Dodaj do ulubionych

Zdrada przez sen

23.01.11, 22:18
Pokłóciłam się dziś tak dosyć porządnie z moim M. Jak zadko kiedy bywa, przysnęło mi się w dzień. I chyba ta kłótnia udzieliła mi się. Sen miałam piękny, mój "były" (chyba coś jeszcze do niego czuję) w pełnej okazałości, chętny na wszelkie pieszczoty, a ja ... nie mogłam!!! Nie zdradziłam męża, choć bardzo w tym śnie chciałam. Nie dałam rady. Jestem na siebie potwornie zła. A taki miły miał być dzień:p A tu ani na jawie ani we śnie nic mi nie wyszłosad
Obserwuj wątek
    • krokre Re: Zdrada przez sen 23.01.11, 22:39
      No to faktycznie przewalone.... ja to we snie zdradzam na całego i ... wyrzutów nie mam, a to chyba grzech śmiertelny co?? i rozgrzeszenia ksiądz nie da hehehe tongue_out
    • niezwykladziewczyna Re: Zdrada przez sen 23.01.11, 22:43
      Tytuł powinien być: Niewykorzystana zdrada...
      W takim razie łączę się w bólu. wink
      • czytelniczka1488 Re: Zdrada przez sen 23.01.11, 22:50
        Sen do d.u.py. bo nic nie skorzystałaświnkMnie przewaznie śni sie facet na którego w realu wcale bym nie spojrzała, a najlepszy sex z nim mam we sniesmileCały dzien po przebudzeniu chodzę zakochanasmile Uwielbiam te snysmile
        • krokre Re: Zdrada przez sen 23.01.11, 23:28
          A jeszcze jak mam okres i w realu nie mogę a we snie takich problemów nie mam to juz w ogóle zajefajnie jest. Uwielbiam erotyczne sny hehehe, bo w nich moge zawsze, wszędzie i z kim chce wink
          • bi_scotti Re: Zdrada przez sen 24.01.11, 00:34
            Idz szybko spac, moze byly sie znow przysni i tym razem Wam sie uda ;P Powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka