Dodaj do ulubionych

Jaka jestes zona

27.01.11, 13:00
Ja jestem piekna, zadbana, pachnaca, mam dobra prace, zawsze usmiechnieta z poczuciem humoru
Pomagam mezowi w domu przy sprzataniu, gotowaniu, praniu
Jak sie urodzilo dziecko, to pomagalam mu karmic, przewijac, kapac, opiekowac sie maluchem
Mysle ze jestem idealna zona
Obserwuj wątek
    • mimka23 Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 13:08
      Ja jestem zawsze umalowana, z umytymi, pachnącymi włosami.
      Ale za to lubię się czepiać szczegółów i często ogarnia mnie lenistwo, czyli raczej przykładem idealnej żony to ja nie jestem...
    • kropkacom Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 13:08
      To zachęta do wystawienia sobie własnej laurki? big_grin
    • mikas73 Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 13:11
      Ja mam zawsze ochotę na seks wink
    • kosher_ninja Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 13:13
      W chwili obecnej jestem żoną wku...oną, nieumalowaną, chodzącą w jednej bluzie i dwóch koszulkach na zmianę, za to trzy-cztery razy dziennie zmieniającą majtki. Jestem żoną domagającą się masaży, drapania po plecach i skakania wokół siebie. Siedzę całymi dniami w domu, a nie sprzątnę, nie ugotuję - no chyba, że mam fazę akurat na to. W nocy jęczę, ale nie z rozkoszy, tylko z wku...enia - potrafię wyrzucić męża z łóżka i za pięć minut kazać mu wracać. Otwieram na szeroko okna, chociaż on marznie, a do tego brutalnie zmuszam go do seksu. A jak biedak wróci z roboty, to będzie musiał z 5 razy zaliczyć wchodzenie i schodzenie po schodach dziesięciopiętrowca.
      Jestem żoną po terminie porodu.
      • gupia_rzona Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 16:38
        Boskie! znam ból - 11 dni przenosiłam smile powodzenia
      • anorektycznazdzira Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 17:55
        Hej, wszystkie ciotki i babki Ci powiedzą, że zamiast latać z męzem na 11te piętro lepiej się raz dobrze bzyknąć!
        • gupia_rzona Re: Jaka jestes zona 28.01.11, 00:13
          Akurat! nie na wszystkie to działa. Babki i ciotki mogą se teorię w de wsadzić. Piszę z autopsji.
          Poza tym ona pisze, że zmusza męża do seksu smile chyba więc i tę możliwość przetestowała big_grin
          • kosher_ninja Re: Jaka jestes zona 28.01.11, 03:36
            Przetestowała, przetestowała.
            W tej chwili, jakby mi ktoś powiedział, że pomoże natarcie się psim gównem, to w podskokach poleciałabym zbierać te z chodników.
            • gupia_rzona Re: Jaka jestes zona 28.01.11, 15:09
              ja to w końcu na patologii wylądowałam - w 10 dniu po terminie. Zapisy prawie płaskie. Tak się wk....łam, że ze złości nad ranem zaczęłam rodzić smile
              no dobra - pomógł tzw "masaż szyjki". Wiem wiem - dałam się potraktować przedmiotowo (tak swego czasu na CiPie usłyszałam). Ale ja już naprawdę zgadzałam się na wszystko big_grin
    • ewelsia Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 13:13
      No to ja Ci niestety nie dorównuję smile , bo:
      jestem średniej urody bezrobotną kurą domowa, nie pachnę , ale jestem czysta, rzadko się uśmiecham, wiecznie zgorzkniała i marudna. Mój dzień wypełnia odprowadzanie / przyprowadzanie/wyprowadzanie psa i dziecka, opieka nad psem i kotami, szczególnie dużo zachodu mam ze świeżo nabytym szczeniakiem, muszę pilnować, aby nie nasrała potajemnie na dywan...poza tym sprzątanie, gotowanie, pranie , zakupy, generalnie dobre służenie mojemu panu, który na szczęście bardzo jest ze mnie zadowolony, właśnie kupił mi pieska, a już wkrótce spełnia moje następne marzenie: kupił mi ( tzn. nam) mały domek z ogródkiem.
      • matsuda dwulicowa, tzn. oboja twarzy: 27.01.11, 13:19
        https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDAGCqOM0ZKH5YfqBOKWQq3tVDdrGcybgAzjyObzCEGAOSQVgfRotuIN1OzQ https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROk93ETjiicizlO8xsmnEVZWp83qlfRjvXmPWoWJ5Dq6Jly6TciPCbKXfvyA
        • moofka Re: dwulicowa, tzn. oboja twarzy: 27.01.11, 13:22
          no
          na forum tez taka jestes oboja
        • beszalu Re: dwulicowa, tzn. oboja twarzy: 27.01.11, 15:56
          Ale, ta opaska na włosach jest totalnie passe. Fuj.
      • kajmanik Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 13:20
        jestem zoną idealną z wyglądu i paskudną z charakteruwink i mój maz od lat twierdzi ze to mix idealnywink
      • yenna_m Re: Jaka jestes zona 28.01.11, 10:26
        o, to prawie o mnie
        domu z ogrodkiem bym nie zniosla - jeszcze do pelni frustracji brakuje mi codziennego sprzatania 200 mkw wink
    • agatina8 Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 13:19
      fabryka.lodow.napatyku napisał:

> Ja jestem piekna, zadbana, pachnaca, mam dobra prace, zawsze usmiechnieta z poc
      > zuciem humoru
      >
      poza tym wszystko w domu robie, swietnie gotuje, zajmuje sie dziecmi

I JESTEM FATALNA ZONA bo.....brak sexu w malzenstwie, poprostu nie potrzebuje, lub jak kto woli sily mi brak

TYLKO SEX SIE LICZY, naprawde
    • sadosia75 Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 15:59
      Normalna chyba. maz nie narzeka. moze sie boi nie wiem. ale nie placze po nocach w kaciku. moze za mocno spie i nie slysze. tego tez nie wiem. ogolnie to albo jestem dobra zona albo zla i maz dobrze udaje smile
    • zona_mi Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 16:36
      jestem zoną mi
      • ledzeppelin3 Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 16:37
        Jestem naprawdę przyzwoitą żoną. Czasem wstaję do dzieci, żeby mąż odpoczął, poza tym standard: lubię szybkie samochody, filmy erotyczne, piwo i seks.
    • gupia_rzona Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 16:48
      Ja jestem trudną żoną. Ciągle gdzieś bez niego baluję, a on siedzi z dzieckiem. Nierzadko wracam do domu rano a on odchodzi od zmysłów, że coś mi się stało. Zazwyczaj nie słyszę telefonów, więc jego nerwy są uzasadnione. Kocha mnie jak nikt na świecie, ale mimo wszystko miałam amanta. Zgubiłam zaręczynowy pierścionek na jakiejś imprezie. I nie - on nie jest jeleniem ani pantoflarzem. Po prostu jest cierpliwy smile
      Ale z drugiej strony coś musi we mnie być, skoro tyle chłopak wytrzymał. Bo to, że jestem piękna, zadbana to oczywista oczywistość wink
    • kiniox Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 17:12
      Idealną - mam kiepską pamięć i słaby wzrok.
      • erillzw Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 17:23
        big_grinbig_grinbig_grin
        Dobre ! ;D

Nie wiem jaka jestem zona. Wiem, ze jestem dosc normalnym czlowiekiem ze skonnoscia do holizmu (np. butowego ;P). Wiec zona tez pewnie normalna.
        Da sie ze mna pogadac, napic sie, przytulic do siebie nawazjem, oprzec gdy trzeba, liczyc gdy jest potrzebna pomoc, zwierzyc gdy ciezko, czy narzucac lacina gdy koncza sie nerwy..
        Nienajgorzej gotuje choc to i tak najczesciej robimy razem.. doskonale oglada sie ze mba seriale, gada i pracy (ten sam zawod tak w sumie)..
        Taka normalna zona ze mnie..
    • sanciasancia Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 17:51
      Typową. Zmęczona jestem zwykle po pracy, więc lubię się z piwkiem na kanapie walnąć.
      Czasem pomogę mężowi i wezmę dzieciaki do kina (ale tylko na fajne filmy akcji).
    • anorektycznazdzira Re: Jaka jestes zona 27.01.11, 17:53
      jestem inspirująca i seksowna, a na te dwie cechy gość najbardziej leci.
    • sueellen Re: Jaka jestes zona 28.01.11, 00:34
      a ja nic nie muszę i nigdzie mi się nie spieszy bo jestem żona stanu wolnego smile
    • rosapulchra-0 jestem doskonałą żoną n/t 28.01.11, 04:08

• nowi-jka Re: Jaka jestes zona 28.01.11, 08:18
      najlepsza jak ma mój mąż, niekoniecznie najlepsza jaka mógłby mieć
      smile
    • kali_pso Re: Jaka jestes zona 28.01.11, 15:13

Dzisiaj jestem zmęczona i zaraz idę spać...i mam wszystko w nosie, a cowinkp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka