czar_bajry 19.01.11, 22:14 na wycieczce klasowej w fabryce bombek choinkowych w Piotrkowie Trybunalskim. Ale fajnie było a na dokładkę mam bombkę własnoręcznie malowaną i podpisaną moim imieniem i mój syn też ma taką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: byłam dzisiaj 20.01.11, 00:09 Jak widzisz wątek nie cieszy się specjalnym zainteresowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: byłam dzisiaj 20.01.11, 07:59 A ja się zainteresowałam! I też bym chciała! Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: byłam dzisiaj 20.01.11, 11:09 Ja TVNu nie lubię, ale bombki owszem chętnie bym taką miała. Niestety nie planuję wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: byłam dzisiaj 20.01.11, 19:34 a TVN juz wie? ale o czym?- o Tym że ja byłam czy o tym że owianka by chciała? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.paski Re: byłam dzisiaj 20.01.11, 11:11 No proszę, rzut beretem od mojego rodzinnego miasta. Fabryka normalnie czynna dla zwiedzających czy tylko dla grup szkolnych? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: byłam dzisiaj 20.01.11, 19:36 nie mam pojęcia ale mają super sklep a w nim cuda i sklep dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: byłam dzisiaj 20.01.11, 11:23 Bardzo fajne są takie wycieczki i bombki własnoręcznie malowane też Chociaż ta Twoja to dopiero chyba na przyszły rok na choince zawiśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: byłam dzisiaj 20.01.11, 19:38 tak jeśli młody jej nie zbije jak na razie nie chce się z nią rozstać- jego przecież jest i sam ją zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: byłam dzisiaj 20.01.11, 19:42 że się podlączę pod wątek przypomniała mi się, jak jeszcze za telewizyjnych czasów mój mąż poszedł robić program o hucie szkła Dziennikarze i operatorzy wiele sobie obiecywali po wizycie a zwlaszcza osobista narzeczona operatora kamery, ktora chciała, żeby chłop jej przyniósł: wazon do tulipanów, wazon na róże i jeszcze jakieś coś piękne I przyniósł prezent, a i ofszem Pokal, ktory zakwitał wizerunkiem nagiej blondyny o bardzo wyrazistych atrybutach kobiecości, kiedy tylko nalało sie do niego płynu... Odpowiedz Link Zgłoś