pani_kasia 28.12.10, 21:55 Przypadkiem trafiłam dziś na program o konkursie piękności dla dzieci i przyznam szczerze, że jestem w ciężkim szoku Jak można zrobić z dziecka taką kukłę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ity88 Re: Mała piękność... 28.12.10, 21:57 dramat, też to oglądałam nie raz. A najgorsze jest to, że te dzieci mają już i będą miała w głowach większe szambo niż te cudowne mamusie... Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:00 Niezrealizowane marzenia matek plus przekonanie, że uroda wszystko załatwi i jest wieczna - jako i wieczna ondulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kasia Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:14 Po obejrzeniu tego programu zrozumiałam skąd biorą się te puste, zapatrzone w siebie słodkie piaskowe idiotki Powinni tego zakazać!!! Przecież te dziewczynki mają na twarzy tyle szpachli że już same pewnie nie wiedzą jak wyglądają... Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:07 Mnie powaliło, gdy raz oglądałam taki program:bardzo zaniedbana, gruba mamuśka + dziecię, które wygląda jak mokry sen pedofila. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:10 też to oglądam od czasu do czasu jako rozrywkę w stylu "bruno". podobnie jak programy typu "moje słodkie urodziny" albo "króliczki playboya" głupota ludzka jest niezmierzona. najbardziej lubię akcje, kiedy dziecko się buntuje, a rodzic przed kamerą dalej twierdzi, ze te konkursy to tylko dlatego, ze dziecko chce, a potem probuje przekonac na sile to dziecko do udzialu. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:33 Kiedyś już oglądałam podobny program. Były tam mamuśki które z tego szoł uczyniły stały element życia. One nic innego nie robiły tylko jeździły z konkursu na konkurs. Jedna pamiętam była żona bardzo dobrze zarabiającego dentysty. Nie pracowała tylko furgonetką z córką jeździła po Stanach A Wy tu sie zastanawiacie czy dziecku przekłuć uszy W tym programie matka o mało co nie zrobiła córce drugiej dziurki. Widzieliście te obcasy, tipsy, sztuczne rzęsy??? Rzeczywiście większość matek jest mocno otyła ale to chyba popularna przypadłość amerykanów? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:38 mnie i tak najbardziej powalały nakładki na zęby. takie niby protezy robione na zamówienie, zeby nie było widac że dziecko ma szczerby? i jeszcze te seksowne pozy tych kilkulatek Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:40 Kiedys oglądałam odcinek,gdzie kobitka do konkursu zgłosiła bodajże 4 czy 6 tyg.niemowlę na małego mistera,a i chyba też miała starszą córkę w konkursie Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:45 To dla równowagi obejrzyjcie sobie "Małą miss" Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Mała piękność... 28.12.10, 22:48 echtom napisała: > To dla równowagi obejrzyjcie sobie "Małą miss" > Ale chyba tu o tym własnie mowa,tylko inny tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Mała piękność... 29.12.10, 09:32 Cytat> echtom napisała: > > > To dla równowagi obejrzyjcie sobie "Małą miss" > > > > Ale chyba tu o tym własnie mowa,tylko inny tytuł. W wątku jest mowa o programie, "Mała Miss" to film fabularny. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Mała piękność... 28.12.10, 23:11 Widziałam kilka miesięcy temu program o koloniach/obozach letnich dla dziewczynek pragnących zostać "miskami", modelkami czy kim tam. Podobny klimat jak opisujecie, z tymże rzecz działa się w Polsce, a matki wcale nie były jakieś niezrealizowane urodowo, normalne kobiety, no ale coś tam w głowach miały poprzewracane jak na mój gust. W każdym razie dziewczynki niesamowicie oblatane stylistycznie, dzielnie i owszem, chętnie ćwiczyły poruszanie się po wybiegu i naprężanie w pozach, makijaże itd. No ale żałośnie to wyglądało niesamowicie, one miały z 8-10 lat może. Odpowiedz Link Zgłoś
matsuda do autorki: 29.12.10, 09:37 "Przypadkiem trafiłam dziś na program o konkursie piękności dla dzieci i przyznam szczerze, że jestem w ciężkim szoku Jak można zrobić z dziecka taką kukłę?? " sygnaturka jest bardzo na miejscu, tak jaby obrazowała cały post. Powiedz mi jak można, w dobie pedofilów umieszczać zdjęcie swego dziecka na publicznym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kasia Re: do autorki: 29.12.10, 10:48 A jaki związek z durnymi konkursami piękności ma zdjęcie w sygnaturce?? Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: do autorki: 29.12.10, 10:51 Taki, że wystawiasz dziecko na pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kasia Re: do autorki: 29.12.10, 10:58 Nijak się to ma do chorej rywalizacji i niespełnionych ambicji rodziców... Odpowiedz Link Zgłoś
bukacz Re: do autorki: 29.12.10, 11:22 duza glowe ma, czy wpisuje sie w wymagania na konkursach? Odpowiedz Link Zgłoś
matsuda Re: do autorki raz jeszcze: 29.12.10, 14:49 1 - rozumiesz pojęcie: zilustrować? , 2- każdy ekshibicjonizm nie jest naturalny, tym bardziej jeśli mamusia tylko twarz dziecka wystawia, a swojej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: do autorki raz jeszcze: 29.12.10, 15:28 Myślę, że autorce trochę się dostało na wyrost Na tym forum jest od cholery matek z suwaczkami z twarzą dziecka i to nie jednego Odpowiedz Link Zgłoś
matsuda Re: 29.12.10, 17:51 ale nie każda widzi drzazgę w oczach innych nie widząc belki we własnym... Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Mała piękność... 29.12.10, 18:23 Też to oglądam czasem. Lubię to oglądać, czasem nie mogę wyjść z podziwu jak taka zapuszczona mamuśka spełnia kosztem dziecka swoje aspiracje. Niektóre dziewczynki są świetne (niektóre mamy są świetne), wygadane odrazu widać, że w przyszłości sobie poradzą. W którymś odcinku matka mówiła ile jej córka zarobiła w ciągu roku i byłam w lekkim szoku. One mają sponsorów lokalnych, są twarzą jakiegoś produktu w swoim regionie, grają w reklamach w lokalnych telewizjach i za to mają sporo gotówki, na stroje konkursowe, opłaty za wzięcie udział w konkursie, a wiele z nich pójdzie na studia za zarobioną kasę, może trafi do telewizji ogólnokrajowej, do programu dziecięcego, także dla niektórych jest to wstęp do wygodnego życia. Oglądałam chyba wszystkie emitowane odcinki i było może z kilka dziewczynek, które mi się podobały. Ten program traktuje bardziej jak dokument obrazujący zachowania ludzkie. Inne programy typu nasza polska "Tap Madl" są masakrujące i wyreżyserowane i jedynie, co z nich bije po 5 min oglądania to głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: Mała piękność... 29.12.10, 19:31 widziałam. oglądam czasem, żeby się dowartościować moje córki mają normalne dzieciństwo, bez tipsów, opalania natryskowego, depilacji rzęs i tego całego blichtru rzeczywiście, im matka bardziej zaniedbana, tym dziecko bardziej wyfiokowane strasznie to smutne, bo myślę, że to jednak będzie skaza na dalsze życie. te konkursy z giga-blichtrem nie są do końca normalne jak dla mnie. szkoda tych dzieciaków. Odpowiedz Link Zgłoś