konkursie, a wiele z nich pójdzie na studia za zarobioną kasę, może trafi do telewizji ogólnokrajowej, do programu dziecięcego, także dla niektórych jest to wstęp do wygodnego życia.

Oglądałam chyba wszystkie emitowane odcinki i było może z kilka dziewczynek, które mi się podobały.

Ten program traktuje bardziej jak dokument obrazujący zachowania ludzkie.
      Inne programy typu nasza polska "Tap Madl" są masakrujące i wyreżyserowane i jedynie, co z nich bije po 5 min oglądania to głupota.
    • solaris31 Re: Mała piękność... 29.12.10, 19:31
      widziałam. oglądam czasem, żeby się dowartościować tongue_out moje córki mają normalne dzieciństwo, bez tipsów, opalania natryskowego, depilacji rzęs i tego całego blichtru confused

rzeczywiście, im matka bardziej zaniedbana, tym dziecko bardziej wyfiokowane sad strasznie to smutne, bo myślę, że to jednak będzie skaza na dalsze życie. te konkursy z giga-blichtrem nie są do końca normalne jak dla mnie. szkoda tych dzieciaków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka